Karel Gott_70.

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
Lindemann
Kontaktovat uživatele:

Re: Karel Gott_70.

Příspěvek od Lindemann »

Do prdele ,tak jsme se s Levinsonem smáli ,když jsme spolu telefonovali a on se ptal co dělám a já že píšu o tom tenoristovi a on špatně slyšel a ptá se o jakém Teroristovi a tak vznikl náš hudební terorista Kája. A co ty ,Davidehighend si tam napsal včera ,že ti to vymazali? Lin

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Lindemann píše: A co ty ,Davidehighend si tam napsal včera ,že ti to vymazali? Lin
Ale nebylo to nic tak hrozného, ale reagoval na ty dva smazané příspěvky a tak už ten jeho příspěvek neměl opodstatnění.
Opravdu bych nerad, aby tu spory přerůstaly do osobní roviny. Buďte trochu nad věcí ;)

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Hoši, to se vám povedlo: tenorista - terorista... :D

boxer

Příspěvek od boxer »

Právě jsem se ze zvědavosti dodíval na záznam koncertu.

Souhlasím s Lachimem,že když začal Karel,bylo jasné "kdo umí". Překvapilo mne množství gratulantů,kterým to vesele "ujíždělo".
A naopak,někteří mě příjemně překvapili.

V každém případě, stále je ve zdejší kotlince,Gott asi pěvecky nedostižný.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Robinson je trdlo a za burzování jsem byl odsouzen...

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Tady jsou někdy k vidění perly. Podle zběsilé teorie Marka Levinsona nemůže být Elvis považovaný za světovou hvězdu, ani Tom Jones, Pavarotti, Sinatra...

Nejvíc mě baví číst, když děcka mudrují, co a jak za komunismu... to jsou občas hlody, že by i Š+G se svou Besídkou zvláštní školy záviděli. Z takových by panečku byli pevní a tvrdí pionýři!

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Zajímavé postřehy.

Souhlasím s jednou myšlenkou, co naspal někdo nade mnou. Ano, po bitvě každý generál. Ale kolik z nás - včetně mě -jsem radí za táty a mámy, kteří museli vstoupit k rudejm, abysme si dneska šlapali životem o fous líp, než někteří druzí.
Asi bych se politiku nepletl. Myslím si, že KG má na to být slavný i v jiném světě, kde se na politilku nehledí červenejma očima. Pro mě je to zpěvák par excelence, mám spoustu jeho LP i CD, i když je mám proto, že se daly ve své době před 89 koupit a mělq ta muzika pro mě jakýsi význam, třebas i pro to, že s KG hrál například můj tehdejší vzor na sopránku - Felix.
Já ho tedy rozhodně jako umělce uznávám a narozdíl od některých, nechci jmenovat, abych někoho nezapomněl, na to Gott má jak zpěvem, tak ajko člověk. Bohužel v ousčasné době naší popové scény NENÍ jediná náhrada, protože to, co někteří na koncertu k 70. nar. předvedli, byla přímo hrůza. Někteří, když na sobě budou tak 20-30 let pracovta a vydrží jim to tempo, budou možná dobří.

Co mě spíše potěšilo, že nevysdtoupila Helenka Vondráčková - ona z totulu své blbosti nemohla zpívat jako předposlední a autor projektu konečně uznal, že to nejlepší musí přijít až nakonec, proto taky Lucie Bílá uzavřela koncert. A z toho jsem měl dobrý pocit, že tuhle ventru už nepustili na takovýhle koncert. púrotože jestli se o někom dá mluvit, že byl poplatný nejen době před 89, ale i po ní - viz její bulvární zázemí v posledních 10 letech, tak to je právě Vondráčková.

Za mě - palec nahoru jak za celý projekt koncertu (dokonce jsem si ho i nahrál), tak za samotného Karla Gotta. Já ho uznávám.

Pro některé: ale doma poslouchám taky jinou muziku:-)

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

To Merhaut:
Mlácení prázdné slámy.
:lol: :lol: :lol:

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Náhodou jsem ten koncert v TV zčásti viděl. I když Gottovi už to pochopitelně nezpívá jako za mlada, jeho obrovský náskok byl evidentní. Nejenom k mladé generaci rychlokvašek a herců, kteří se považují i za zpěváky, ale pro mě překvapivě i vzhledem k jeho současníkům/nicím. Samozřejmě, nezpívali svoje věci, ale bylo to tvrdé srovnání, které se jinde těžko uvidí...

merhaut

Příspěvek od merhaut »

ML asi trpí samomluvou, v každém případě ale nemá tucha o čem plácá, viz i jeho "tady za oponou lidi neměli šanci slyšet originál, tak mysleli, že jsou to originální hity."

O době minulé má smysl vést debatu pouze s pamětníkama, s mlaďochama se to redukuje jen na vyvracení velkých a ještě větších nesmyslů a bludů...

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to ML:
tak a máš to. Je z tebe mlaďoch.
Tož to teda asi i ze mě. Paráda!
:D

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Jinak ke Gottovi, celé jeho šedesátky byly repertoárově i provedením fenomenální.

Navíc, filmové písničky, po dnešku videoklipy, měli tehdejší zpěváci a zpěvačky kvalitnější, než kdokoliv kdekoliv na světě, Ameriku nevyjímaje - to díky nastupující vlně mladých nápaditých filmových režisérů. Divím se, že Česká televize tuhle kvalitu neumí líp prodat na obrazovkách, ve formě DVD apod.

Škoda, že se Janeček neplácnul přes kapsu a nepopřál Gottovi třebas duet s Tomem Jonesem. Pro mě to takhle byla jen estráda, ze které čpěla produkční levnost a povrchnost.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Prožíval jsem tento televizní koncert asi trochu jinak, než ostatní. Seděl jse v obyváku vedle manželky, která se samozřejmě dívala, se sluchátky na uších a poslouchal jsem trochu jiný bigbít. Bylo velice zábavné sledovat /snad/ zpívající účastníky /tak trochu vlezdoprdelky/ koncertu bez zvuku a sledovat jenom jejich pohyb a mimiku.
K.G. mezi níma exceloval. Vystupoval jako opravdový gentelman. A ostatní ? Až na vyjímky naprostá katastrofa. Amaterský pohyb. Už ve výrazu tváře bylo vidět, jak se snaží mermomocí zviditelnit, jak lezou "velkému" do prdele. Korunu tomu dala Lucie Bílá, která jako vždy špulila rty do nepřirozeného úsměvu /asi pracně naučeného/ a koulela na nás očima.
Připadá mi, že nebýt všelijakých muzikálů / možna, že chystají Ferdu mravence a Včelku Máju/, neměli by naší slavní zpěváci do čeho píchnout. Kdo by na ně chodil? O koupi CD ani nemluvě. Ještě jsem nikoho neviděl, že by si stahoval jejich "hudbu" na počítači.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

merhaut píše:Navíc, filmové písničky, po dnešku videoklipy, měli tehdejší zpěváci a zpěvačky kvalitnější, než kdokoliv kdekoliv na světě, Ameriku nevyjímaje
Viděl jsem dokument, kde bylo, že ve skutečnosti ty "videoklipy" v podstatě byly v Československé televizi "vynalezeny", nikdo to předtím na světě nedělal.

Jinak jsem netušil před 20. lety, že budu číst ještě v roce 2009 tolik oslavných ód na KG :D

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Merhaute, zase vedle jak ta jedle.

Foxi *bravo*

Odpovědět