Karel Gott_70.
Re: Karel Gott_70.
Léto. Horko. Tělesná teplota je vysoká. Nervozita stoupá. Chce to odpolední návštěvu hospůdky a vychladnout. Bude zase dobře. 

"tady za oponou lidi neměli šanci slyšet originál, tak mysleli, že jsou to originální hity."
Tady bych částečně souhlasil.
Samozřejmě,kdo se o hudbu zajímal,poslouchal BBC,Radio Luxembourg,měl známé,kteří vozili fošny,nebo ......
tak v obraze byl. Ale mnoho běžných konzumetů hudby,mělo opravdu často za to,že ta či ona skladba je od toho kterého zpěváka či zpěvačky originál.
Ten,který měl SP,EP či LP a uměl číst,tak v titulku si skladatele hudby a (snad originál textu?) přečetl.A muselo mu být jasno.
Tady bych částečně souhlasil.
Samozřejmě,kdo se o hudbu zajímal,poslouchal BBC,Radio Luxembourg,měl známé,kteří vozili fošny,nebo ......
tak v obraze byl. Ale mnoho běžných konzumetů hudby,mělo opravdu často za to,že ta či ona skladba je od toho kterého zpěváka či zpěvačky originál.
Ten,který měl SP,EP či LP a uměl číst,tak v titulku si skladatele hudby a (snad originál textu?) přečetl.A muselo mu být jasno.
Merhaute ,ty jsi nějaký skalní fanda nebo jakým právém nás tady poučuješ ,že Gott je hvězda? Ty jsi za komunistů používal jedno mýdlo ,nosil jednu značku oblečení ,používal jedny vložky a v muzice si vyznával jednoho "boha". Karla Boha. Já tě chápu, zvyk je železná košile ,ale je dávno po revoluci už je demokracie . Takže člověka co si vydobil slávu na tom ,že vykrádal západ mi už z morálního hlediska je proti srsti a z hudebního už tím tuplem . Ty texty pro mě rvou uši a jsou dobré ,tak pro moji babičku . Karel Gott je normální lulin a ty si kup best of Karel Gott na Mfls je mi to jedno,ale nenavážej se do mojeho věku ,to s tím nemá nic společného . Já mám dostatek informací na to ,abych si na Karla udělal názor. Kup si magazím Ml Dnes a přečti si co napsal pan Rejžek ,třeba otevřeš oči..
To Mark Levinson . Netrpíš samomluvou jsem tvůj pravidelný čtenář
To Mark Levinson . Netrpíš samomluvou jsem tvůj pravidelný čtenář

Robinson je mladý muž ale ne hloupý!
Mě ty sračky taky pijou krev...
Mě ty sračky taky pijou krev...

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Člověk si musí vybrat na jaké straně stojí.Já stojím na straně Mark Levinsona,Robinsona(před tebou musím smeknout klobouk,zástupce mladé generace a takové sympatické názory,takových jako ty mnoho není
) a Peera,Karel Gott nidy nebude MŮJ HRDINA!!!Na české sceně umělců dělnické třídy byl fakt nejlepší.Já jsem velkým obdivovatelem Kubišky,která si vybrala na které strně stojí ač tím obětovala svojí pevěckou karieru.O českým underground ani nemluvě.Musím však přiznat,že má smysl pro humor.Dost jsem se nasmál při sledování reprízy oslavy 60 let KG.70.tiny jsem neviděl a tím jsem se zbavil šance vidět Lachima v 7 radě jako zástupce našeho fora. 

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Merhaut.Ty jako rocker jsi mně s tímto názorem jaksi zklamal.Ale je to každého názor,a byla by hloupost vám ho vymlouvat.Abych byl objektivní,musím uznat ,že i druhá strana měla v něčem pravdu a to,že KG měl skvělý hlas a dokázal to na podiích prodat,i jeho vystupování bylo takové skromné a zábavné.Nejsem a nikdy nebudu expert na naší českou popovou scénu, protože mne příjde jako nezajímavá a neoriginální.
Hoši, Karel Gott není můj hrdina.
Že někdo nerozpozná kvalitu, není můj problém.
Že někdo nemá tucha o širších souvislostech, a maskuje to infantilní zásadovostí, taky ne.
Že někdo za komančů četl jen Ruďase a poslouchal dráťák, není pro mě argument, že lidi prý netušili o původních verzích skladeb (to je fakt hovadina roku!)
A že tu nějaké děcko blábolí o tom, co a jak prý bylo, co jsem já dělal, nedělal, poslouchal, neposlouchal, co si mám přečíst... ať si mele své hovadiny dál, mně to nestojí ani za repliku.
Že někdo nerozpozná kvalitu, není můj problém.
Že někdo nemá tucha o širších souvislostech, a maskuje to infantilní zásadovostí, taky ne.
Že někdo za komančů četl jen Ruďase a poslouchal dráťák, není pro mě argument, že lidi prý netušili o původních verzích skladeb (to je fakt hovadina roku!)
A že tu nějaké děcko blábolí o tom, co a jak prý bylo, co jsem já dělal, nedělal, poslouchal, neposlouchal, co si mám přečíst... ať si mele své hovadiny dál, mně to nestojí ani za repliku.
Karel Gott není ani můj hrdina !
Ale Jarda Merhaut je můj hrdina. Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit, ale musí se s ní bojovat.
Ale Jarda Merhaut je můj hrdina. Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit, ale musí se s ní bojovat.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Faktem také je ,že převážná většina Robinsonových vrstevníků(v době hip hopu,techna a Ipodů) nemá ani potuchu o čem on píše.Já fandím mladíkům(protože to je v dnešní době vzacnost) ,kteří rozumí o co tenkrát šlo, a rozpoznávají, kde je umělecká kvalita .Šlo tu totiž hlavně o obsah sdělení,a to u Kaji Gotta bylo asi takovéto : "Kavu ti osladím o trochu víc" a podobná takováto sdělení a na druhé straně u Mišíka to byla sdělení např: "Opevněte svoje těla ,VY kterým srdce zkameněla.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Ted si Jardu urazil.Renown píše:Karel Gott není ani můj hrdina !

Jarda je ten, kdo tu vytrvale s lidskou hloupostí bojuje. Nejen v tomto vláknu.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Nejhorší je varianta blbec proti blbci anebo chytrák proti chytrákovi.
to Zappadaddy :
nepochopil jsem ani tvůj poslední ani předposlední příspěvek
nepochopil jsem ani tvůj poslední ani předposlední příspěvek
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Já se jen snažím vysondovat koho tady máš za blbce.Takže, prosím tě konkrétněji!S kým tu Jarda bojuje?Já myslel,že jsme na foru ,kde můžeme slušně vyslovit svůj názor.Nebo se mýlím?Není účelem tu někoho napadat za odlišný pohled na věc.
Zappa.
Přečti si to po sobě,co jsi napsal.
Protože jsi napsal pravdu.
Já myslel,že jsme na foru ,kde můžeme slušně vyslovit svůj názor.Nebo se mýlím?Není účelem tu někoho napadat za odlišný pohled na věc.
A pak si celý thread přečti znovu od začátku a odpověz si na poslední svou větu.
A bude jasno a konec dohadů.
Jinak i já Jardu beru stejně jako Lubor za svůj neochvějný štít.
Přečti si to po sobě,co jsi napsal.
Protože jsi napsal pravdu.
Já myslel,že jsme na foru ,kde můžeme slušně vyslovit svůj názor.Nebo se mýlím?Není účelem tu někoho napadat za odlišný pohled na věc.
A pak si celý thread přečti znovu od začátku a odpověz si na poslední svou větu.
A bude jasno a konec dohadů.
Jinak i já Jardu beru stejně jako Lubor za svůj neochvějný štít.