Karel Gott_70.
Re: Karel Gott_70.
Ale něco musím Kájovi uznat, měl jeden z nejlepších TV klipů a to krávy dojily.
-
merhaut
Díky za připomenutí, melancholické Moody Blues mám rád komplet... kouknu se na Noci v bílém saténu z Karlova mostu...
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Amusia.Good vibrations.Dík
Ale Kája je velmi úspěšné vlákno na počet reakcí, proč nemusím Káju?, neustále mi ho komunisté nutili a na každém rohu. V televizi sedmkrát týdně v radiu tři písně dopoledne a deset odpoledne, rodiče neustále mleli jaký to není super zpěvák, ale já raději Jirku Schelingra. Prostě nesnáším jak mi někdo něco nutí, jako vysokoškolákům vážnou hudbu aby se odlišili a 85% jsou školy úspěšné i já si někdy poslechnu třeba Čajkovského.
monte píše:Ale Kája je velmi úspěšné vlákno na počet reakcí, proč nemusím Káju?, neustále mi ho komunisté nutili a na každém rohu. V televizi sedmkrát týdně v radiu tři písně dopoledne a deset odpoledne, rodiče neustále mleli jaký to není super zpěvák, ale já raději Jirku Schelingra. Prostě nesnáším jak mi někdo něco nutí, jako vysokoškolákům vážnou hudbu aby se odlišili a 85% jsou školy úspěšné i já si někdy poslechnu třeba Čajkovského.
-
boxer
máti i tchyně dostali od nás tuto knihu z osobním věnováním
Ale tam je Haně a né máti nebo tchyně.

Ale tam je Haně a né máti nebo tchyně.
To nám to ale uteklo . . . rok je fuč a u té příležitosti bych si dovolil využít toto "lachimovo vlákno" a Mistrovi popřát k dnešním narozeninám.
Předem chci všechny pochybovače upozornit, že vše myslím opravdu vážně a bez ironie . . . i přes to, co k panu Gottovi "cítím" a co poslouchám, je fakt dobrej.
Milý Karle, chtěl bych ti touto cestou k dnešním narozeninám popřát hlavně dostatek zdraví, aby tvé hlasivky byly v pořádku a ještě dlouho jsi dělal radost svým příznivcům...a ještě nějakého toho Slavíka či TÝTÝčko .Tak Na zdraví !

Předem chci všechny pochybovače upozornit, že vše myslím opravdu vážně a bez ironie . . . i přes to, co k panu Gottovi "cítím" a co poslouchám, je fakt dobrej.
Milý Karle, chtěl bych ti touto cestou k dnešním narozeninám popřát hlavně dostatek zdraví, aby tvé hlasivky byly v pořádku a ještě dlouho jsi dělal radost svým příznivcům...a ještě nějakého toho Slavíka či TÝTÝčko .Tak Na zdraví !

Mistře, vše nejlepší k skvělému věku, plno sil a životního optimismu.
Koukejte odchovat Ty skvělé děti . ( a ne jak Kaplický ...)
Koukejte odchovat Ty skvělé děti . ( a ne jak Kaplický ...)
Pana Kaplického jsi si mohl Aleši odpustit, ať už jsi to myslel jakkoli....eficak píše:Koukejte odchovat Ty skvělé děti . ( a ne jak Kaplický ...)
Od minulého pondělí vím, že už není ten můj ... fotr.
Do Bertramky posílám omluvu, poznámka byla spíš má a o mně.
Je to těžké. Sorry.
Do Bertramky posílám omluvu, poznámka byla spíš má a o mně.
Je to těžké. Sorry.