Odare: A však já proti tobě taky nic nemám. Vždyt já tě ani neznám. Nevím kdo jsi, co máš za aparát a jaký jsi člověk a ani tě nehodlám přesvědčovat o mém designu. V anonymitě internetu lidé řeknou nebo napíšou cokoliv. A pokud se ti to nelíbí pohledově tak to nic neznamená. Co pak se Alfa Romeo nebo Rolls-Royce musí také všem líbit a líbí? No nelíbí a nikdy líbit nebude!
Brystone: Ted jsi mi to natřel. A chceš napsat výrobky Analogservis nebo Authentic Sound nebo obojí

Ale ted vážně nechci tě dráždit aby nepraskla žilka. To přiblblé točítko je Volume no a napsat píčovina si myslím není slušné a na víc je celkem důležité. Představ si, že jsem tu měl už mraky přístrojů na servis a třeba u nechvalně známého Cambridge Audia je pro volume použit malí enkodér (předpokládám, že víš o co jde) pro řízení hlasitosti a ten mechanicky odchází a bude odcházet i u jiných značek. A to zamrzí když někdo vysolí řekněme 40.000Kč a za 2-4 roky mu to zažne zlobit.
Já jsem s kolegou chtěl jít na to jinak a tak vznikl ne obyčejný knoflík pro relátkovou regulaci hlasitosti ale kroužek z betonu, který však může být i z jiného běžnějšího materiálů. Ten je součástí celkem složité mechaniky a kvalitních ložisek aby ani třeba za 100let se to nevychodilo. Samotné snímání polohy otáčení je pak řešeno Hallovými sondami což je také velmi bytelné řešení.
Stejná důslednost platí pak i pro materiály, povrchové úpravy atd. , protože jak už jsem řekl měl jsem tu přístrojů hodně včetně krásných Vintage přístrojů na, kterých může být vidět jak vhodné technické a materiálové řešení bylo vhodné nebo co všechno lidé dokáží zničit a co to vydrží a udělá za cca 30-40let. Takže když někdo platí velké peníze tak chci aby to také něco vydrželo. Dělám to proto, že mě to baví a ne proto, že se tím živím. Kdybych to dělal jen na kšeft tak to právě prdnu do Modushop krabice a prdím na to ale to by mě nebavilo. A stejně tak lidé, zákazníci a kamarádi to vidí kolem mě podobně. K čemu drahý zesilovač se super měřením když se mi nebude líbit nebo bude poruchový atd.? A to platí i obráceně.
Proto se věnuji jak elektrické části tak i té mechanické. Jedno bez druhého nemůže být. Otázkou tedy ještě je jak můžeš vědět jak moc se zesilování věnuji či nevěnuji? Tu elektrickou stránku uvidíš taky a včetně i těch měření na Authentic sound i když vím, že pro tebe to není zajímavé a určené..Ale až ji uvidíš tak pak napiš jak to vidíš ty po technické stránce. Kritiku já snesu neboj. Klidně i můžeš dorazit na kafe. Pokecáme o konstrukcích a jejich neprobádaných směrech. Třeba poznám, že jsi dobrý chlap a fakt i tomu rozumíš nedej bože se i připojíš do týmu