Aké regálovky ku Electrocompaniet ECI 3

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Palo
Kontaktovat uživatele:

Re: Aké regálovky ku Electrocompaniet ECI 3

Příspěvek od Palo »

tujatuja...teraz si to povedal správne. Dakujem. *thumbs up*

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Ked sem nechceš pisat svoj životopis tak ho sem prosím nepíš, chcel si radu dostal si ju a ešte sa ti nezdá. To že máš duševné problémy je každému jedno, s tým musiš bojovať hlavne ty, snaž sa zaradiť do spoločnosti tak aby si tú chorobu nezneužíval v svoj prospech ako iný slovak "hifista" slabozraký Vladko Z. Z tvojho štýlu pisania je jasné, že ty radu nechceš, ty chceš iba aby ti každý pochválil tvoj výber ale to je v poriadku, už ti písali , že najdoležitejšie je aby sa to páčili tebe. No a na záver, musiš občas kým napíšes 2-3 svoje príspevky počkat kým ti niekto na tvoje dotazy odpovie.

Mudroch MB

Palo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Mily MB z Tvojho stylu pisania mi je tiez jasné, ze si velky suverén. Sluchátka si nasad ty na hlavu, som zvedavy, ako dlho to vydrzis, nechcel som schvalenie mojej aparatury a tie uvodzovky si nasad tiez na uši...neviem kto je slovak Vladko, ale ty musis byt zasa velmi slaboduchy tvor.

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

palo : MB to nemyslel zle a rozhodne rada na kvalitni sluchatkovou sestavu neni vubec spatna a pokud se pamatuju, i on provozuje obe varianty poslechu - jak na repro tak na sluchatka - snazil se Ti poradit dle svych zkusenosti a Ty se hned rozcilujes a napadas ho - podivej se mu do podpisu a uvidis , ze o sluchatkach neco vedet bude :-) - pokud budes pristupovat k radam od lidi, kteri maji celkem slusnou zkusenost s podobnym pristupem, tak Ti za chvilku radeji nikdo nic psat nebude ... pokud mas doma akusticke peklo - coz jak jsem pochopil tak ano - je kvalitni sluchatkovy poslech varianta, jak se dostat za rozumne penize ke slusnemu zvuku ( ano, ma to sva specifika )
jinak na me Tve prispevky take maji dojem, ze jsi chtel vlastne jen slyset jak dobre si zvolil ... dostal jsi myslim zajimave poznatky od ostatnich a jak nalozis se svou sestavou a poslechem je uz jen Tvoje vec ....

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Mám z toho stejný dojem. Padlo tady několik smysluplných návrhů, jak se posunout dopředu, ale pro každý z nich máš 10 výmluv proč to nejde a beze změny tlačíš svou variantu. Nic proti tomu, jen pak nevím, proč hledáš pomoc.

Palo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

..nahnevaný som bol na MB len kvoli tomu, akym sposobom so mnou jednal, ak som Vas urazil, prijmite moju omluvu. Ja som popisal, ake mam moznosti na rozlozenie zostavy, na sluchatka som sa vyjadril, ze to nie je moja salka kavy....proste nedokazem vymenit pocuvanie z bedni, za posluch sluchatiek, nech hraju sebelepsie. A moj vyber vychadzal, aj z toho, ze tie komponenty by som mohol mat so značnou zlavou a pripadnym, dobrym servisom. Hlavna otazka znela...ake regalovky ku ECI 3, padol tu jeden navrh, tak ked ja som ten zly, tak sa naozaj omluvam.

Palo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Vsimol som si tu na forach, ze niekto sa nieco opyta a tema sa zacne vzdy uberat od zakladnej otazky, uplne inym smerom. Nehnevam sa, nehnevajte sa Vy. Som normalne slusne vychovany clovek, a ak sa na mna niekto sproste ozve, tak ho za to nebudem chvalit. Takze este raz. OMLUVAM SA vsetkym.

Odar

Příspěvek od Odar »

Tak este jedna kacirska myslienka. Neviem, ako to mas v izbe, ale mozno by bolo schodnejsie ist cestou monitorov, ktore su urcene na pocuvanie v blizkom poli. Nebudes pocuvat sluchadla (co nechces), ale do urcitej miery tak eliminujes nevhodny priestor. Viac sa s tym asi carovat neda.

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

to Palo - ja urazeny nejsem - jen se me nezdalo jak jsi reagoval na uzivatele MB - ktery se snazil poradit ...
a ze tu padl jeden navrh na repro ? co jsi cekal - zaznelo tu myslim jasne, ze pokud nevyresis akustiku, jakakoliv zmena / nakup cehokoliv, jsou vyhozeny penize - nebo ?
je to Tvoje vec a Tvoje € ... delej si preci co chces - ve finale je kazdemu jedno co si koupis - poslouchat to budes jen a jen Ty
spis me prekvapuje, ze Ti kamarad z Ketosu chce prodavat nove hifi, kdyz musi jako prodejce vedet, ze sebelepsi aparat ve Tvuch podminkach bude hrat mizerne a vzdy bude limitovan kvalitou akustiky ... radeji by Ti mel pomoci vyresit akustiku - myslim, ze to Ketos bude umet

boxer

Příspěvek od boxer »

spis me prekvapuje, ze Ti kamarad z Ketosu chce prodavat nove hifi, kdyz musi jako prodejce vedet, ze sebelepsi aparat ve Tvuch podminkach bude hrat mizerne a vzdy bude limitovan kvalitou akustiky ... radeji by Ti mel pomoci vyresit akustiku - myslim, ze to Ketos bude umet

Mně ne. Prodat je přeci mnohem jednodušší, ne? Ale upravit akustiku je už oříšek a musí se k tomu minimálně něco znát a hlavně to umět (a mít čím) změřit.

Palo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Máte pravdu, ja som si toho vedomý, ze treba vyriesit najprv akustiku a az potom nieco nové kupovat. Pochopil som to. A co sa tyka kamarata z Ketosu, on sam mi povedal, ako prvy, ze mam katastrofalnu akustiku a nič mi nevnucoval, lem mi povedal, ze mi tie komponenty zapozicia a uvidim sam. A sam mi potom povedal, ze nic nenarobim, ked nezmenim akustiku a aj on mi povedal, aby som nic nekupoval. Je to clovek, ktoreho si velmi vážim. A aj vy prosim pochopte, ze nemozem to v izbe nanovo burat....stoji to vela penazi a naši by šaleli.

Ja som sa uz rozhodol, teraz mi to hra celkom pocuvatelne, neurazlivo, aj kamoš z Ketosu povedal, ze da sa s tym žiť. Takze nebudem nic kupovat pokial casom neupravim akustiku....ja som len tajne dufal, ze sa to da v mojej izbe urobit bez demolacie...teraz viem, ze nedá...a pockam urcitu dobu, az budeme vsetci na to pripraveny, psychicky, aj financne a pustim sa do toho.

Prepačte, že som taky baran a musi mi to povedat 100 ludi....za tu akustiku, ale cloveka to nastve, ze nieco vybuduje, mam na mysli izbu, ktora naozaj vyzera pekne a nakoniec zistí, ze urobil fatálnu akusticku chybu.

Takze, nic sa zatial kupovat nebude, pokial nevyriesim akustiku. Lebo kazdy mi povedal, ze iba by som zbytocne vyhodil peniaze...ja si to tiez viem racionalne vysvetlit a tu by sa ziadalo spomenut diagnozu..moju...ale ja sa zlepsujem a do zivota sa samozrejme chcem zaradit, nepotrebujem moralizovanie, ale chorobu neprajem nikomu...len tu sa šikne to...Prejdi si tým, čím som si prešiel ja a potom ma súd. Takze Vás všetkych zdravim a dakujem. *palec*

boxer

Příspěvek od boxer »

Koukám, že zde není žádný jednoduchý nákres tvého pokoje. Nebo nevidím? Jen krátký popis.

Šlo by postnout nějaký náčrtek tvého pokoje? S mírami.

dkdkdk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dkdkdk »

zesilovace/dotaz-zvuk-nad326bee-kupeny- ... ml#p137434

Je to stále dokola. Tipy na úpravy a přemístění sestavy dostal, nestalo se nic.

Palo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

dkdkdk...ja som svoje povedal a prizvukujem ze taku radu, ako si mi dal, tak to si ani nemusel, to viem, aj sam, ze potrebujem prestavbu izby a druhykrát prizvukujem, ze nie som milionar, tak ma neironizuj. Takych mudrych ako si Ty sú tisíce. Sak daj mi teda dalsich 5000 euro, ja si tu izbu prestavám...do p..e už.

Palo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

si mi pisal totalne zaklady akustiky..vtedy...myslis si, ze som uplne j.....y, ze to neovladam....mozno si prachaty, tak ti poslem cislo uctu a mozes poslat peniaze. Ja uz si to prestavam...stale dookola *bravo*
Naposledy upravil(a) Palo dne 24 led 2016 17:00, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět