Vždyť ti tvou volbu nikdo nerozporuje, nikdo nereaguje, tak co se čertíš? Nebo jsi naopak čekal, jak tě tu poplácají po ramenou a ono nic?Palo píše:a dalej sa vyjadrovat nebudem...

Vždyť ti tvou volbu nikdo nerozporuje, nikdo nereaguje, tak co se čertíš? Nebo jsi naopak čekal, jak tě tu poplácají po ramenou a ono nic?Palo píše:a dalej sa vyjadrovat nebudem...
Adrian a čo Ti na Eci 5mk2 teda vadilo?Leben píše:Ahoj,nerozculuj sa,zvyknes si. Inac pan Michalec vzdy vyriesil moju dilemu s reprosústavami. Isiel som cestou Aurum Cantus cez Usher (Mini One,Mini Two) az k Harbeth,vsetko vdaka Michalcovi. Inac tak rok som vlastnil Eci 5mk2 a bol som spokojny,hrali s Mini One a s Mini Two. Prajem vela dobrej muziky
Chcel som sa posunut vyssie a podarilo sa,zatial len na pol ceste ( chce to nove cd a predzosik ) .jimmi píše:Adrian a čo Ti na Eci 5mk2 teda vadilo?Leben píše:Ahoj,nerozculuj sa,zvyknes si. Inac pan Michalec vzdy vyriesil moju dilemu s reprosústavami. Isiel som cestou Aurum Cantus cez Usher (Mini One,Mini Two) az k Harbeth,vsetko vdaka Michalcovi. Inac tak rok som vlastnil Eci 5mk2 a bol som spokojny,hrali s Mini One a s Mini Two. Prajem vela dobrej muziky
nejsou v souladu s pravidly tohoto fóraKed som mu povedal, že mám kabeláž XLO...a ja viem, prečo ju mám...tak jeho odpoved bola úplne nevhodná, pre profesionálneho predajcu...začal hned XLO hanať, že tie káble mám darovať nepriatelovi a tak....no úplný šulin. Ide osočovať celosvetovo známe a známe svojou kvalitou, káble. Nepoviem, kebyže to je nejaký buran pri pive, ale toto...je to u mna cicina.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů