B&W 802D + Cambridge Audio nebo Musical Fidelity?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
ctyrka
Kontaktovat uživatele:

Re: B&W 802D + Cambridge Audio nebo Musical Fidelity?

Příspěvek od ctyrka »

blesk666 píše:
06 zář 2022 13:33
Ja som niekedy robil test zosilnovacov pre High & Style (neplatene:-)
Mal som vtedy B&W Mateix 801 S2 a kombo BV P1SE a BV PA300SSE a s tym ich porovnaval. (Pre1 je vyrazne lepsi ako P1SE) V teste bol aj CA 851 integrac. Ked chces ti test poslem, je to ale samozrejme moje subjektivne hodnotenie
myslim, ze jsem to cetl - pokud se nepletu, byl to delsi prispevek nekde na foru. ale jestli najdes, postni. rad se na to podivam jeste jednou.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Pisal som myslim len porovnanie preampov co som si robil len sam pri jeho vybere. Cely test Integrovanych zosikov bol dlhy na postovanie a je tam aj zavercna bodova tabulka. To jedine ma mail

ctyrka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ctyrka »

Leony5 píše:
06 zář 2022 13:43
Ano A 400 je dost drahá, ale být tebou ( nevím od kut jsi ) vyzkoušel bych komb. P1 + Hypa 17 donedávna jsem s tím provozoval bez problému Vulkány. No a až došetříš tak Hypu prodáš a koupíš A 400. Tyhle komponenty se velice dobře prodají, a s malou ztrátou. Jeho zesíky hrají opravdu skvěle.
uvidime, co ten xavian. ale mozna to zkusim a popisu panu Strankovi svou situaci. treba prijde s necim, co me zaujme : )

jarda-hifista
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jarda-hifista »

Ahoj! Z vlastní zkušenosti ti mohu doporučit předek i konec BVaudio, mám doma, čistý, rovný a přesný zvuk. Já jsem velmi spokojen. Výkonu nadbytek, alespoň pro mě, a teplo žádné. Kolikrát poslouchám hodiny a hodiny :-). A nakonec, jsou to přístroje technické estetiky, pro moje oko lahodící, takže krásné. Ale musíš si je poslechnout sám. Přeju ti dobrou volbu. Jrd

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od progsociety »

blesk666 píše:
05 zář 2022 23:46
Samostatny DAC sa da kupit solidne hrajuci uz aj za radovo 260,- Eur (Toping E50 napr, podla niektorych zrovnatelny s Casea Lynx alebo RME ADI 2) a bude lepsi ako to co mas teraz.
Môžeš prosím ťa postnúť odkaz na stránku, kde sa RME a Topping spomínajú ako zrovnateľné? (RME ADI 2 je staršia verzia, RME ADI 2 FS je novšia?)

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

progsociety:
http://hififorum.sk/phpBB3/viewtopic.php?f=23&t=767

Vyhladaj si v texte prispevky od Kryton. Ten inak RME ADI2 Pro predal a nechal si E50. Pozor zrovnatelny nie je myslene “rovnaky” zvuk. Kryton rozdiely popisuje a jemu lepsie vyhovoval nakoniec zvuk E50.Aby si vsak niekto nemyslel ze je to “konecna” Po tom co som mal moznost pocut Topping D90SE by som povedal ze D90SE je tak na urovni mojho stareho Emm Labs DAC2 ktory proti mojmu sucasnemu Holo May posobil sedivo, malo rozlisujuco vo vztahu realny nastroj/elektronicky samplovany zvuk… Nemyslim si ze E50 bude lepsia ako D90SE. Za cca 250,- Eur je to vsak super bonba.

octavius
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od octavius »

Kryton ale porovnava starsiu verziu ADI-2 s AKM tieto novsie uz maju Sabre. Tak neviem ako by dopadol v teste teraz. Mne sa rozhodne "krotkejsi" teda nezda :)

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Ocatvius: Krytonove hodnotenia povazujem za zodpovedne a precizne. Nezvykne strielat od boku, ale len sa na jeho hodnotenie odvolavam.

Odpovědět