Takový "jednodušší" zvuk měla Tesla MC901 (to samé je Philips CD350). Měly převodníky TDA1540. Možná by tak hrály i jiné s TDA1540, ale zase Tesla MC900 mi připadala spíš ostřejší...Leony5 píše:Co bych od toho staršího stroje očekával je analogovější spíše lampový zvuk ač třeba né tak detailní což by vyhovovalo třeba některým rockovým CD kterým až tak vysoké rozlišení nesvědčí,hledám hutný analogový zvuk z CD které snesou ztrátu detailu ale naberou tu analogovou hutnost.
CD - zašitá lacná perlička
Re: CD - zašitá lacná perlička
Líbilo by se mi měco jako Philips CD-960,CD-850,CD304,něco s 2krát TDA 1540 nebo podobným převodníkem.Ceny za podobné stroje jsou dnes hodně přestřelený
A co třeba nějakej Denon? DCD 1290 má někdo? Nejaká zkušenost?
Uvažujem ešte o CD615 alebo 750 či 824 od filipesa. Nie sú drahé.
Denony som nepočul ešte.
Denony som nepočul ešte.
tu je za hubičku - máte to doma v CZ
https://elektro.bazos.cz/inzerat/743161 ... RAVAC-.php
https://elektro.bazos.cz/inzerat/743161 ... RAVAC-.php
Mám ho už cca 15 rokov.Načíta CD rýchlo je spolahlivý a ku DPA 380 bol super.Vtedy to bol slušný stroj.Leony5 píše:A co třeba nějakej Denon? DCD 1290 má někdo? Nejaká zkušenost?
též ho mám 10 roků s DPA 222 mk2,výborná mašinka.
Dík za info,zajímalo by mě jak je na tom zvukově,hlavně na basech jsem rocker
Pesi - máš SSPesi píše:ale jen tak na okraj - 850 nebude zrovna levna perlicka ....
nespekuluj enem kupuj a hrej ! je to vlastně jedno co, Sony, Marantz, Philips nebo Pioneer, rozdíly jsou nepodstatné, kosmetické...
lechosi : ty to mas jednoduchy . jenze kdyz je nekdo moc cimprlich, rozdily jsou obrovske ...
z těch jmenovaných značek, nejlepší bude asi vintage CD player Pioneer série PD....ještě jsem neslyšel negativní recenzi na ten model výrobků, používá vlastní optomechaniku PEA1030 nebo podobnou
To mohu potvrdit, mám Pioneer PD-S904
no ten pajko ide tak okolo 280€ teraz. To aspon pre mňa nie je moc lacná perlička
Nič no, už by mali byť na ceste sem MC902 a CD824 - tak uvidíme
Nič no, už by mali byť na ceste sem MC902 a CD824 - tak uvidíme
Novej stál 17 000,- a to byla jiná koruna.....tehdy to pro mě byly 3 výplaty.....