noooooooo - strieborná s drevenýými bočnicami je to skoro najkrajší CD čo som videl - tá yamaha čo píšeš - paráda.
A čo by si chcel kúpiť? čo je TO top ?
CD - zašitá lacná perlička
Re: CD - zašitá lacná perlička
omlouvam se je to 630E Co chci? asi něco jako Philips CD960,880,850,NEC CD 730,816,830DS,nebo vybrané kousky od Sony ESD.NEMÁ TU NĚKDO NA PRODEJ? Rád koupím,semozřejmě že počítám s vyšší cenou
Osobně mi přišlo, že Sony (potažmo výše zmiňovaná Yamaha vyráběná ve fabrikách Sony) jsou řemeslně zpracovány líp, než Philipsy.
Tu Yamahu jsem si dovezl minulý týden. Najdeš prosím tu zmiňovanou úpravu výstupů ? Díky.
Byla to Yamaha CDX-630E, bohužel již to nemohu vyhledat.
Dobré boli Yamahy CDX pro-bit s prevodníkom YAC514-F,napr. CDX-980...Posledný model pro-bit bol Yamaha CDX-596 aj s cd textom.Hrá mi každý večer a zvukovo je výborný.
Ja hrám stále na o niečo staršej Yamahe CDX-593. K zvuku nemám výhrady, na druhú stranu to nemám moc s čím porovnať. V podstate som to priamo porovnával iba DVD-SACD prehrávačom Pioneer a tam mi tá Yamaha prišla o niečo lepšia, prirodzenejšia. Bohužial už má problémy s načítavaním aj vysúvaním mechaniky, ale po krátkom boji zatial vždy hrá ako má. A dúfam že ešte niečo vydrží, veď nejakých 22 rokov čo slúži je v porovnaní s vekom vesmíru iba taký malý zanedbatelný zlomok. Inak povedané - na novú mašinu nie sú financie.