CD - zašitá lacná perlička
Re: CD - zašitá lacná perlička
denon 1290 je ostřejší,čistota je výborná,na metal moc ne,mám ho na jazz.
nejni špatné, existujou i jednodušší jako PD-5700, PD-T507 s bohatým displayem a DO, oba na allegru či Bazoši bývají vidět za cenu hluboce pod 1000 Kč, vexlgerat na 5 a více CD kupovat domů smysl nemá jo leda že jsi moderátor v soukromým rádiu nebo DJ, to anoLad2000 píše:To mohu potvrdit, mám Pioneer PD-S904
PD-5700 je pekný stroj - ten prevodník a mechanika mi ale nič nehovorí - orientujem sa len v Philips / Marantz ako tak.
index našiel toto - PIONEER PD-5700 - PD2026A - PEA1030, pre mňa španielska dedina
index našiel toto - PIONEER PD-5700 - PD2026A - PEA1030, pre mňa španielska dedina
Převodníky TDA 1540,1541,od Philipse jsou dodnes vynikající a dávali se do špičkových přehrávačů proto jedině s tímto TDA
sakra chlapi ! už sem to tu dával aspoň 2x, máte tam všechny CD převodníky a mechaniky světa:
http://www.dutchaudioclassics.nl/the_co ... rter_list/
veď ale to je fajn - no čo keď mi to prd povie nejaká hatmatilka namontovaná v sony alebo inom bazmegu. Orientujem sa ako tak v Philips Maranc a dosť (zatial)lechos píše:sakra chlapi ! už sem to tu dával aspoň 2x, máte tam všechny CD převodníky a mechaniky světa:
- toto je napr. šialenosť
A/D/S/ DA20e
2 x PCM1700P - SM5840CP - YM3623B
D/A converter
AKAI CD-62
2 x PCM56P - YM3414
Sankyo SPM1001 - MLP-10-E2
toto už niečo napovie
ARCAM ALPHA PLUS
Philips TDA1541A - SAA7220P/B
Philips CDM-4/19
CD mechaniky a převodníky Philips používá spousta jiných značek přehrávačů vč. Tesla MC 9.., asi se všem osvědčily a byly kvalitní, viz ten seznam.
Ale, studiem přílohy jsem zjistil že můj Technics SL-PG400 A má jinou než tesláky, proto asi nečte onen formát CD-RW.
Ale, studiem přílohy jsem zjistil že můj Technics SL-PG400 A má jinou než tesláky, proto asi nečte onen formát CD-RW.
Tak jsem na zkoušku do 100 eur objednal Yamaha CDX 630E Jediná Yamaha s převodníkem Philips TDA 1541 vyráběná ve Francii vzhledově pojato od Sony cdp 710.Uvidím jaký bude zvuk v porovnání s novým bdp Yamaha a převodníkem co mám v podpisu. jsem na to zvědav
vyzerá fajne - tieto retro ultra hranaté stroje ma teraz berú
- tiež urobím porovnanie Marantz 5003 vs Tesla MC902 vs Philips CD-824 (teda ak prežijú dopravu)
- tiež urobím porovnanie Marantz 5003 vs Tesla MC902 vs Philips CD-824 (teda ak prežijú dopravu)
IPA je pivo . Ale máš pravdu, isopropylalkohol je na čištění OK.lechos píše:napsal jsem: IPA, to není denaturák z drogérky ani alpa
to pak firma Hama páchá sabotáž paktiže dodává čisticí sety na CD mechaniky PC s touto chemikálii...
Vánoční ipa je vynikajúce pivo ! Asi najlepšie aké som pil - s najškaredšou etiketou.
to čištění optiky lihem určitě doporučují zase na nějakém foru... všichni radí, ale nikdo neponese záruku. Co Vám na řekne autorizovaný servis Sony nebo Philips? Už Vás tady čekáme!
ale synci ! IPA je též střešní asfaltová krytina, dnes již méně používaná ale občas jo
my vieme otče
- je to taký čierny, asfaltom poliaty papier a občas, keď linka fungovala, aj jemnou kamennou drťou posypaný. Dávali sme to na strechy chlievov pre slepice a králiky.
- je to taký čierny, asfaltom poliaty papier a občas, keď linka fungovala, aj jemnou kamennou drťou posypaný. Dávali sme to na strechy chlievov pre slepice a králiky.
Mohu zde dát typ na levnou Yamaha CDX-630E vyrobeno ve Francii a osazeno slavným čipem TDA 1541 od Philipse.Cena byla pod 100eur vzhledově je to Sony CDP-950? tuším.Zvuk to má pěkný neotravný,teplý,detailů je méně jsou slyšet spíše z pozadí.Bysy a výšky jsou dostatečné výšky jsou neagresivní a dostatečné,zvuku by prospělo trocha projasnění.Vyděl jsem na netu úpravu výstupů po které se tato vlastnost eliminuje.Za málo peněz dobrý zvuk.Přehrávač poputuje dále,chci něco top OPRAVEN MODEL
Naposledy upravil(a) Leony5 dne 07 kvě 2017 20:13, celkem upraveno 2 x.