Co za batarové reprosoustavy v ceně 50000....
Re: Co za batarové reprosoustavy v ceně 50000....
Nepleteš. Dokonalé nebyly ani Dynaudio Master Evidence za 2,5 mega, které jsem měl tu čest poslouchat v domácích podmínkách. když to vezmu absolutně, bez ohledu na cenu, tak mi občas trošku vadí lehké nasládlé zabarvení ve středech, ale třeba u smyčců či hlasů to vůbec nevadí, spíše naopak. Ale jsou nahrávky vyloženě tvrdé hubdy, jako je metal, kde už bych snesl o myší chlup méně. Kytary by mohly znít méně krásně
V relativním srovnání je to naopak - za danou cenu, co stály v době mého pořízení, bych musel zaplatit 10x více, než bych se dostal na jejich zvuk s komerční bednou. to dokonal pospal i Aretax, který již léta poslouchá DIY projekty a opustil komerční výrobky. Vůči provedení bedny nemohu namítat vůbec nic.

Ahoj všem.
Po roce přidám příspěvek ohledně mého pátrání po zesilovači k repro KEF R11.
Celou dobu je napájím Harmannem AVR 435 a jak jsem psal, toto provizorium vůbec není otravné.
Původní záměr bylo řešení od Emotivy( preamp+ bi amp), to padlo, pak nějaký silný elektornkáč, ideálně s KT 150, ale vzhledem k cenám energií, dětem a zvířatům v domácnosti jsem se rozhodl pátrat jinde.
Nakonec mám zaplacenou zálohu na hybridní stroj, 2 elektronky v preampu, plně symetrické uspořádání, výkon 2x150w do 8ohmů, cenově opět tam, kam jsem se dostat nechtěl, ale bude vyřešeno.
Pošlu fotky až bude doma
Po roce přidám příspěvek ohledně mého pátrání po zesilovači k repro KEF R11.
Celou dobu je napájím Harmannem AVR 435 a jak jsem psal, toto provizorium vůbec není otravné.
Původní záměr bylo řešení od Emotivy( preamp+ bi amp), to padlo, pak nějaký silný elektornkáč, ideálně s KT 150, ale vzhledem k cenám energií, dětem a zvířatům v domácnosti jsem se rozhodl pátrat jinde.
Nakonec mám zaplacenou zálohu na hybridní stroj, 2 elektronky v preampu, plně symetrické uspořádání, výkon 2x150w do 8ohmů, cenově opět tam, kam jsem se dostat nechtěl, ale bude vyřešeno.
Pošlu fotky až bude doma

tak jak to hraje s Balanced Audio Technology VK-3000SE ? 

vavrekj---- Ahoj, jak jsi poznal, že jde o tenhle zesilovač?
))) Jsi dobrý.
Zatím nic, mám stále zaplacenou zálohu a cesta pro něj se stále odkládá, bohužel, pojedu až po svátcích.

Zatím nic, mám stále zaplacenou zálohu a cesta pro něj se stále odkládá, bohužel, pojedu až po svátcích.