@Fidji99: Ty dáš diskusi vždycky další rozměr (a to mám rád ), ale asi bychom toto vlákno strhli úplně jiným směrem. Tak třeba někdy osobně - těch 12 Hz bych chtěl zažít na vlastní kůži.
@Jarda69: Na technické úrovni to není o asynchronnním přenosu, spíše jsem narážel na rozdíl v transfer mode isochronous vs bulk (nevím, jak je to česky). Ale ve skutečnosti ta diskuse není o technice přenosu, ale o přístupu k věci. Zdeněk si tady chce udělat vlastní názor na věc, a o tom hobby přece je, a dozví se, že upadl na hlavu a jde výmýšlet znovu kolo... přičemž argumentace se opírá o zjevnou neznalost pisatele ... anebo o averzi na ceny Nordostu (Supra je v mentálním limitu, tak ta je OK
)
A tím bych to uzavřel,už jsem zaplevelil tohle vlákno dost.
Zpátky k DAC a jeho připojení k transportu přes USB. Moje zkušenost je taková, že USB kabel spolu s antivibračními podložkami pod přístoje má asi nejmenší vliv na zvuk systému. O to více mne překvapilo, jak velký vliv má HDMI kabel.
Taky bych řekl, že zrovna zde propíraný Tyr2 do mého systému nevnesl další přidanou hodnotu ve srovnání s Heimdall2, který v době, kdy jsem nakupoval stál cca 3x méně než Tyr2. USB kabel už nepoužívám, ale jsem zvědavý, jak dopadne porovnání u Zdeňka ... a taky mu docela fandím - jeho volba Dave sedí s tím, jak to slyšel i já.