P.S. Ty bílé kroužky na rozích není žádné woodoo, ale chrániče aby si náš malej nerozrazil hlavu než se naučí pořádně chodit

Celé je to složeno ze 3 kusů:Stano píše:mám na mysli spodok kam sa "zapichne" špička hrotu
Předveď nevyhozené peníze a dej sem foto tvého racku, nebo jak to máš uspořádáno, jako základ pro diskuzi.Ramones píše:Návrhy pěkné...a kdo si hraje nezlobí![]()
Ale jinak, vyhozené peníze![]()
Pokud to není pod gramofón, tak vliv na zvuk je "0"
takže je na spodnej strane iba guma, nie je to na fix :/Aleska píše:c) Podložky s miskou pro hrot...
...Nejlepší jsou podložky, které mají na spodní straně pogum, nebo něco proti skluzu - jinak je nebezpečí, že jednotlivá patra budou na sobě klouzat a bude to nestabilní, přece jenom jsou to hladké a vyleštěné povrchy...
zvažoval som aj túto možnosť ale to by som zas musel pridať dosť na hľbke kvôli 60x60mm hrubým nohámfox píše:Dej to na tři nohy. Stojan se nebude viklat a z boků se pěkně dostaneš ke komponentům ze zadní strany.
Je to otázka názoru - mně se to líbí, snad právě proto - v jednoduchosti je krása a on jednoduchý je, i výrobně, jen o tom natáčení matek se mi pár dní potom i zdálo.bh69 píše:Ta DIY se zavitovyma tycema jsou pekne "industrialni"Jako podstatny problem vidim v manipulaci a uklidu - jak za tim vyluxujete ? .........................
Já je dával do bukové spárovky a šly tam bez problému (zatloukáno plochou přes kovový hranolek).Martinp píše:hroty jsou asi jasný a matky jsou narážecí, tzn, naklepneš ji do spodku nohy stolku a do ní našroubuješ hrot.
Osobně ale s nima nemám moc dobré zkušenosti. Do tvrdšího materiálu se špatně narážejí a ohýbají se.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 169 hostů