Dobrá rada nad zlato
Re: Dobrá rada nad zlato
JJ, jak vidno, kromě všeobecných teorií a rýpání, tu nikdo moc konstruktivně a věcně poradit neumí..........
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Kvalita a fakticky obsah odpovedi silne prevysuje tvou schopnost polozit otazku. Na uplne debilni otazku jsi dostal vcelku smysluplnou odpoved. Mel bys mit spokojeny penis.
Řekl bych Ti něco asi od plic ale Tvoji stupiditu omlouvá to, že jsi z Prahy. Víc netřeba dodávat......
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Polozil jsi uplne obecny dotaz, na ktery existuje asi tak 1684 spravnych odpovedi. Ani po nekolika zadostech o upresneni ses na smysluplnejsi formulaci nevzmohl a jen tu marne visis, penisi.
Zkousis to zachranit aspon urazkama nebo dalsima komentarema, ale to se nepovede, i kdyz se o to asi budes marne pokouset.... Slusnost balena do false se rychle prozradi....
Zkousis to zachranit aspon urazkama nebo dalsima komentarema, ale to se nepovede, i kdyz se o to asi budes marne pokouset.... Slusnost balena do false se rychle prozradi....
.........Kdyby tu byl někdo rozumný, kdo místo prostoduchého rýpání a hloupých poznámek umí na velmi jednoduchou otázku dát velmi jednoduchou odpověď, ať se podělí. Nehodlám měřit místnost ani jiné nesmysly, ani objíždět republiku a poslouchat. Zkrátka stačí, jestli je někdo, kdo má praktickou zkušenost a ne načtené recenze. Kdo mi dá tip, co pořídit k bednám uvedeným výše, místo mého 20 let starého receiveru a karuselu od Yamahy. Myslím, že větší detaily snad netřeba. Jak je také uvedeno výše, nehledám novou věc z obchodu ale starší kus z vyšších řad. Pokud někdo chápe co chci, budu rád za tip.
Rozhovor s čůrákem 

No a co bys čekal, když je to tu samá píča 

Penis: poslal jsem varování za neslušné chování.
A komu? Red baronovi, pitrspraha, nebo oboum????
Tak ses nazval sám, viz nick.
Jakou bys chtěl na úvodní příspěvek napsat radu? Co máš koupit naslepo? Navíc jsi nenapsal ani celou současnou sestavu, finanční limit, žánr který nejraději posloucháš, ani zvuk, který preferuješ. Největší zvukový rozdíl dělají vždycky bedny. Jeden z prvních příspěvků ti radil ať jdeš poslouchat nějaké sestavy a koupíš takovou, u které se ti nejvíc bude líbit zvuk. A u toho bych i zůstal, nic lepšího tu ani poradit nelze.
Jakou bys chtěl na úvodní příspěvek napsat radu? Co máš koupit naslepo? Navíc jsi nenapsal ani celou současnou sestavu, finanční limit, žánr který nejraději posloucháš, ani zvuk, který preferuješ. Největší zvukový rozdíl dělají vždycky bedny. Jeden z prvních příspěvků ti radil ať jdeš poslouchat nějaké sestavy a koupíš takovou, u které se ti nejvíc bude líbit zvuk. A u toho bych i zůstal, nic lepšího tu ani poradit nelze.
Naposledy upravil(a) RedBaron dne 21 zář 2017 11:57, celkem upraveno 1 x.
Můj tip je vyměnit receiver za starší stereo integráč.Mám výbornou zkušenost se SONY TA-F 770 ,730(nejvyšší modely)cena nyní do 15 000.
Můj tip je vyměnit forum. Nebo nick. 

Ak ten CD prehravac ma opticky vystup, tak by stalo za pokus si pozicat nejaky DAC so SPDIF vstupom a regulaciou hlasitosti a k nemu uz staci len koncovy zosilnovac. Vyhodu to ma, ze by slo zvuk este neskor zlepsit pridanim dobreho predzosilnovaca.
Tipy:
- prevodnik Cambridge DAC Magic Plus - novy 11 tis. Kč, ale nema dialkove
- alternativny prevodnik Pro-Ject Pre Box S2 Digital - novy 9200 Kč, ale dlhá čakacia doba, plastove dialkove, hlinikove za priplatok
- koncovy zosilnovac Customworks HYPA 10 - novy 23 tis. Kč
- alternatívny koncovy zosilnovac BV Audio PA300SSE - 870 EUR
Tipy:
- prevodnik Cambridge DAC Magic Plus - novy 11 tis. Kč, ale nema dialkove
- alternativny prevodnik Pro-Ject Pre Box S2 Digital - novy 9200 Kč, ale dlhá čakacia doba, plastove dialkove, hlinikove za priplatok
- koncovy zosilnovac Customworks HYPA 10 - novy 23 tis. Kč
- alternatívny koncovy zosilnovac BV Audio PA300SSE - 870 EUR
penis
No seš neskutečně kreativní s tím nickem, ale k věci. Nevím jestli zrovna rada nad zlato, ale určitě ode mne očekávatelná. Vrať se ke svému prvnímu příspěvku a pozorně jej přečti a zjištíš, že si na to kápl v posledním odstavci. Ano plně souhlasím - vyměnit všechno. Stávající odnes do sběrného dvora a tvrdě pracuj a spoř a pak dle výše Tvého budgetu Ti zdejší diskutující mající zkušenosti s aparáty ve finančním rozsahu Tvého budgetu velice rádi předají svoje zkušenosti a rady. Toť celé a další pokleslá diskuse k tomuto tématu není potřeba.
Tak Ti držím palce.
No seš neskutečně kreativní s tím nickem, ale k věci. Nevím jestli zrovna rada nad zlato, ale určitě ode mne očekávatelná. Vrať se ke svému prvnímu příspěvku a pozorně jej přečti a zjištíš, že si na to kápl v posledním odstavci. Ano plně souhlasím - vyměnit všechno. Stávající odnes do sběrného dvora a tvrdě pracuj a spoř a pak dle výše Tvého budgetu Ti zdejší diskutující mající zkušenosti s aparáty ve finančním rozsahu Tvého budgetu velice rádi předají svoje zkušenosti a rady. Toť celé a další pokleslá diskuse k tomuto tématu není potřeba.
Tak Ti držím palce.
Johny52, díky, kouknu na to, občas se najde i rozumně uvažující člověk.
Pro ostatní slaboduché úchylné onanisty. Penis je akronym.To, že ve všem vidíte ztopořený falus, je váš problém.
Patrně to souvisí s nedostatkem sexu, soudě podle hodin strávených na fóru, podle četnosti příspěvků a návštěv.
Někdo si patrně léčí komplex malého pindíka, asi pitrspraha a redbaron.
Nebo místního uživatele PYTEL nazvete podle tohoto vzoru pytlem bez čuráka a ptáte se, kde ho nechal?
Omezenost některých je zarážející.
Z deseti lidí se najde devět pitomců, co místo tématu jsou schopni řešit nick.
Vlastnost českých hlupáků, i když nemám co sdělit, za každou cenu se musím vyjádřit.
No a pokud někdo umí číst, myslím, že veškeré info jsem popsal. Pokud někdo neumí posoudit, zda existuje něco lepšího, než 20let starý receiver Yamaha, byť nezná přesný typ, neměl by se raději vyjadřovat.
A mimochodem, docela by mě zajímalo, co bych si tak měl místo těch Atlasů pořídit za lepší bedny??
To je rada prudce inteligentní......
Mimochodem, napsal jsem vše, včetně peněz. Jen to chce číst a nesoustředit se na penis....
Pro ostatní slaboduché úchylné onanisty. Penis je akronym.To, že ve všem vidíte ztopořený falus, je váš problém.
Patrně to souvisí s nedostatkem sexu, soudě podle hodin strávených na fóru, podle četnosti příspěvků a návštěv.
Někdo si patrně léčí komplex malého pindíka, asi pitrspraha a redbaron.
Nebo místního uživatele PYTEL nazvete podle tohoto vzoru pytlem bez čuráka a ptáte se, kde ho nechal?
Omezenost některých je zarážející.
Z deseti lidí se najde devět pitomců, co místo tématu jsou schopni řešit nick.
Vlastnost českých hlupáků, i když nemám co sdělit, za každou cenu se musím vyjádřit.
No a pokud někdo umí číst, myslím, že veškeré info jsem popsal. Pokud někdo neumí posoudit, zda existuje něco lepšího, než 20let starý receiver Yamaha, byť nezná přesný typ, neměl by se raději vyjadřovat.
A mimochodem, docela by mě zajímalo, co bych si tak měl místo těch Atlasů pořídit za lepší bedny??

To je rada prudce inteligentní......
Mimochodem, napsal jsem vše, včetně peněz. Jen to chce číst a nesoustředit se na penis....