Už jsem sem neměl v plánu nic psát ale vidím, že někteří lidí neumí číst, tak polopaticky vysvětlím, aby sem někdo další nepsal zbytečné blbosti.
Ad 1, se zvukařem se znám dlouhá léta a velmi dobře. Radí mi něco, s čím se částečně ztotožňuji. Pouze nevystřídal za život desítky značek, je ortodoxní Yamahák a tak jsem položil dotaz v komunitě v domění, že zde bude větší průřez značkami a zkušenostmi. Bohužel velké ........nic.
Ad 2, Neznám žádného odbornníka na zesilovače, kdyby jsi přemýšlel a četl rychleji než píšeš, dočetl by ses, že jsem si dal práci a našel ho /z internetu/.
A také jsem psal, že mi poradil.
Takže naprosto zbytečné psaní bez přínosu k problematice, pouze fascinace penisem. Jak vidno, daleko víc každý ví o penisu, než o zesilovačích..........
Dobrá rada nad zlato
Re: Dobrá rada nad zlato
Ja sa veľmi čudujem Pytel-ovi a spol, že nezamykajú vlákna. Toto fakt nemá cenu.
Toto nemá smysl ani zamykat. Rovnou smazat. Zcela zbytečný thread.
Tak jsem neodolal a přečetl jsem si asi pět stránek příspěvků nicku sekal. A nedostal jsem se dál než přes hromadu něčeho hnědého. Dál jsem nepokračoval.
Teda jestli tohle je ostatním přínosem, musím zdejší komunitu obdivovat
Teda jestli tohle je ostatním přínosem, musím zdejší komunitu obdivovat

Máš to marné Penis-Havlíčku. Faleš balená do slušnosti, jak už tady bylo řečeno, aneb tvé trollování je příliš průhledné. A pro tento závěr nemusím číst 5 stran tvých blábolů. Zcela postačí toto vlákno...
Naposledy upravil(a) sekal dne 15 pro 2017 23:08, celkem upraveno 1 x.
Ale docela jsi to trefil. No a máš pavdu. Támhle je výjimka, tam sedí dva vedle sebe. Nadčasová scénkaBVa píše: ↑22 zář 2017 16:51vyhledal jsem stavitele zesilovačů, jehož produkty používají i hudebníci v zahraničíKeď chceš zosilňovač k hudobnému nástroju, na tvorbu zvuku, tak to je OK. A čo keď budeš počúvať napr. jazz? Čo s tým "rockovým" zvukom? Ide o reprodukciu, nie tvorbu zvuku...pokud chci dobrý rockový plný zvuk, ať si koupím buď lampu, nebo některý takový starý zesilovač nejvyšší řady
A reakcie niektorých zúčastnených (ktorí chceli poradiť..) evokujú toto:dědeček byl vyhlášený samotář, lidem se vyhýbal a nikoho kolem sebe nesnesl, ale odjakživa toužil stát se hostinským. Nejdřív si zařídil hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi.