Dobrá rada nad zlato

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
penis
Kontaktovat uživatele:

Re: Dobrá rada nad zlato

Příspěvek od penis »

Už jsem sem neměl v plánu nic psát ale vidím, že někteří lidí neumí číst, tak polopaticky vysvětlím, aby sem někdo další nepsal zbytečné blbosti.
Ad 1, se zvukařem se znám dlouhá léta a velmi dobře. Radí mi něco, s čím se částečně ztotožňuji. Pouze nevystřídal za život desítky značek, je ortodoxní Yamahák a tak jsem položil dotaz v komunitě v domění, že zde bude větší průřez značkami a zkušenostmi. Bohužel velké ........nic.
Ad 2, Neznám žádného odbornníka na zesilovače, kdyby jsi přemýšlel a četl rychleji než píšeš, dočetl by ses, že jsem si dal práci a našel ho /z internetu/.
A také jsem psal, že mi poradil.
Takže naprosto zbytečné psaní bez přínosu k problematice, pouze fascinace penisem. Jak vidno, daleko víc každý ví o penisu, než o zesilovačích..........

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Ja sa veľmi čudujem Pytel-ovi a spol, že nezamykajú vlákna. Toto fakt nemá cenu.

sekal

Příspěvek od sekal »

Toto nemá smysl ani zamykat. Rovnou smazat. Zcela zbytečný thread.

penis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od penis »

Tak jsem neodolal a přečetl jsem si asi pět stránek příspěvků nicku sekal. A nedostal jsem se dál než přes hromadu něčeho hnědého. Dál jsem nepokračoval.
Teda jestli tohle je ostatním přínosem, musím zdejší komunitu obdivovat *klanimse*

sekal

Příspěvek od sekal »

Máš to marné Penis-Havlíčku. Faleš balená do slušnosti, jak už tady bylo řečeno, aneb tvé trollování je příliš průhledné. A pro tento závěr nemusím číst 5 stran tvých blábolů. Zcela postačí toto vlákno...
Naposledy upravil(a) sekal dne 15 pro 2017 23:08, celkem upraveno 1 x.

penis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od penis »

BVa píše:
22 zář 2017 16:51
vyhledal jsem stavitele zesilovačů, jehož produkty používají i hudebníci v zahraničí
pokud chci dobrý rockový plný zvuk, ať si koupím buď lampu, nebo některý takový starý zesilovač nejvyšší řady
Keď chceš zosilňovač k hudobnému nástroju, na tvorbu zvuku, tak to je OK. A čo keď budeš počúvať napr. jazz? Čo s tým "rockovým" zvukom? Ide o reprodukciu, nie tvorbu zvuku...
A reakcie niektorých zúčastnených (ktorí chceli poradiť..) evokujú toto:
dědeček byl vyhlášený samotář, lidem se vyhýbal a nikoho kolem sebe nesnesl, ale odjakživa toužil stát se hostinským. Nejdřív si zařídil hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi.
Ale docela jsi to trefil. No a máš pavdu. Támhle je výjimka, tam sedí dva vedle sebe. Nadčasová scénka *2thumbsup*

Odpovědět