Ich brauche eure Hilfe! Potřebuji vaši pomoc! MAE-AUDIO.CZ
Re: Ich brauche eure Hilfe! Potřebuji vaši pomoc! MAE-AUDIO.CZ
Mám stejnou zkušenost jako Hans20. Ebay bez problému a z jakékoliv země. Samozřejmě podvodník se může najít všude..
Pokud platíš přes PP je to v klidu, PP má vlastní ochranný systém zákazníka, vše je podrobně popsáno v podmínkách užívání PP. Mě jednou na ebay podvedl týpek, co ukradl účet. Ihned jsem oslovil ebay a peníze mi byly obratem vráceny, ebay sám pak ve spolupráci v britskou policií týpka řešil po své ose.Hans20 píše: Dokonce jsem několikrát risknul i dohodu a platbu mimo ebay a PayPal a opět bez nejmenších problémů.
Pozor ale na lhůtu 45 dní pro reklamaci. Zdá se to dost, ale měsíc a půl zas tolik není, zvlášť když vás prodejce průběžně ujišťuje, že to odeslal.Marien píše: Pokud platíš přes PP je to v klidu, PP má vlastní ochranný systém zákazníka, vše je podrobně popsáno v podmínkách užívání PP. Mě jednou na ebay podvedl týpek, co ukradl účet. Ihned jsem oslovil ebay a peníze mi byly obratem vráceny, ebay sám pak ve spolupráci v britskou policií týpka řešil po své ose.
I really do appreciate your responds ,Am From USA...I will like to offer you sum of 2'000Euro plus the postage via LOCAL POST OFFICE to my daughter due to the urgency i need this item for her..i will be paying you via bank transfer direct to your account,however this is my daughter address
Name : Lanre Abdullahi
Address : No. #960 Oke Iyin Akata Ilesha
City: Ilesha
Zip Code : 234036
County: Nigeria
Phone Number :+234(081)24331264
I will be waiting for your bank details so that i can make the payment immediately ..
Best regard
Zkusil to.....
Name : Lanre Abdullahi
Address : No. #960 Oke Iyin Akata Ilesha
City: Ilesha
Zip Code : 234036
County: Nigeria
Phone Number :+234(081)24331264
I will be waiting for your bank details so that i can make the payment immediately ..
Best regard
Zkusil to.....
Taky mi přišlo nekolik takových mailů, jen nechápu, jestli čeká, že mu pošlu zboží dřív, než budu mít peníze na účtu