Ich brauche eure Hilfe! Potřebuji vaši pomoc! MAE-AUDIO.CZ

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
TAB
Kontaktovat uživatele:

Re: Ich brauche eure Hilfe! Potřebuji vaši pomoc! MAE-AUDIO.CZ

Příspěvek od TAB »

Mám stejnou zkušenost jako Hans20. Ebay bez problému a z jakékoliv země. Samozřejmě podvodník se může najít všude..

Marien
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Marien »

Hans20 píše: Dokonce jsem několikrát risknul i dohodu a platbu mimo ebay a PayPal a opět bez nejmenších problémů.
Pokud platíš přes PP je to v klidu, PP má vlastní ochranný systém zákazníka, vše je podrobně popsáno v podmínkách užívání PP. Mě jednou na ebay podvedl týpek, co ukradl účet. Ihned jsem oslovil ebay a peníze mi byly obratem vráceny, ebay sám pak ve spolupráci v britskou policií týpka řešil po své ose.

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Marien píše: Pokud platíš přes PP je to v klidu, PP má vlastní ochranný systém zákazníka, vše je podrobně popsáno v podmínkách užívání PP. Mě jednou na ebay podvedl týpek, co ukradl účet. Ihned jsem oslovil ebay a peníze mi byly obratem vráceny, ebay sám pak ve spolupráci v britskou policií týpka řešil po své ose.
Pozor ale na lhůtu 45 dní pro reklamaci. Zdá se to dost, ale měsíc a půl zas tolik není, zvlášť když vás prodejce průběžně ujišťuje, že to odeslal.

Pecuch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pecuch »

I really do appreciate your responds ,Am From USA...I will like to offer you sum of 2'000Euro plus the postage via LOCAL POST OFFICE to my daughter due to the urgency i need this item for her..i will be paying you via bank transfer direct to your account,however this is my daughter address

Name : Lanre Abdullahi
Address : No. #960 Oke Iyin Akata Ilesha
City: Ilesha
Zip Code : 234036
County: Nigeria
Phone Number :+234(081)24331264
I will be waiting for your bank details so that i can make the payment immediately ..
Best regard

Zkusil to.....

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Taky mi přišlo nekolik takových mailů, jen nechápu, jestli čeká, že mu pošlu zboží dřív, než budu mít peníze na účtu :shock:

Odpovědět