Ich brauche eure Hilfe! Potřebuji vaši pomoc! MAE-AUDIO.CZ

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
berliner
Kontaktovat uživatele:

Ich brauche eure Hilfe! Potřebuji vaši pomoc! MAE-AUDIO.CZ

Příspěvek od berliner »

Ahoj Forum!

Budu používat překladatele napsat text, ale také v němčině.

Za prvé, mnozí díky Petře! Má velmi rychle reagovat na můj e-mail a aktivovat účet. *2thumbsup*

Potřebuji pomoc členům v tomto fóru.

Na počátku prosince, našel jsem tento zesilovač Densen B-150 na internetu. http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... nsen-b150/

Mark Audio Electronic s.r.o. http://www.mae-audio.cz

On 12/20/2011 Zaplatil jsem za jednotku (cca 47.500Kc se doprava). Jsem platbu do dnešního dne, takže peníze by měly být na účtu na 12/22/2011.
My bank a prodejce tvrdí, že český bankovní peníze byly na účet 12/23/2011.Prodávající mi napsal na 12/30/2011, že má peníze.

Bez ohledu na to, možná neměl čas zkontrolovat svůj účet, byly Vánoce.

On mi napsal na 30/12/2011, že poslal jednotky v nejbližších dnech přes UPS.
Před týdnem jsem otázku, zda balíček je na cestě. Pak se omluvil, protože je nemocný. Chřipky.

OK, žádný problém!

Při mé poslední e-maily a textové zprávy, že neodpověděl. Včera jsem volal panu Horákovi a ten mi řekl, že odmítá balíček dnes, a pak jsem napsal kód UPS. Bohužel jsem nedostal zprávu zpět.

Věřím v dobré lidi. Ale tak pomalu, mám špatný pocit!

Ví někdo, p. Horák lépe a může ho kontaktovat? Může mi někdo pomoci a informace?

Díky a pozdravy z Berlína!

Andreas

Hallo Forum!

Ich werde einen Übersetzer benutzen, den Text aber auch zusätzlich in deutscher Sprache schreiben.

Zuerst vielen Dank an Petr! Er hat sehr schnell auf meine E-Mail reagiert und meinen Account aktiviert.

Ich benötige die Hilfe von den Mitgliedern in diesem Forum.

Anfang Dezember habe ich diesen Verstärker Densen B-150 im Internet gefunden. Am 20.12.2011 habe ich das Gerät bezahlt (ungefähr 47.500Kc mit Versand). Ich habe eine Zahlung mit Termin gemacht, damit sollte das Geld am 22.12.2011 auf dem Konto sein.
Meine Bank und auch die tschechische Bank des Verkäufers sagt das das Geld am 23.12.2011 auf dem Konto war. Der Verkäufer hat mir am 30.12.2011 geschrieben das er das Geld hat.

Egal, vielleicht hatte er keine Zeit sein Konto zu überprüfen, es war Weihnachten.

Er hat mir am 30.12.2011 geschrieben das er das Gerät in den nächsten Tagen per UPS versendet.
Vor einer Woche habe ich nachgefragt ob das Paket schon unterwegs ist. Da hat er sich entschuldigt weil er krank ist. Grippe.

Ok, kein Problem!

Auf meine letzten E-Mails und SMS hat er nicht reagiert. Gestern habe ich Herrn Horak angerufen und er hat mir gesagt das er das Paket heute wegschickt und mir dann den UPS-Code schreibt. Leider habe ich wieder keine Nachricht bekommen.

Ich glaube an gute Menschen. Aber so ganz langsam bekomme ich ein schlechtes Gefühl!

Kennt jemand Herrn Horak besser und kann mit ihm Kontakt aufnehmen? Kann mir jemand helfen und hat Informationen?

Danke und viele Grüße aus Berlin!

Andreas

Tony
Kontaktovat uživatele:

Re: Ich brauche eure Hilfe! Potřebuji vaši pomoc!

Příspěvek od Tony »

Predajca Marek Kubík z Kroměříže - MARK AUDIO ELECTRONIC s.r.o. - je podvodník a klamár!
Mám s ním z minulosti (keď ešte robil Gryphon - ale aj ten mu už zobrali) jednu veľmi zlú skúsenosť...
A nielen ja. Ten dlží, alebo dlžil azda každému, dokonca aj iným predajcom!
Tomuto obchodu sa radím každému veľkým oblúkom vyhnúť... *thumbs down*

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Ahoj Andreas.

Je to špatné...
Vím od známých o dlouhém vymáhání záloh, ale jen z vyprávění.

I já s ním mám podobnou zkušenost, naštěstí mě varoval kamarád a zálohu jsem nesložil.
Proto jsem ani objednaný model nedostal.
I to je trh...

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

A to je všetko?
V inzeráte je aj nejaký kontakt - to je pôvodný majiteľ, ktorý predával Densen prostredníctvom Mareka Kubíka? Môže to byť samozrejme tiež podvod.
Kde sa momentálne reálne nachádza ten prístroj a kto má peniaze? Kubík? Horák? Ak sú relevantné doklady a ďalšie osoby využiteľní ako svedkovia je problém okamžite kontaktovať Políciu?
Skoro 50 litrov - to už stojí za akúkoľvek námahu.
Telefon:
+420 608 220 164
E-mail:
honza.konec@post.cz

berliner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od berliner »

Dobré ráno!

Můj první kontakt e-mailovou adresu v inzerátu: honza.konec@post.cz

Vždycky jsem měl telefonický kontakt s Pavel Horák a on také píše všechny zprávy ke mně. Ale použil jako odesílatele e-mailovou adresu Audio Mark. Viz obrázek.

Obrázek

Měl jsem dvě telefonní čísla kontaktu. Peníze Pavel Horák. Zaplatil jsem na jeho účet.

Andreas

Jarda
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Ich brauche eure Hilfe! Potřebuji vaši pomoc! MAE-AUDIO.CZ

Příspěvek od Jarda »

No tak to je mazec,to jsem zvědavý jak to dopadne,držím palce!!

Jinak z bazaru na hifionline se stal pro někoho zajímavý byznys,inzerují tam lidi jako o život,kteří běžně prodávají na Aukru,kde mají stovky prodejí....já vím,obchod je obchod...proto to chce větší obezřetnost.Bohužel se to tak kazí těm slušným,kterých je určitě zatím většina.

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Hi Andreas,
Sorry to hear about the trouble with a crook from the town of Kromeriz. Unfortunately, I live too far from that town to contact the person personally, but I hope that somebody on this forum living near Kromeriz will try to help you. Anyway, if I were in your shoes I would send a message giving a dead-line for returning your money with a warning that your case will be reported to the police. I hope you will get your money back soon. Jan

Toto je výzva pro členy fóra, žijící v Kroměříži nebo okoli - pokuste se prosím kontaktovat dotyčného prodejce osobně a pomozte Andreasovi v zájmu dobré pověsti Vašeho města a regionu. Díky.

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Určitě bych to hlásil co nejdříve na policii. Oni budou vědět co s tím, alespoň v to doufám.

berliner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od berliner »

Existuje několik novinek:

Dnes jsem se opět snažil telefonní číslo v inzerátu hovoru. Tam byl muž bez mluví německy. Žádný problém, zeptal jsem se přítele, jestli je možné volat na mě tam.

Teď ten druhý má Horák, nebo hlášené můj kamarád a měl by se ihned postarat o doručení. Jinak budu dělat stížnost na policii, jednou v Německu a pak v Česká republika.

Ale pak jsem si udělat pár "přátel", výlet na motorce.

Uvidíme, jak příběh pokračuje!

Myslím, že je to smutné! Takoví lidé ničí důvěru.

Před 4 měsíci jsem viděl jeden zesilovač v Malajsii. Napsal jsem prodejci email a zeptal se, jak je stav zařízení a jak se podnikání. Žádná odpověď! 2 týdny později jsem si přístroj v e-mailu z Malajsie. Balíček byl dopis. Chtěl bych vidět zařízení, a když se mi líbí, že pak budu převést peníze.

Andreas

berliner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od berliner »

Ok, teď mám řadu UPS!

Doufám, že v balíčku je zařízení Densen. A žádný cihly ... :roll:

Vše je v pořádku!

Ok, jetzt habe ich eine UPS-Nummer!

Ich hoffe das in dem Paket auch das Densen-Gerät ist. Und keine Ziegelsteine...
Andreas

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

You definitely mean UPS tracking number. Good luck, hope you will get your goods!
Pavel Macura Audio

berliner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od berliner »

Im Moment sieht alles gut aus! Ich hoffe, das es auch ein gutes Ende nimmt.

V tuto chvíli vše vypadá dobře! Doufám, že to také má dobrý konec. *klanimse*

Obrázek

Danke für die Hilfe hier, danke für die Unterstützung und den Beistand.

Díky za pomoc tady, díky za podporu a pomoc. *palec*

Andreas

berliner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od berliner »

Dobrý den!

V současné době je přístroj dorazil. *klanimse* Je v pořádku, funkční zkušební plány na večer.

Děkujeme za Vaši podporu!

Bohužel nemohu pochopit prodejce. Velké problémy a špatnou pověst. A vše, co může být tak jednoduché. Vezměte si peníze, pošlete zboží včas, všichni jsou šťastní!

Andreas

Obrázek

Hallo!

Heute ist das Gerät angekommen. Es ist alles in Ordnung, einen Funktionstest mache ich heute Abend.

Danke für Eure Unterstützung!

Leider kann ich den Verkäufer nicht verstehen. Viel Ärger und einen schlechten Ruf. Und alles kann so einfach sein. Geld nehmen, Ware pünktlich versenden, alle sind zufrieden!

Andreas

ron

Příspěvek od ron »

gratulujem berlinerovi k úspešnému vyriešeniu kauzy a smekám miestnej komunite za ochotu sa v tom angažovať *palec*

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Cítil jsem s Tebou Andreas.
Má radost, že to dobře skončilo.

Odpovědět