Náhrada za B&W 805 Diamond
Re: Náhrada za B&W 805 Diamond
To né, katastrofa to byla i tak, hrozná osobní tragedie, neuvěřitelný náběh na depresivní stav.
Ach, zivot je plny vselijakych "prekvapeni" :-/ Tak nech je ti aspon hudba utechou!
Tady si nekdo prihnul a spatne zapojil stereo ....
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
no co co, aspon nebyl zvuk sevreny mezi bednami, se stane ...
Pravda kapka alkoholu a zvuk naplni mistnost emocemi ...
No co ako? ako by si opisal zvuk tych Buchardt proti tomu co si mal?
Blesk
Ano, je to posun, byla to dobrá koupě, nelituji, že jsem poslechl Mierovu radu.
Ano, je to posun, byla to dobrá koupě, nelituji, že jsem poslechl Mierovu radu.
tak super. Lebo mne sa priznam 805-ky svojho casu zvukovo vcelku pacili
Blesk
Osmsetpětky nejsou soupeř k porovnávaní, možná ty nové D3, neměl jsem je doma, ale hodně hezky se o nich povídá a píše, chtěl jsem si je někdy v záři poslechnout v Ově ve Špalíčku, majitelé studia se však netvářili zrovna přátelsky.
Osmsetpětky nejsou soupeř k porovnávaní, možná ty nové D3, neměl jsem je doma, ale hodně hezky se o nich povídá a píše, chtěl jsem si je někdy v záři poslechnout v Ově ve Špalíčku, majitelé studia se však netvářili zrovna přátelsky.
Som zvedavy s cim dalsim pride Buchardt. Snad sa to bude stale dat doporucit dalsim
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Určitě bych tyto reprosoustavy nedoporučil, za podobnou cenu se dají koupit daleko lepší malé reprosoustavy.
Vzpomínám si na rozpačitý výraz tváře Daniela Vrány po poslechu a žádosti o upgrade výhybky.
Takze S400 od Buchardt-u nie? Napisal by si co na zvuku konkretne vadilo? Tie Sveda Blipo Home U22 co (asi) teraz mas su predpokladam ina liga, uz i kvoli objemu/hmotnosti.
Za me s400 tez ne. Blipo jsem neslysel, ale znam osazeni, a nedivim se pokud se to libi.
Naspat k teme vlakna - na AVS Praha vystavovali tento rok polski S314 ich cerstve regalovky Omicron, ktore mi na oko i ucho prisli velmi dobre (3680 EUR):
- https://s314.eu/?page_id=35
- https://s314.eu/?page_id=35