Náhrada za B&W 805 Diamond
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Náhrada za B&W 805 Diamond
Taky jsem mu psal ohledně bedýnek a to s tou čekací lhůtou mi zmínil. Dokonce prej lidi, co čekali na první várky čekali rok. Takže teď si teoreticky není až tolik na co stěžovat
kabelguru.cz
Firma mi svým produktem S400 byla sympatická ale pokud má e-shop a není tam info o přibližném dodacím termínu tak to opravdu považuji za nefér. Tím mi to opravdu připomíná chování "garážovky" kde naberou objednávky a až potom vyrobí celou dávku najednou. Celkem chápu naštvanost člena "Zdeno1"...
Jak píše vlastník společnosti, bude možné povýšení kvality reprosoustav výměnou výhybky za jakousi kvalitnější, kterou slíbili už v této várce jako dárek, která bude k mání asi až příští rok.
If you have budget for more, we do actually start to make an S400 Custom version that have an upgraded crossover with very good Jantzen audio capacitors and internal silver wires and a special backplate that states S400 Custom. Pricing is not completely clear now.
You can buy the S400 with the standard crossover parts and then upgrade them down the line, thats no problem. I have to mention that the standard crossover parts in the S400 are still high end parts that are not seen in speakers in this price range anywhere else. The S400 standard components quality are way over what you find in the KEF R1. Its actually a bit sad considering the price of that speaker.
If you have budget for more, we do actually start to make an S400 Custom version that have an upgraded crossover with very good Jantzen audio capacitors and internal silver wires and a special backplate that states S400 Custom. Pricing is not completely clear now.
You can buy the S400 with the standard crossover parts and then upgrade them down the line, thats no problem. I have to mention that the standard crossover parts in the S400 are still high end parts that are not seen in speakers in this price range anywhere else. The S400 standard components quality are way over what you find in the KEF R1. Its actually a bit sad considering the price of that speaker.
Nejake S400 su v sklade a budu rozposielat, snad uz i Zdenovi:
- https://www.facebook.com/Buchardtaudio/ ... 835687302/
Hm, tak mozno este nie:
- https://www.facebook.com/Buchardtaudio/ ... 835687302/
Hm, tak mozno este nie:
Zdroj: https://www.facebook.com/Buchardtaudio/ ... 909136128/We receive s400 in smaller batches because production can't quite follow the demand we are experiencing. Today we received 55 of the now total 700 pairs.
We can't wait for the next batch by the end of December!
Tak S400 včera dorazily, hrají tak půl dne a ve srovnání s tím za co jsem to vyměnil, zdá se to být katastrofa.
Nech je hrat tyden, ctrnact dnu, mesic.. Aspon dalsi clovek, co si potvrdi na sobe, ze se ty kramy musi rozehravat.. Hihih (nemysleno zle. A za mesic jsu hodne zvedavy )
Zdeno1
Teď to vůbec nemá cenu poslouchat, nech je hrát 150hodin a potom si je teprve poslechni.
Teď to vůbec nemá cenu poslouchat, nech je hrát 150hodin a potom si je teprve poslechni.
Jasně, jasně, nechám to, jen jsem nečekal takový mazec, .......to co jsem si půjčil jako dočasnou náhradu než je přivezou, tak to je jednoznačně suprový, světový, nejlepší ultra hájend.
Gratulace k nové hračce, rozehrávání můžu potvrdit, já jsem čekal měsíc na lepší zvuk, po dvou a půl měsících každodenního hraní je to konečně to, co jsem očekával.
I z tohoto důvodu považuju zkušební poslech repro ve studiu za zavádějící, pokud nejsou pořádně rozehrané a to při počtu vystavených a předváděných beden často nejsou, protože hrají občas jen pár minut nebo desítek minut.
I z tohoto důvodu považuju zkušební poslech repro ve studiu za zavádějící, pokud nejsou pořádně rozehrané a to při počtu vystavených a předváděných beden často nejsou, protože hrají občas jen pár minut nebo desítek minut.
Zdeno1, ukaz nejake foto Hlavne nejaky ten "premium paket" ci co ti to slubili.
A s tym "rozohravanim" - je to skor o zvyku, resp. privyknuti si na iny zvuk. Tie S400 by mali byt neutralne a nevtierave. V porovnani s nejakymi prikraslovacimi nemusia vyniknut, ale pri dlhsom posluchu roznych skladieb ocakavam ze budu lepsie. Dufam teda, ze nepocuvas len jedno-dve-tri CD dookola
A s tym "rozohravanim" - je to skor o zvyku, resp. privyknuti si na iny zvuk. Tie S400 by mali byt neutralne a nevtierave. V porovnani s nejakymi prikraslovacimi nemusia vyniknut, ale pri dlhsom posluchu roznych skladieb ocakavam ze budu lepsie. Dufam teda, ze nepocuvas len jedno-dve-tri CD dookola
O přivyknutí si na jiný zvuk to tak docela není, obzvlášť, když máš ještě další referenční sestavu, která hraje po celou dobu stejně a ty nové reproduktory můžeš průběžně s touto sestavou porovnávat.
Jejda, tak este inak. Najprv. je si treba odvyknut od stareho "zafarbeneho" zvuku a potom nasledne priviknut na novy ktory je napr. "menej zafarbeny".
Zatial nam tu Zdeno1 o novych repro nic nenapisal, resp. napisal katastrofa, ale to mohlo dopadnut rovnako ak by napriklad bol zvyknuty na kolu a doniesli mu kavu.
Zatial nam tu Zdeno1 o novych repro nic nenapisal, resp. napisal katastrofa, ale to mohlo dopadnut rovnako ak by napriklad bol zvyknuty na kolu a doniesli mu kavu.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak snad netřeba Zdena1 poučovat co má a nemá dělat, aby se mu zvuk začal líbit Různé zahoření a odvyknutí si na starý zvuk. Podle jeho historie zde na fóru je to zkušený hifista, který už dost repro vystřídal. Stejně jako tuším jednu dobu kritizoval nějaký vyšší model regálu Dynaudio, že jsou neposlouchatelné, tak mu nemusí sednout ani Buchárdy.
kabelguru.cz
Miero,
napíšu, trochu mám napilno i fotky pošlu, zatím je mám obalené v potravinové folii pro případ, že bych je vracel, ať tam není nějaký případný povrchový defekt, který by mohl komplikovat vratku.
Zdá se, že zůstanou, buď si zvykám a a nebo se rozehrávají velmi rychle, mám je puštěné neustále.
Mám domluvené u Dana Vrány srovnání s jeho boxy o kterých jsem v létě uvažoval, tak jsem zvědavý.
Kocmeister,
ano, byl jsem až arogantní, tak bych nazval z dnešního pohledu spor o Dynaudio, měl jsem je a tak mě nasraly, že jsem byl na tuto značku alergický až s tmou před očima.
Za poslední dobu jsem měl těch regálovek několik, zatím ještě ty Cabasse vedou, uvidím za týden.
Nejsem však nijak zkušený, věnuji se tomu už hodně dlouho, ale ve srovnání s hifisty, kteří to vše, co slyší umí tak hezky popsat, jsem prachobyčejný břídil.
napíšu, trochu mám napilno i fotky pošlu, zatím je mám obalené v potravinové folii pro případ, že bych je vracel, ať tam není nějaký případný povrchový defekt, který by mohl komplikovat vratku.
Zdá se, že zůstanou, buď si zvykám a a nebo se rozehrávají velmi rychle, mám je puštěné neustále.
Mám domluvené u Dana Vrány srovnání s jeho boxy o kterých jsem v létě uvažoval, tak jsem zvědavý.
Kocmeister,
ano, byl jsem až arogantní, tak bych nazval z dnešního pohledu spor o Dynaudio, měl jsem je a tak mě nasraly, že jsem byl na tuto značku alergický až s tmou před očima.
Za poslední dobu jsem měl těch regálovek několik, zatím ještě ty Cabasse vedou, uvidím za týden.
Nejsem však nijak zkušený, věnuji se tomu už hodně dlouho, ale ve srovnání s hifisty, kteří to vše, co slyší umí tak hezky popsat, jsem prachobyčejný břídil.
Co to bylo za model ty Dynaudia? Ať to nemsuím hledat...