Nejlepší lampový zesilovač?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Nejlepší lampový zesilovač?

Příspěvek od Zappadaddy »

Je tu nějaký vyznavač dobrých lampvých designů?Zaím jsem slyšel špičkové monobloky Almarro a byl jsem nadšen.Nikdy jsem se o lampy nějak nezajímal ale po poslechu Almarro jsem opravdu zbystřil.Hodně jsou doporučovány 300B,Px-24,EL84, EL34, KT88 / 6550, 6L6,6C33C a další.Kurník jak se v tom má člověk vyznat.Četl jsem o jednom legendárním L.Z. McIntosh MC-2000.Má s tím někdo zkušenosti?Může někdo doporučit nějaký opravdu dobrý lampový zesilovač?

*fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* :!: *fnuk* *fnuk* *jupi* *jupi* *jupi* *jupi* *jupi* *jupi* *jupi* *jupi* *jupi* *jupi* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* *klanimse* :D :D :D :D :D *headbang* *headbang* *headbang* *headbang* *headbang* *headbang* *headbang* *headbang* *headbang* *headbang* *headbang* *headbang*

*fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk* *fnuk*

Martinp
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejlepší lampový zesilovač?

Příspěvek od Martinp »

Já hraji na AUDIOMAT SOLFEGE. Těžko by se asi sháněl, ale myslím, že je to slušný zesilovač. Občas se obejvují na ebay.fr
http://puschpull.org/solf2.php

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Zatím se ptám informačně.Potřebuji dostat nějaké typy na dobré lampáče.Zajímala by mne vyšší třída a minimálně 40w.Přeci jen ty velké měniče Tannoy potřebují rozhýbat.Co takhle nějaký Audio Research?Tam je ale problém velká cena sady lamp.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Já bych šáhl po tomto: Obrázek McIntosh MC 275. Výkon cca 75 W, S/N > 100 dB, test na http://www.stereophile.com/tubepoweramps/704mac/ a je k mání na http://hifi-inzerce.cz/ver2.0.17.1/star ... ds&lid=952 v Praze za 68k českých. Zkreslení pod 0,5%. Osazení KT88.
Další fotky Obrázek Obrázek Taky bych si ho přál... *headbang*

mario kempes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mario kempes »

UNISON RESEARCH ABSOLUTE 845
Obrázek
Ale nekradnem, tak môžem len snívať.

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Zajímalo by mě, jak by vypadaly reprobedny nebo gramofon k tomu hloubkoměru kapitána Nema s prušáckými přilbami... Nebo radši ne..... Tohle u někoho vidět, asi bych nedokázal udržet vážnost chvíle.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Zachovej dekorum, bedny jsou dány: Obrázek a zaslouží si to nejlepší. Rád bych je slyšel... *thumbs up*

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Zajímalo by mě, jak by vypadaly reprobedny nebo gramofon k tomu hloubkoměru kapitána Nema s prušáckými přilbami... Nebo radši ne..... Tohle u někoho vidět, asi bych nedokázal udržet vážnost chvíle.
Přesně tak, já jsem při prohlídce tohoto vlákna sotva udržel moč a stolici.

S vyjímkou Audiomatu Solfége a snad i toho starého Macu je to přehlídka totální zvrhlosti z nichž Unison Research je ještě slabý odvar ve srovnání s tím hloubkoměrem anebo s tím Lars či co to je *headbang* Kýče non plus ultra. To by mi fakt nesmělo přes práh .....

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Ty překrásné UNISON RESEARCH ABSOLUTE 845 hrály v Polsku na výstavě s Focal Scala Utopia tuším. Mark Levinson určitě napíše více. Já jako majitel Lebena CS300 musím říct, že je to naprosto špičkový integráč se zvukem, který je prostě famózní a za výbornou cenu. U tohoto vedlejšího systému trávím víc času než u mého hlavního systému. Je ovšem jasné, že těch 12W pro ty Tanoy jsou málo. Zappa - Ty ještě stále hledáš k těm Tanoy zesík?

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Renown:
Ale ne. Zesilovač má zlepšovat náladu. A to ten hloubkoměr dokonale plní už na fotce, ani nemusí hrát :mrgreen: Koneckonců je to o nejlepších lampáčích a v sortimentu Moth audio je to opravdu nejlepší kousek :D Kromě reprobeden Empire.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Ale jo, já věřím, že to hraje hezky, ale ten vzhled ..... prostě asi bych to nezkousnul.

Odpovědět