Porucha sestavy Primare
Re: Porucha sestavy Primare
Ucho úplne na výškový reproduktor, je tam úplne ticho, alebo je počuť slabý šum? Typ toho konca a preampu?
Dobrý den pane Bunto, úplné ticho, žádný šum z výškového reproduktoru není slyšet, přístroje se tváří i dnes po ránu, že jsou v pořádku, jedná se o pre 60, a 60.
tesarpa
děkuji Ti, nemělo by to být úplně mrtvé, pokud by tato venkovní pojistka byla spálená?Jen se ptám, kdysi jsem je také měnil, když jsem měl koncáky bva.
děkuji Ti, nemělo by to být úplně mrtvé, pokud by tato venkovní pojistka byla spálená?Jen se ptám, kdysi jsem je také měnil, když jsem měl koncáky bva.
Poistky býva ju aj vo vnutri pristrojov.Popripade aj varistor.
Použivaš sieťový filter , paračku?
Použivaš sieťový filter , paračku?
ups..pračku.Alebo lištu či oddelovacie trafo.
BVa ti poradí a ak nie hladaj servis.
BVa ti poradí a ak nie hladaj servis.
Nepoužívám, měl jsem tady nějakou dobu Accuphase, strašná kráva, dal jsem to pryč, tak je tam jen supra lišta.
S pojistkami počkám, pán Bunta se na něco ptal, možná ještě odpoví a něco navrhne.
S pojistkami počkám, pán Bunta se na něco ptal, možná ještě odpoví a něco navrhne.
Tim kabelem jsem mylslel, ze bypassnes preamp a otestujes aspon koncak pres pripojeny NB atp.
Koniec je úplne mŕtvy, nerozsvieti sa vôbec indikácia na prednom paneli, alebo normálne reaguje na zapnutie zmenou jasu indikácie zo standby na on ? Koniec sa nedá zapnúť ani manuálne? Predpokladám,že PRE normálne reaguje na ovládanie...
Vše se zapne regulérně, žádný z přístrojů nevykazuje jakékoli známky poruchy, koncák i předek reaguje naprosto normálně, nic nebliká, vše svítí, streamer reaguje na pokyny, indikuje přehrávání, jen ten zvuk nevychází žádný.
Indikace na předním panelu koncáku svítí, pokud by byla porucha, tato dioda rychle bliká, aspoň to je má zkušenost s bývalým koncákem A 32, pane Bunto.
Indikace na předním panelu koncáku svítí, pokud by byla porucha, tato dioda rychle bliká, aspoň to je má zkušenost s bývalým koncákem A 32, pane Bunto.
A z reproboxov ani s uchom na výškovom reproduktore nie je počuť tichý šum? Pri normálnej funkcii nebolo s oneskorením pár sekúnd po zapnutí počuť cvaknúť relé ochrán v konci? Je to rovnaké aj teraz?
Vše se mi jeví naprosto stejné jako za stavu, kdy vše bylo v pořádku, ten šum z koncáku tam opravdu je, teď jsem to zjistil, ale až při maximální hlasitosti, ráno jsem ho nepozoroval, až teď po vytočení na maximum.Relátka spínají asi po deseti sekundách po zapnutí.
jen takova blbost, nemohly odejit bedny ? sluchatka si zkousel ?
lid
děkuji za nápad, bedny asi né, bo jsem zjistil, že výškač šumí po vytočení konce na maximum.
děkuji za nápad, bedny asi né, bo jsem zjistil, že výškač šumí po vytočení konce na maximum.
Tak co vse jsi tam zkousel pustit? Nejde pripojit hudbu na disku, obecne cokoliv jine nez stream? Z toho co popisujes se to tak nabizi.