Porucha sestavy Primare

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Zdeno1
Příspěvky: 456
Registrován: 22 dub 2008 12:31
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Porucha sestavy Primare

Příspěvek od Zdeno1 »

Dobrý večer, dnes po návratu domů jsem klasicky zapnul předzes, který sepne koncák a ticho. :)
Tak jsem dumal, co mám špatně a nic jsem nenašel, vše je ok.
Tak že, něco se pokazilo.Buď předzes a nebo konec.
Primare většinou signalizuje poruchu blikáním diody, dnes ale nic, vše svítí, vše se tváří ok, připojení k sítí, streamer v předku jede, nic nenasvědčuje poruše.
Zkoušel jsem i rca výstup a vstup rca koncáku, furt ticho, je to v pr........ :)
Neví někdo prosím o nějaké radě, né jako takové, ať to odvezu do švédska, servisovat. :)

Uživatelský avatar
PavelDosko
Příspěvky: 1541
Registrován: 08 úno 2011 13:06
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Porucha sestavy Primare

Příspěvek od PavelDosko »

stazenou hlasitost nemas, ze ne ?

Zdeno1
Příspěvky: 456
Registrován: 22 dub 2008 12:31
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Porucha sestavy Primare

Příspěvek od Zdeno1 »

No to né, to mě napadlo prvně, jak říkám, nastavením to myslím není, napadla mě nějaká pojistka, ale to by měly přístroje signalizovat........možná jen můj blbý úsudek, nejsem elektrikář.

Uživatelský avatar
PavelDosko
Příspěvky: 1541
Registrován: 08 úno 2011 13:06
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Porucha sestavy Primare

Příspěvek od PavelDosko »

jiny zdroj nez streamer jsi zkusil ?

Zdeno1
Příspěvky: 456
Registrován: 22 dub 2008 12:31
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Porucha sestavy Primare

Příspěvek od Zdeno1 »

Děkuji Ti, že se tomu věnuješ.
Ano zkusil, usb vstup, také nic.
Zrovna hledám něco na netu, všude tazatele posílají do ...... a nebo do servisu. :)
Asi to tak dopadne, že to povezu švédovi a nebo zkusím poprosit nějakého československého specialistu.

Dasta
Příspěvky: 940
Registrován: 15 led 2017 15:18
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Porucha sestavy Primare

Příspěvek od Dasta »

Zkus poprosit Ing Brassany, servisoval Primare p.Vošahlíkovi v HEAS dlouhou dobu.Kontakt najdeš na jeho stránkách.

Zdeno1
Příspěvky: 456
Registrován: 22 dub 2008 12:31
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Porucha sestavy Primare

Příspěvek od Zdeno1 »

Dasta
díky za info a pomoc, napíšu mu, snad odpoví.

Dasta
Příspěvky: 940
Registrován: 15 led 2017 15:18
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Porucha sestavy Primare

Příspěvek od Dasta »

Není vůbec zač, proto tady fórum máme.

Zdeno1
Příspěvky: 456
Registrován: 22 dub 2008 12:31
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Porucha sestavy Primare

Příspěvek od Zdeno1 »

Možná bych ještě poprosil o radu někoho znalého, než to začnu balit a zasílat někam do pryč.
Může to být nějaká pojistka, kterou bych mohl jako amatér zkotrolovat, nebo spálená pojistka je vyloučena?

Uživatelský avatar
PavelDosko
Příspěvky: 1541
Registrován: 08 úno 2011 13:06
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Porucha sestavy Primare

Příspěvek od PavelDosko »

nevim co mas za streamer, ale jestli ma i moznost preampu zkus ho pichnout do konce

Zdeno1
Příspěvky: 456
Registrován: 22 dub 2008 12:31
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Porucha sestavy Primare

Příspěvek od Zdeno1 »

Pavel
To právě nejde, streamer je součásti předzesilovače a jiný zdroj s regulací hlasitosti zrovna nemám, ale díky za radu.
Kdyby aspoň při zapínání někde něco luplo, bouchlo, nějaké jiskry, nebo aspoň kouř, ale ono nic, to je mi podezřelé.

tesarpa
Příspěvky: 88
Registrován: 03 bře 2017 10:58
Kontaktovat uživatele:

Re: Porucha sestavy Primare

Příspěvek od tesarpa »

Koukl bych se na pojistku, na to člověk nemusí být elektrikář.

Zdeno1
Příspěvky: 456
Registrován: 22 dub 2008 12:31
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Porucha sestavy Primare

Příspěvek od Zdeno1 »

No jo, díky, kterou přesně jsi měl na mysli?
Ještě že jsem nekoupil tu zlatou pojistku, by mě teď piclo.

koudy42
Příspěvky: 986
Registrován: 06 srp 2015 15:23
Kontaktovat uživatele:

Re: Porucha sestavy Primare

Příspěvek od koudy42 »

Co nejake cvakani relatek, to bezne slyset byva? Stacil by hloupy jack->cinch kablik za pa Kc a lehce otestujes zbytek sestavy bez preampu.
Primaluna - Reference3A - Pioneer - Denon - DH Labs - ViaBlue - konvolut elektronek :)

Zdeno1
Příspěvky: 456
Registrován: 22 dub 2008 12:31
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Porucha sestavy Primare

Příspěvek od Zdeno1 »

koudy
relátka cvakají jako divé, to slyšet je, jak kablíkem otestuji?

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů