Prosím o pomoc s výběrem reproduktorů popř. i zesilovače

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Jirka83
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o pomoc s výběrem reproduktorů popř. i zesilovače

Příspěvek od Jirka83 »

Ten je zamluveny :( Taky jsem si na nej brousil zuby.

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

Ano ten je již dávno zamluven. Koukněte se na inzerce a zjistíte že třeba SV 234 se prodala na inzerci v česku za celý rok jedna jediná.
A SV 233 jsem tady viděl tento rok pouze tři včetně této nedávno inzerované.Jednu z těch tří se mi podařilo koupit a jsem spokojen.
Vypovídá to o skutečné kvalitě těchto zesilovačů,kdo si jej koupí tak se ho už nezbavuje pokud nejde do vyššího modelu např 238 nebo dělence.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Mike píše:A SV 233 jsem tady viděl tento rok pouze tři včetně této nedávno inzerované.Jednu z těch tří se mi podařilo koupit a jsem spokojen.
Vypovídá to o skutečné kvalitě těchto zesilovačů,kdo si jej koupí tak se ho už nezbavuje pokud nejde do vyššího modelu např 238 nebo dělence.
Abys taky nebyl spokojen ;) . Pravda je, že jsem poté šel do dělence. Sám jsem nesháněl v ČR, zdejší ceny tehdá byly nad mé možnosti. Kdo se nebojí eBay, tak jsou tam SV-233 daleko časteji. Ale to není cesta, kterou chce jít BloodyBrick.

Svensound
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svensound »

Pěkně se tady mládenci onanujete mezi sebou. Má to smysl?

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Svensound píše:Pěkně se tady mládenci onanujete mezi sebou. Má to smysl?

:lol:

NADoXavianovska manie prekonana. Gratulace.

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

Peer píše:Na SV238... :)
....anebo SP993 + SA93+... :lol:

to Cihla:
Vincenty doporucuji, zil jsem s 234 a sel vyse. Nicmene doporucuji (a to velice) zvazit akustiku prostoru, abys nebyl prekvapen jako nekteri z nas, kteri slyseli vyvazene sestavy ve studiich a pak doma kouleli ocima. Dulezita je kombinace predevsim zesik x repro a charakter zvuku. Myslim taky, ze az uslysis prvni kousky ve studiu, udelas si obrazek. Muzes myslim i navstivit nektere z nas a slyset podobne kousky v domacich podminkach...Preji stastnou ruku.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Svensound píše:Pěkně se tady mládenci onanujete mezi sebou. Má to smysl?
Ve svém věku bys mohl mít pro naše mladické vrtochy pochopení (ostatně onanovat mezi sebou?). Snad z toho našeho snažení alespoň něco pomohlo k výběru slušné sestavy. Každý radí to, co zná nebo to, co se mu hodí. Místo řečí o ostatních bys mohl v dané cenové doporučit schopnou kombinaci JMR a Atoll či jiných značek. Bez dalšího zbytečného prvokování ještě uvedu, že pokud si pamatuju, tak jsi Vincenťácký integráč chválil.

Svensound
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svensound »

Agavele, jako prodejce JMR a ATOLL zde nic nikomu do hlavy nic tlačit nemohu, je to počin srandovní a navíc kontraproduktivní.................
Vincet jsem chválil, protože je výborný!
Mě šlo o to, ze ze začátku sice padlo pár tipů, ale po chvíli debata jde mimo Cihlu. Ani do toho nemůže zasáhnout jako začátečník. Informací je pro něj asi moc. Myslím si, že někdy méně je VÍCE.
Nejlepší rada již z počátku padla a ta byla, ať si vezme svůj silič a jde k panu Zemanovi nebo k panu Holznerovi. Ti nezištně poradí a netlačí nic nikomu do hlavy. Kdybych byl na Moravě, rád bych Maestra Cihlu pozval i já.

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

Bloodybrick
Přečti si ještě jednou, co sem vypustil Peer 23.11. ve 14:27 - máš tam v podstatě vyčerpávající odpověď na svoje zadání.
Dovolil bych si jenom připojit poznámku: až narazíš na komponent, který budou všichni vychvalovat a třeba i tvrdit, že za ty peníze nekoupíš nic lepšího, a ty přesto budeš cítit, že to "není ono", neboj se to říct nahlas a utíkej od toho pryč.
Jinak, jak řekl Agavel, užij si to vybírání. Johohóóó, budou tě obletovat, budou tě hýčkat. Potkáš obchodníky a Obchodníky. Staneš se kořistí. Tak hlavně zachovej chladnou hlavu, ať si z toho "boje" něco slušnýho přineseš domů.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Že se staneš kořistí je jediná jistota kterou máš, na to se můžeš spolehnout !

Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

*offtopic*
myslím, že téma se poněkud vyčerpalo a je to teď už skutečně onanie. Možná je vhodný čas ho na nějakou dobu uzamknout a cihla si zatím zajde něco poslechnout. Tipy už má použitelné. Věřím, že po poslechu už bude vymalováno a nebude o čem dál tlachat...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

podtrhl bych, co říká zero: není cílem mít doma to, o čem někdo říká nebo o čem si někde vyčetl, že je nejlepší, největší, nejvěrnější, nejpravdivější, nejmuzikálnější...
cílem je mít z poslechu v každou chvíli radost.

bohužel je tohle asi to nejtěžší zadání, protože nejde o technické parametry, ale o znalost sebe sama. já bych to viděl na klasickou Cestu tam a zase zpátky.

souhlas s Borkem, který mě předběhl.

boxer

Příspěvek od boxer »

staneš kořistí je jediná jistota kterou máš, na to se můžeš spolehnout

Jasně,a využij toho,kličkuj a nenech se dlouho chytit.

Protože cesta je cíl.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

A jsou lidi co jsou na té cestě již dlouho a řádně si to užívají ;)
Noble Audio - výroba a prodej

boxer

Příspěvek od boxer »

No někteří jsou na cestě nafurt,protože se nemohou zbavit svých samodomek a konečně se posunout dál.

Odpovědět