Repro k Musical Fidelity M6SI
Re: Repro k Musical Fidelity M6SI
Tombas: ty stránky jsou super, mám je pročtené
Ano tento typ je na zkousku ok. Pokud budes ale objednavat tak vezmi 10W verzi a treba hodnoty 1 a 1.8ohm. Budes tak mit moznost zkusit ctyri varianty utlumu.
Kdybys tam nechtel davat složitě odpor(kvuli +-2db),stačí mírně ubrat na korekcích zesilovače výšky. Prašť jako uhoď,vysledek bude podobný. 

MF nemá korekce
Tak to jsem si nevygůglil,omlouvám se za neznalost.
Ten 1ohm ani uchom nezistí, to bude chcieť vyšší útlm a navyše "sklopiť" zdvih smerom k výškam malou tlmivkou v sérii. Chcelo by to zmerať, takto to je trochu lotéria. Toto je podľa všetkého použitá výška
http://www.aurumcantus.com/aurumcantus- ... %20G3i.htm
http://www.aurumcantus.com/aurumcantus- ... %20G3i.htm
Naposledy upravil(a) BVa dne 09 led 2019 12:37, celkem upraveno 1 x.
Comboy: Začni změnou ustavení beden (na nějaký nižší podstavec či něco podobného), jak už ti tady bylo doporučováno. Jinak nechci dělat Kocourovi reklamu, ale je z Brna, stejně jako asi ty, takže bych se s ním zkusil domluvit. On se zabývá i úpravami reprosoustav a ty bedny by se měly alespoň orientačně proměřit, předtím, než se tam budou provádět nějaké zásahy do elek. části.
Edit: BVa mě předběhl.
Edit: BVa mě předběhl.

Já bych je prostě postavil na podlahu a fertig.
Nejsem z Brna ale z Prahy, na podlahu je dávat nechci, mám tam plovoučku a pod ní dřevěnou podlahu
Aha, tak to je něco jiného. Já tě mám pořád nějak spojeného s p. Holcnerem a ty jsi to vlastně kupoval na inzerát. Pokud jsi ovšem z Prahy, tak se trochu divím, že sis nebyl poslechnout bedny i značek, které jsem už tady zmiňoval. Nebo byl a neoslovily tě (?)
Tomu rozumím, ale na hrotech (s podložkama) by to neměl být problém. Pokud se podlaha houpe o několik cm, je to stavební problém a mělo by se to řešit.
Sekal: z doporučovaných beden se mi líbily Spendory, ale pán se dlouho neozýval... Potom Tannoy XT6F, byly (nebo jsou) v inzerci, ale pán je prodával proto, že na jeho 24m2 byly moc. Já mám 15m2...
Tombas: stavební problém to je zcela jistě, ale byt není můj, jsem v nájmu
Tombas: stavební problém to je zcela jistě, ale byt není můj, jsem v nájmu
OK, rozumím, tenkou podložku cca 2-3 cm tam dát můžeš, abys trochu zpevnil tu podlahu, ale 8cm je prostě moc.
Zkusím vyndat 1 dlažbu... Mám dva kusy, 4 + 4 cm