Repro k Musical Fidelity M6SI

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Uživatelský avatar
comboy
Příspěvky: 145
Registrován: 16 zář 2018 18:49
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Repro k Musical Fidelity M6SI

Příspěvek od comboy »

Tombas: ty stránky jsou super, mám je pročtené

Uživatelský avatar
Kocour
Příspěvky: 171
Registrován: 24 zář 2014 20:06
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Repro k Musical Fidelity M6SI

Příspěvek od Kocour »

Ano tento typ je na zkousku ok. Pokud budes ale objednavat tak vezmi 10W verzi a treba hodnoty 1 a 1.8ohm. Budes tak mit moznost zkusit ctyri varianty utlumu.

Bazi 36
Příspěvky: 1142
Registrován: 04 lis 2017 16:20
Kontaktovat uživatele:

Re: Repro k Musical Fidelity M6SI

Příspěvek od Bazi 36 »

Kdybys tam nechtel davat složitě odpor(kvuli +-2db),stačí mírně ubrat na korekcích zesilovače výšky. Prašť jako uhoď,vysledek bude podobný. ;)

Uživatelský avatar
comboy
Příspěvky: 145
Registrován: 16 zář 2018 18:49
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Repro k Musical Fidelity M6SI

Příspěvek od comboy »

MF nemá korekce

Bazi 36
Příspěvky: 1142
Registrován: 04 lis 2017 16:20
Kontaktovat uživatele:

Re: Repro k Musical Fidelity M6SI

Příspěvek od Bazi 36 »

Tak to jsem si nevygůglil,omlouvám se za neznalost.


BVa
Příspěvky: 2635
Registrován: 11 srp 2008 11:50
Kontaktovat uživatele:

Re: Repro k Musical Fidelity M6SI

Příspěvek od BVa »

Ten 1ohm ani uchom nezistí, to bude chcieť vyšší útlm a navyše "sklopiť" zdvih smerom k výškam malou tlmivkou v sérii. Chcelo by to zmerať, takto to je trochu lotéria. Toto je podľa všetkého použitá výška
http://www.aurumcantus.com/aurumcantus- ... %20G3i.htm
Naposledy upravil(a) BVa dne 09 led 2019 12:37, celkem upraveno 1 x.
BVaudio, výroba a predaj

sekal
Příspěvky: 1488
Registrován: 11 bře 2010 14:30

Re: Repro k Musical Fidelity M6SI

Příspěvek od sekal »

Comboy: Začni změnou ustavení beden (na nějaký nižší podstavec či něco podobného), jak už ti tady bylo doporučováno. Jinak nechci dělat Kocourovi reklamu, ale je z Brna, stejně jako asi ty, takže bych se s ním zkusil domluvit. On se zabývá i úpravami reprosoustav a ty bedny by se měly alespoň orientačně proměřit, předtím, než se tam budou provádět nějaké zásahy do elek. části.

Edit: BVa mě předběhl.:)

tombas
Příspěvky: 373
Registrován: 30 pro 2008 15:13
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Repro k Musical Fidelity M6SI

Příspěvek od tombas »

Já bych je prostě postavil na podlahu a fertig.

Uživatelský avatar
comboy
Příspěvky: 145
Registrován: 16 zář 2018 18:49
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Repro k Musical Fidelity M6SI

Příspěvek od comboy »

Nejsem z Brna ale z Prahy, na podlahu je dávat nechci, mám tam plovoučku a pod ní dřevěnou podlahu

sekal
Příspěvky: 1488
Registrován: 11 bře 2010 14:30

Re: Repro k Musical Fidelity M6SI

Příspěvek od sekal »

Aha, tak to je něco jiného. Já tě mám pořád nějak spojeného s p. Holcnerem a ty jsi to vlastně kupoval na inzerát. Pokud jsi ovšem z Prahy, tak se trochu divím, že sis nebyl poslechnout bedny i značek, které jsem už tady zmiňoval. Nebo byl a neoslovily tě (?)

tombas
Příspěvky: 373
Registrován: 30 pro 2008 15:13
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Repro k Musical Fidelity M6SI

Příspěvek od tombas »

Tomu rozumím, ale na hrotech (s podložkama) by to neměl být problém. Pokud se podlaha houpe o několik cm, je to stavební problém a mělo by se to řešit.

Uživatelský avatar
comboy
Příspěvky: 145
Registrován: 16 zář 2018 18:49
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Repro k Musical Fidelity M6SI

Příspěvek od comboy »

Sekal: z doporučovaných beden se mi líbily Spendory, ale pán se dlouho neozýval... Potom Tannoy XT6F, byly (nebo jsou) v inzerci, ale pán je prodával proto, že na jeho 24m2 byly moc. Já mám 15m2...
Tombas: stavební problém to je zcela jistě, ale byt není můj, jsem v nájmu

tombas
Příspěvky: 373
Registrován: 30 pro 2008 15:13
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Repro k Musical Fidelity M6SI

Příspěvek od tombas »

OK, rozumím, tenkou podložku cca 2-3 cm tam dát můžeš, abys trochu zpevnil tu podlahu, ale 8cm je prostě moc.

Uživatelský avatar
comboy
Příspěvky: 145
Registrován: 16 zář 2018 18:49
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Repro k Musical Fidelity M6SI

Příspěvek od comboy »

Zkusím vyndat 1 dlažbu... Mám dva kusy, 4 + 4 cm

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti