Sestava z 90tých let

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Scout
Kontaktovat uživatele:

Re: Sestava z 90tých let

Příspěvek od Scout »

Vyblíz: Díky za tip se zesilovačem. *thumbs up*

Díky všem za názory, šlo mi o to jakou řadu komponent třeba u toho Pioneera vybrat plus mínus v té cenové relaci.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

PavelDosko: to je dost divne napisany inzerat. V inzerate je vagne napisane len ze zostava Akai - bez jedineho oznacenia modelov.

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

to jo, nic nebrani pana Michnu kontaktovat ...

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Leony5 píše:
04 led 2019 19:01
Po bazarech je plno takových sestav.
To je, ale vždy taky záleží na stavu a ceně. Když sem ted viděl Pio 717 na bazoši za 15 tisíc, tak mám pocit, že se ten prodejce asi ulně zbláznil, já ho prodával před třemi lety v perfektním stavu za 6.

Scout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scout »

Vyblíz: Bojím se že tahle řada zesilovačů A7** je na mě drahá. Koukal jsem a i na Ebay si drží vyšší cenu. Pokud se nějaká nižší řada liší jen nižším výkonem tak by mi to nevadilo. Bohužel jsem nenašel nikde srovnání starých typů zesilovačů od Pioneera.
Naposledy upravil(a) Scout dne 04 led 2019 21:12, celkem upraveno 1 x.

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

občas se ale kolem toho bura objeví

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Pavel

Jo to už je jiná liga a nikoliv sběrný dvůr. S tím telefonem to však příliš důvěry nebudí.

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

pratele, lovite na dne, nehledejte prkotiny a prodejce oslovte... telefon - prodavajici proste nechce kontakt po telefonu, se nedivim, zaslat mail samozrejme jde
Naposledy upravil(a) PavelDosko dne 04 led 2019 21:55, celkem upraveno 2 x.

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

oldeare, ty seš fakt nafuka. pánovi to nevoní, tak se tomu říká sběrný dvůr ..... jdi na higendforum. jestli je ti to dost nóóóbl.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Chlapče, proč mně napadáš? Tobě přijde normální, že někdo chce koupit spotřebku starou 30 let? Víš kolik má životnost taková spotřebka? Moje reakce se snažily mu to rozmluvit - tys to nepochopil.
Však si kupte co chcete, faktem je, že tu přehrabujete odpad a ještě někteří se snaží tzv. z ho*na uplést bič, ale v Hifi to nejde - to fakt stojí peníze.

Pesi nejde o to zda to voní, či nevoní, ale většina normálních Hifistů chce, aby to dobře hrálo.

Tohle je Hifi forum a mělo by se tady věcně diskutovat s argumentací k přístrojům a popř. k hudbě, nikolik k osobě, jako si to předvedl Ty. Je to smutné, už si to tady zase zahnojil.

Hifistům ať to hraje a ostatní si klidně "bazarujte".

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Tyhle levné zesilovače můžeš poslat libovolnému opraváři a většinou nezaplatíš víc jak dva tisíce i při kompletní výměně kondů, protože v těch zesilovačích nic není, tak je logicky oprava naopak levná.

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

dědku ( nic ve zlým ) - představ si že o životnosti něco vím. Před chvílí jsem dával odkaz ve výhodné ( dokonce ) koupi na 40 let staré komponenty.... teď je otázka zda to stojí za to. není to jednoznačné. Pro mne je to dost hifi a asi to i za to stojí, pro tebe třeba ne. Ale nekompromisně to označovat za sběrný dvůr.... no nevim. ale každej ať si udělá svůj názor.

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

panove, jestli se bavime o sestave za 12000 z devadesatek, tak je to fakt sberny dvur, co jineho ... mozna to hezky vypada, mozna to kdysi jaksi hralo, ale ted , chateaux de popelnice

marvinnrv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marvinnrv »

Oldear: a ty seš z jakého kraje? Vše co tu kdo navrhnul a dal odkaz je HiFi. nebo tam snad někde vidíš dvojče od větví?
Ten 25let starý Akai AM67 možná bude fungovat ještě jednou takovou dobu, na rozdíl od některé dnešní produkce.

Odpovědět