Výběr regálovek a zesilovače
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Výběr regálovek a zesilovače
slayerss : to je slusne
slayerss: Myslíte si že ten xavián vstřebá i rockovější muziku, už od pohledu to asi nebude na ten styl moc vhodné - ale možná se mýlím.
Mám 601+BonBonus, podpořeno subem a na rock a metal naprosto v pohodě. Místnost 20m2.
Hraje to i bez subu ale s samozřejmě větší zvuk ale havně i prostor.
Na streamování super.
U této kombinace míním zůstat jen se posunu trochu výš.
Hraje to i bez subu ale s samozřejmě větší zvuk ale havně i prostor.
Na streamování super.
U této kombinace míním zůstat jen se posunu trochu výš.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Biotv : a tak s rozpoctem 20 tisic zadna regalovka v novote neni vhodna na rock ... slayerss ti navrhl velmi slusne reseni tveho dotazu
PaveDosko: No já nemyslel vyloženě rockovou bednu, spíš takovou universální aby se řadila do každého žánru, a např. ten rock nebyl vyloženě průser.
slayerss: No ale jak se dívám tá perla stojí 30 t Kč, nižší model by mohl stačit né?
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
akze Perla stacit nebude tak bude stacit levnejsi ? chlape ...
Perlu v ořechu má teď Xavian v ceníku demo komponentů za 24t.
https://www.xavian.cz/o-nas/bazardemo/
https://www.xavian.cz/o-nas/bazardemo/
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
na tu samou cenu se dostanes s novou v tom setu ...
PavelDosko: Já myslel, že např. Bonbonus bude univerzálněji naladěna - viz. recenze a tá Perla co jsem četl bude víc prokreslená, jemnější, detailnější.
Ty jsi slyšel ty xaviany - bonbonus, joy, perla?
Ty jsi slyšel ty xaviany - bonbonus, joy, perla?
Někdo tu zmínil Bonbonus jako bednu vhodnou na rock, to nemyslíte vážně, zapomeňte na to. Pět let jsem žil s dvěma páry Bonbonusů v několika prostorech, na několika zesech a DACech, je to dlouhodobě poslouchatelná, příjemně a kulatě znějící bedýnka, která má malý objem a bas honí naducaností a hrbem v oblasti 80-200Hz. Postrádá říznost, rychlost a objem spodních oktáv pro kopák a basovku, opravdu těžko ji nazvat rockovou bednou. To ale člověku nedochází dokud neslyší něco lepšího, poslední rok jsem to hlavně tady v práci pro poslech v blízkém poli provozoval s ucpanými basreflexy a zvuk se stal rychlejším a méně rozmazanějším, stále to ale není rocková bedna.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
biotv : jen perly, hraly fajn ... ale ja je neshanim, navic v tak nizkem rozpoctu, proste se asi budes muset zvednout od klavesnice a jet si je poslechnout ...
A co chlapi nějaké ty regálové Dali, z tou značkou v této cenové kategorii nejsou dobré zkušenosti? Máte někdo vyzkoušeno?
Ještě mám starý podpis takže z těch komponentů jsem poslouchal do teď + dva suby. Hrálo to rock myslím velmi obstojně.
Když jsem bral tuhle sestavu jen na občasný poslech, vůbec nic jsem neočekával.
Nakonec mě to jenom velmi mile překvapilo a když vezmu v potaz kolik to stojí, nemůžu mít nic proti. Ale jak píšu výš, mám k tomu subik.
Perla a 803, bude myslím o kus dál. Sloupy za 20-30, hrát nebudou, nehrajou ani za 50.
Navíc, regál třeba se subem je daleko jednoduší na akustiku.
Já s myslím že se toho moc lepšího, novýho vymyslet nedá.
Když jsem bral tuhle sestavu jen na občasný poslech, vůbec nic jsem neočekával.
Nakonec mě to jenom velmi mile překvapilo a když vezmu v potaz kolik to stojí, nemůžu mít nic proti. Ale jak píšu výš, mám k tomu subik.
Perla a 803, bude myslím o kus dál. Sloupy za 20-30, hrát nebudou, nehrajou ani za 50.
Navíc, regál třeba se subem je daleko jednoduší na akustiku.
Já s myslím že se toho moc lepšího, novýho vymyslet nedá.