kvalitná hudba na lp

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: kvalitná hudba na lp

Příspěvek od Renown »

no právě !

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

V tom případě lze pochválit ocenit prozíravost redaktorů Supraphonu že tenkrát (1982) sáhli po licenci I. alba kapely jakkoliv II. a IV. byly obsahově i komerčně úspěšnější a na burzách hudebnin hojně zastoupeny ale za trochu jinou cenu.

timi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od timi »

DRACK píše: jestli mas tich albums hodne na pucovani tak si kup toto http://klaudio.com/kd-cln-lp200-lp-viny ... aner-dryer
Zatím mám jen 4 desky a ještě jsem nesehnal gramofon. Deep Purple In Rock, Katapult 2006, Beatles 62-65 a ještě jedny Katapulty. Takže zatím jen mrknu na youtube jak se perou desky. Ostatní Zagorové, Vondráčkové, Hložky a jim podobné záležitosti jsem na půdě nechal.
Díky za tip.

timi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od timi »

Pytel píše:timi -- nabízím, jestli si z Prahy můžu ti LP vyprat nebo si můžeš u mne sám vyprat LP ( jak to kolegové u mne většinou dělají ) na pračce Clearaudio.
Mnohokrát díky za nabídku. Jsem z P-10. Zatím ale ještě nemám na čem přehrávat. Sháním gramofon. Asi jsem si dal moc nízký rozpočet na to co by se mi líbilo. A navíc mám jen 4 desky. Jestli to v dohledné době nějak dopadne ozval bych se.

timi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od timi »

Tak dlouho se mi na mém mobilním připojení točily hodiny, že se mi nějak záhadně podařilo odeslat stejnou věc dvakrát a neumím jí smazat....

timi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od timi »

lechos píše:Než se pustíš do vodní alchemie obstarej si antistatický kartáč na suché ošetření starých desek, to je pomůcka k nezaplacení...já mám zn. Lenco
raj-analogu/kartac-na-lp-t9423.html
Díky za tip. Něco takového si koupím. Kartáček z tržnice za 20 kaček asi nebude vhodná věc.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

prostuduj si tohle, jsou tam i pračky LP ale...pro pár desek investice nerentovná, myslím si, lépe se spojit s někým kdo ji už má
http://www.vintageaudio.cz/prodej/gramofony/cisteni-lp/

Odpovědět