Zejména legendárním HiFiKlubem Brno, co

Narovinu, podle mě je to krám. Někomu se ale holt tyhle starý kousky líbí. Pokud máš dost trpělivosti abys to zprovoznil, tak prosím, to je samozřejmě každýho věc. Počítej ale s tím, že i následnej provoz může přinést další problémy který bude nutný řešit/opravovat. Mě by se rozhodně nechtělo koupit si gramofon v dubnu a první desku si, s trochou štěstí, přehrát v prosinciLachim_007 píše: ↑04 zář 2017 23:22To jsou mi rady. Někdo, co je to za krám, někdo, že mě to bude stát jednou tolik.....
To je otázku úhlu pohledu. Jak jsem už říkal podle mě má bejt gramofon jednoduchej, žádnej (polo)automat s bůhví kolika naprosto zbytečnejma "vylepšeníma," co můžou leda tak zlobit. Můj gramofon nic takovýho nemá, nikdy mi to nechybělo a jsem přesvědčenej že ani chybět nebude, nic navíc nepotřebuju.
Pánové nepřekrucujte moje slova. Přečtěte si tady celou tuhle diskusi. Říkám, že gramofon má bejt jednoduchej, nikde jsem tu nenapsal že všechno a za každou cenu, má bejt jednoduchý (proč bych měl považovat zesilovač nebo repro všeobecně za složitý?). A když říkám jednoduchej, neznamená to zastaralej dávno překonanej vrak (jako embéčko, gramofon na kliku nebo koňskej povoz). Slovo "jednoduchý" není synonymum slova "zastaralý".
O těch taky vím, ale schválně jsem je nezmiňoval. Před pár lety tu o nich někdo psal a já je neznám, tak jsem je radši nedoporučoval, ta zkušenost pisatele vlákna je docela negativní:
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti