pasivní předzesilovač
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Re: pasivní předzesilovač
Tak tim bych se radeji ani nechlubil. Tohle je presne ten typ výrobců a prodejců zvaných pres držku.
Zvukově bezkonkurenční záležitost? Tak zkuste proti sobě postavit řetězce cdp+zesilovač+bedny za 320t vs Bespoke Audio pasivní "preamp" za 320t 
-
Libor Šulc
- Kontaktovat uživatele:
Mládenci,dejte nám tady typ lepší předzesilovač,jedno jaký... 
CW Hypa 1, starý pane. ...a teď mi řekněte, že je Bespoke Audio 17x lepší. ...i když nevím, co tím "lepší" myslíte - pro Vás? Pro mě? Pro ty chudáky zákazníky pana Řeřábka? Lepší cenou? Lepší zvukem/nezvukem? Lepším stříbřitým finishem skříňky?
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Pane Šulc, ze je neco dražší a vám se to libi zvukové i rabatem, neznamená lepší. A o Vašich sluchovych dovednostech mam vážné pochybnosti.
Jedině s tímto přístrojem bude mít Jacintha stehna jako hroch.
Cituji : A i ty drátky mají pěkně vyvázané,na rozdíl od ekonomické verze MFA.
No to teda ani omylem, když jsem začal pracovat pro Ericsson před 35 roky., tohle by neuspělo, různé mezery a nesouměrnost stehů. Mám z té doby ještě voskovaný provázek ve sklepě. Ta ekonomická verze je přímo hrozná. Ale většina hifistů kouká na obal a nee na obsah. Třeba to i hraje, snad to uslyšíme na výstavě.
No to teda ani omylem, když jsem začal pracovat pro Ericsson před 35 roky., tohle by neuspělo, různé mezery a nesouměrnost stehů. Mám z té doby ještě voskovaný provázek ve sklepě. Ta ekonomická verze je přímo hrozná. Ale většina hifistů kouká na obal a nee na obsah. Třeba to i hraje, snad to uslyšíme na výstavě.
Ono to právě nemá hrát
sa do toho nerozumiete 
Už je to až trápne , papúškovanie o Jacinthe a iných. Ak sa to nepáči , tak kašli na to.cough píše:Jedině s tímto přístrojem bude mít Jacintha stehna jako hroch.
Na Tvoje fortissimo , tiež nie je každý zvedavý
Sa ti nepaci, tak to necitaj 
A Tebe sa to páči ? Sympatizuješ? 
Omlouvám se všem dotknutým hrochům.
Ty si myslíš , že si stále nad vecou. Aj Tvoja omluva je len výsmech. Členovia , ktorý počúvajú len rock a CS-SK folk,
tu nepatria? Tvoja zabednenosť ťa len podporuje v tom , videl som , počul som, ohodnotil som.
Buldok
tu nepatria? Tvoja zabednenosť ťa len podporuje v tom , videl som , počul som, ohodnotil som.
Buldok
https://0c63df11301f2aa1917a1c22eb34914 ... 0_2938.jpgLibor Šulc píše:The Bespoke Audio,nebude tak laciný!! Cena je 9.000,-GBP,což je cca 320.000,-Kč s daní.