pasivní předzesilovač

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
hifipartnercz
Kontaktovat uživatele:

Re: pasivní předzesilovač

Příspěvek od hifipartnercz »

S499_1023 píše:Bych řek, že Lambo má svou cenu plně opodstatněnou. Lambo přeji každému jeho majiteli, ač bych si ho z důvodu své racionální povahy sám nekoupil, když už supersporta, tak jedině Porsche, přes to nejede vlak.
Ovšem platit nehorázné peníze za dvě trafíčka, dva přepínače, pár konektorů, hezkou krabičku a změť drátků, to je fakt na přesdržku.
P.S:: Kde jste nechal pana Píska?
Písek si otevřel hifistudio, ale po cimrmanovsku řečeno, chodili mu tam lidi. Tak to začal vyprodávat a končit. Bylo celkem dobrým nápadem zajetou firmu koupit a pokračovat v započaté jízdě, ačkoli vagóny jsou pořád stejné a změnila se lokomotiva, řekl bych, že souprava jede pomalu už lehce jiným směrem, než chtěl jet fíra Písek.
Čili Písek je už od roku 2011 jen tím, který vymyslel, jak se ta firma bude jmenovat.
Od roku 12 jsem to již pouze já a můj HIFIpartner.. *hura*

boxer

Příspěvek od boxer »

Už se těším na poslech.

Při pohledu na Poslech (ve studiu, či u Vás doma) 250,-/hod -cena poslechu bude odečtena od ceny následné objednávky nás bude jistě mnohem více.

Odar

Příspěvek od Odar »

hifipartnercz píše:To myslíte jistě jen z důvodu závisti
Toto je tak trapna argumentacia . . . :roll:

hifipartnercz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hifipartnercz »

Vše je otázkou domluvy - jsme lidi...
Všeho s mírou, pokud se někdo cítí pohoršen touto jinak celkem řekl bych běžně účtovanou částkou, lze se domluvit předem a já rád k jeho sociální situaci přihlédnu. Berte to prosím tak,je to můj čas po který se budu v mém studiu věnovat pouze Vám. Pokud poslech vyústí v prodej nějakého produktu, rád Vám cenu za poslech odečtu.

Mě to přijde fér.

Nebo by se Vám líbilo nechat se u holiče oholit a platit mu jen tím, že mu tam necháte svoje jistě cenné vousy? Pokud nechcete chodit k holiči nechoďte tam. Pokud nechcete využít služeb poslechového studia, také nemusíte.

Akorát sorry za mimo téma příspěvek, ale toužil jsem se k tomu vyjádřit, přijde mi to fér.

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Jéé, platba za poslech, oblíbené to téma Pavla Blábola, nejprve největšího internetového drtiče cen, po otevření studia pak vybírače poplatků za poslech...

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

hifipartnercz : paralela s holicem je uplne mimo ... dam Vam jinou - kdyz jdu napr do autosalonu jako potencialni kupec - venuje se pouze me take jeden prodejce, dokonce nema problem i patricny vuz se mnou vyzkouset a projet a svete div se - neplatim nic - a to neni vubec jiste, ze si v danem autosalonu neco koupim ..
Chapu vsak, je li Vase studio zaroven i neco jako galerie - je potreba zpoplatnit kazdeho čumila nebo posluchace - najem za prostory se nepta ( a ve Zwingeru se plati take ) ... jen me to uplne nejde dohromady v kontextu s prohlasenim, ze mate zakazniky na predmet diskuze, ktery se pohybuje v radech x - set tisic - u takoveho studia s takovou klientelou bych "poslechovne" necekal ..
Nicmene je jasne, ze si ve svem studiu muzete delat co chcete a klidne zpoplatnit i vydychany zvuk ... nikdo Vam nemuze diktovat a radit jak mate sve studio provozovat

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

*offtopic*
fotolaik píše: kdyz jdu napr do autosalonu jako potencialni kupec - venuje se pouze me take jeden prodejce, dokonce nema problem i patricny vuz se mnou vyzkouset a projet a svete div se - neplatim nic - a to neni vubec jiste, ze si v danem autosalonu neco koupim ...
*thumbs up* Přesně tak, s autosalony mám relativně čerstvou zkušenost, že ti nejen umožní bezplatnou zkušební jízdu, ale když jsem měl v užším výběru tři auta, tak dva z prodejců mi nabídli bezplatné zapůjčení auta na víkend s tím, ať vezmu rodinu na výlet a vyzkoušíme jej pořádně... Platil jsem jen PHM.... a jedno z těch dvou aut už mi slouží... ;-)

Bohužel, s Hifistudii to tak není. Ale na druhou stranu - může být i hůř, jak jsem poznal v jednom nejmenovaném studiu v Praze. Tam jsem se dozvěděl, že poslech možný není, jen mohu koupit "naslepo" dle ceníku. A když jsem sondoval, zda bude možné výrobek vrátit, pokud mi doma nebude fungovat jak má (jednalo se o bezdrátový přenos), byl jsem nazván "hifituristou" s tím, že zásadně nepůjčují a ani nejde odstoupit od kupní smlouvy, protože jejich zboží je kvalitní a nemají zapotřebí se takto podbízet... :o

Ale naštěstí existuje spousta vstřícných prodejců, ke kterým se rád vracím a kde nakupuji *hura*

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

hifipartnercz píše:
davidhighend píše:Tak tim bych se radeji ani nechlubil. Tohle je presne ten typ výrobců a prodejců zvaných pres držku.
To myslíte jistě jen z důvodu závisti, že jsou i tací, kteří si to mohou za ty prachy koupit. Berte to tak, že i Lamborghini se v ČR prodává. I Lambo má výrobce, prodejce a zákazníka. Nám ostatním asi zbývá v domácích podmínkách jen bastlit a upravovat.. ;-)
Co jineho čekat od arogantního prodejce. Přečtete si jeste jednou co jste napsal a pak se přihlaste na kurz " Obchodní dovednosti". Velice by Vam to prospělo.

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Fotolaik, Žabiny: A to ten autosalón funguje v daleko větší konkurenci a s menší marží, než nějaké HiFi studio - ono totiž vyrobit auto, byť nějakého Logana za "ubohých" pár set tisíc stojí nějakou podstatně jinou práci než zplichtit rádobypředzesilovač.
hifipartner: Tak už alespoň vím, kde určitě nenakoupím, i kdyby to hrálo andělsky, božsky i ďábelsky současně.

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

Ano, čichal jsem tvé jitrnice, poslechni cinkot mých peněz ..... :D

boxer

Příspěvek od boxer »

Hifipartner.

S pohledem na galerii fotek ze studia, kde je to, jak napsal správně Fotolaik, jako galerie, tedy výstava, tak bych se neodvážil poměřovat poslechem nic. Samé sklo, otevřené prostory, holé zdi, tak si tedy poslechovou místnost pro nalákání zákazníka na kvalitní poslech dobrých komponentů tedy nepředstavuji.

Ale je to Vaše věc.

Zabiny007

....že by studio bylo na tři a uprostřed mělo "g" ?

boxer

Příspěvek od boxer »

Ad pasívní předražený ztlumovač.

Jsem už několik let v údivu, co že které tzv. hiend-ové firmy jsou schopni nabídnout za sračky za obrovské peníze. A světe div se, oni to lidi kupují a ještě o tom pějí básně. Kdyby to bylo doprdele podpořený aspoň nějakým relevantním měřením, ale to jsou pouze kydy dokola o ničem a kde nic tu nic.

Ale jak jsem byl několikrát knokautován jedním vzácným hifi guru, je to věc nabídky a poptávky, mám držet pysk, než přes něj dostanu, páč se tak dnes chovaj skoro všichni.

Například když jsem dnes četl, že Kawero mají nový model, který má nový vějškáč prodrátovanej "spesiálním ještě spesiálnějším stříbrným drátem od Kondo( to je japonská strašně předražená odnož už tak děsně předražený fujtajblový firmy Audio Note ( nezlob se Lubo) a ten tweetr má předek ze 24 karátovýho zlata, tak sednu na prdel a řeknu si, když nic, je to vše spesíální a drahé kovy a tak ty prašule to stát musí.

Ale dva knoflíky, dvě trafa a hromada pomuchalnejch drátečků průměrů nulanulaprd ( to se pak kydaj kecy o padajících dekácha změnách o 3 levely podle připojených tlustých kabelů) a ty prachy za to je fakt už humus.

Ale co, když jsou lidi blbý, ať platěj za vítr v bedně.

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

V tom studiu na tři s "g" uprostřed jsem strávil poslechem a srovnáváním mnoho hodin. A nikdy jsem se nesetkal s tím, že by někomu časově omezovali, či dokonce odmítali poslech. Přitom pánové věděli, že nic nekoupím a chodím tam hlavně kvůli tomu, abych rozporoval jejich hájendistické teorie a rozmetal je na padrť. Navíc mnoho produktů, které tam prodávají, je prostě dobrých bez ohledu na jejich zastoupení. Mě na jejich prodeji irituje to nepřetržité vymývání mozků - "slyšíte ten rozdíl, že?". Ale půjčili mi domů i jejich legendární alobalovou placku, která zlepšuje úplně všechno a ani mě nezabili, když jsem ji přinesl zpátky s tím, že žádný rozdíl jsem nezaznamenal a osobně to považuji za podvod.

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

*offtopic*
boxer píše: ....že by studio bylo na tři a uprostřed mělo "g" ?
Tak o kilák a kousek vzdušnou čarou vedle :-). A tím bych to uzavřel, ať neplevelíme...

mirec1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirec1 »

Priznam sa , ze vobec netusim , co moze na vyrobe takehoto pasivneho predzosilnovaca trvat pat tyzdnov. Iba ak by som si kazdy drotik tavil z rudy sam doma na kolene. :)
Ale marketing musi nejako zdovodnit - zrejmu nezmyselnu cenu vyrobku.
Asi by naozaj nezaskodilo trochu sudnosti , vyrobcovi pri stanoveni ceny za takyto vyrobok.
Je to este horsi cenovy ulet , ako koncak od Sinus Audio The Emotion. :)

Odpovědět