pasivní předzesilovač

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
lachim
Kontaktovat uživatele:

Re: pasivní předzesilovač

Příspěvek od lachim »

zajímalo by mě proč se takový pasivní předzesilovač vyrábí 5 týdnů?
(o této lhůtě pro 1 ks Bespoke Audio psal LŠ výše)
co tam může být za tak časově náročnou technologii ?

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

lachim píše:zajímalo by mě proč se takový pasivní předzesilovač vyrábí 5 týdnů?
to by mne taky zajimalo - pospojovani tech zvonkovych dratku je tak na pul dne :-)

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Obrovská poptávka a naplňování skladových zásob.

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

bh69 píše:
lachim píše:zajímalo by mě proč se takový pasivní předzesilovač vyrábí 5 týdnů?
to by mne taky zajimalo - pospojovani tech zvonkovych dratku je tak na pul dne :-)
Zřejmě garážová firma. Cena je pro snoby, ale zase když srovnáte pracnost s nějakým preampem obsahujícím standardní plošný spoj a podobnou cenou... Já měl svým způsobem štěstí, že jsem tuhle technologii koupil před časem za 500 usd od dnes pravděpodobně nefunkční Promitheus audio (na internetu pořád jsou).

Odar

Příspěvek od Odar »

Keď vyrobíš 2 kusy ročne, hodinovku máš, ako baník na Plute - môže to stáť aj 600 000 CZK. Otázne je, či mám pri tej cenovke iba kukať do zeme, šúchať nohami a veriť, alebo je dovolené sa aj niečo pýtať. To je už každého vec *sunglases*

Bertram - problém je, že on je v mnohých veciach nad vecou. Aj keď sa to mnohým ľuďom nepáči. Hodinová káva a pokec s ním môže byť prínosnejší, ako ročné mudrovanie na fórach a 5 ročné prehadzovanie káblov.

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

Rozhodně bych to nenazval předzesilovač, spíše regulátor hlasitosti, s přepínačem vstupů,
ale to by se těžko nasazovala taková cena.

bertram
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bertram »

Odar , poznám ťa ako pohodového chalana , ale toto si prehnal.

Bertram - problém je, že on je v mnohých veciach nad vecou. Aj keď sa to mnohým ľuďom nepáči. Hodinová káva a pokec s ním môže byť prínosnejší, ako ročné mudrovanie na fórach a 5 ročné prehadzovanie káblov.

Ja tu nemudrujem a kabelo maniak už vôbec nie som . To môžu potvrdiť mnohý naši známi. Ja neutrácam peniaze za drahé káble. Že sa navyznám
vo vážnej hudbe , OK . Ale nezosmiešňujem a nepripomínam to všade , čo sa mi nepáči. Už každý prístroj môže za to, že tu máme aj iných ako je
Dvorák , Beethoven .
Ak Ti dalo stretnutiie s Coughom vela poznania , v poriadku. :arrow: Len aby si si to až príliš nebral.

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

Přátelé, vynechme na chvíli nesmyslnou cenu, zprasenou kabeláž a reklamní kecy.
Pak zjistíte, že signálové trafo pro galvanické oddělení se používá i v profesionální praxi.
A když na něm naděláte dost odboček, dá se regulovat hlasitost, to je taky normální.
Takže máte-li štěstí na vhodné impedance zdroje signálu a navazující zesilovač,
může to fungovat docela dobře, navíc s výhodou galvanického oddělení,
kterou vám klasický aktivní předzesilovač neposkytne.

Odar

Příspěvek od Odar »

bertram píše:Ja tu nemudrujem a kabelo maniak už vôbec nie som .
A kde pisem, ze si? Nedomyslaj si to, co som nenapisal :roll:

bertram
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bertram »

Odar píše: ročné mudrovanie na fórach a 5 ročné prehadzovanie káblov.
Na toto si prišiel kde ? Vycucol si to sprsta , alebo máš na to dôkaz

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Keď to vezmem ako fakt v prípade Music First Audio - musím sa pozastaviť nad jedinečnosťou každého vyrobeného kusu - z hľadiska presluchov to musí fungovať - čo kus, to originál - viem si predstaviť tú zvukovú "holografiu", ktorá dokáže parádne vtiahnuť do hladiny Alfa a vytvoriť jedinečný, vlastný svet ilúzií poslucháča. Ak niekto stavia na tomto atribúte, tak si príde na svoje. Z cenového pohľadu - v patrične zdôvodnených minimalistických riešeniach je high-end postavený výlučne na pomere posluchové emócie versus tučná peňaženka a hodnotiť ho racionálne je nemožné. *headbang* *taktone*

hifipartnercz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hifipartnercz »

davidhighend píše:Tak tim bych se radeji ani nechlubil. Tohle je presne ten typ výrobců a prodejců zvaných pres držku.
To myslíte jistě jen z důvodu závisti, že jsou i tací, kteří si to mohou za ty prachy koupit. Berte to tak, že i Lamborghini se v ČR prodává. I Lambo má výrobce, prodejce a zákazníka. Nám ostatním asi zbývá v domácích podmínkách jen bastlit a upravovat.. ;-)

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Bych řek, že Lambo má svou cenu plně opodstatněnou. Lambo přeji každému jeho majiteli, ač bych si ho z důvodu své racionální povahy sám nekoupil, když už supersporta, tak jedině Porsche, přes to nejede vlak.
Ovšem platit nehorázné peníze za dvě trafíčka, dva přepínače, pár konektorů, hezkou krabičku a změť drátků, to je fakt na přesdržku.
P.S:: Kde jste nechal pana Píska?

hifipartnercz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hifipartnercz »

Beru to takhle, jsa jen normální smrtelník s vlastním hifistudiem. Když to vypadá vevnitř tak jak to tam vypadá, ale pracuje to tak parádně, jak to pracuje (fakt nechci psát hraje, protože to nehraje), tak když někdo ručně namotá z přesného drátu ručně ty větší trafa v BeSpoke a celkově to učeše do mnohem hezčí krabičky, tak se na ten zvuk prostě už teď těším.
Bude to v Břežanech k poslechu a na našem webu se to určitě objeví (po výstavě), tak dovalte svý koncáky a repro ke mně do studia, ať tumáte zase o čem psát. Nakládku a vykládku lze z auta provést přímo před dveřma do studia, čili BeSpoke poslechneme (pokud budete chtít) i s velikejma repro a těžkejma koncákama na "pásovejch podvozcích"..

*palec*

Odpovědět