pasivní předzesilovač
Re: pasivní předzesilovač
zajímalo by mě proč se takový pasivní předzesilovač vyrábí 5 týdnů?
(o této lhůtě pro 1 ks Bespoke Audio psal LŠ výše)
co tam může být za tak časově náročnou technologii ?
to by mne taky zajimalo - pospojovani tech zvonkovych dratku je tak na pul dnelachim píše:zajímalo by mě proč se takový pasivní předzesilovač vyrábí 5 týdnů?
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Obrovská poptávka a naplňování skladových zásob.
Zřejmě garážová firma. Cena je pro snoby, ale zase když srovnáte pracnost s nějakým preampem obsahujícím standardní plošný spoj a podobnou cenou... Já měl svým způsobem štěstí, že jsem tuhle technologii koupil před časem za 500 usd od dnes pravděpodobně nefunkční Promitheus audio (na internetu pořád jsou).bh69 píše:to by mne taky zajimalo - pospojovani tech zvonkovych dratku je tak na pul dnelachim píše:zajímalo by mě proč se takový pasivní předzesilovač vyrábí 5 týdnů?
Keď vyrobíš 2 kusy ročne, hodinovku máš, ako baník na Plute - môže to stáť aj 600 000 CZK. Otázne je, či mám pri tej cenovke iba kukať do zeme, šúchať nohami a veriť, alebo je dovolené sa aj niečo pýtať. To je už každého vec
Bertram - problém je, že on je v mnohých veciach nad vecou. Aj keď sa to mnohým ľuďom nepáči. Hodinová káva a pokec s ním môže byť prínosnejší, ako ročné mudrovanie na fórach a 5 ročné prehadzovanie káblov.
Bertram - problém je, že on je v mnohých veciach nad vecou. Aj keď sa to mnohým ľuďom nepáči. Hodinová káva a pokec s ním môže byť prínosnejší, ako ročné mudrovanie na fórach a 5 ročné prehadzovanie káblov.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak nejak.
Rozhodně bych to nenazval předzesilovač, spíše regulátor hlasitosti, s přepínačem vstupů,
ale to by se těžko nasazovala taková cena.
ale to by se těžko nasazovala taková cena.
Odar , poznám ťa ako pohodového chalana , ale toto si prehnal.
Ja tu nemudrujem a kabelo maniak už vôbec nie som . To môžu potvrdiť mnohý naši známi. Ja neutrácam peniaze za drahé káble. Že sa navyznám
vo vážnej hudbe , OK . Ale nezosmiešňujem a nepripomínam to všade , čo sa mi nepáči. Už každý prístroj môže za to, že tu máme aj iných ako je
Dvorák , Beethoven .
Ak Ti dalo stretnutiie s Coughom vela poznania , v poriadku.
Len aby si si to až príliš nebral.
Ja tu nemudrujem a kabelo maniak už vôbec nie som . To môžu potvrdiť mnohý naši známi. Ja neutrácam peniaze za drahé káble. Že sa navyznám
vo vážnej hudbe , OK . Ale nezosmiešňujem a nepripomínam to všade , čo sa mi nepáči. Už každý prístroj môže za to, že tu máme aj iných ako je
Dvorák , Beethoven .
Ak Ti dalo stretnutiie s Coughom vela poznania , v poriadku.
Přátelé, vynechme na chvíli nesmyslnou cenu, zprasenou kabeláž a reklamní kecy.
Pak zjistíte, že signálové trafo pro galvanické oddělení se používá i v profesionální praxi.
A když na něm naděláte dost odboček, dá se regulovat hlasitost, to je taky normální.
Takže máte-li štěstí na vhodné impedance zdroje signálu a navazující zesilovač,
může to fungovat docela dobře, navíc s výhodou galvanického oddělení,
kterou vám klasický aktivní předzesilovač neposkytne.
Pak zjistíte, že signálové trafo pro galvanické oddělení se používá i v profesionální praxi.
A když na něm naděláte dost odboček, dá se regulovat hlasitost, to je taky normální.
Takže máte-li štěstí na vhodné impedance zdroje signálu a navazující zesilovač,
může to fungovat docela dobře, navíc s výhodou galvanického oddělení,
kterou vám klasický aktivní předzesilovač neposkytne.
A kde pisem, ze si? Nedomyslaj si to, co som nenapisalbertram píše:Ja tu nemudrujem a kabelo maniak už vôbec nie som .
Na toto si prišiel kde ? Vycucol si to sprsta , alebo máš na to dôkazOdar píše: ročné mudrovanie na fórach a 5 ročné prehadzovanie káblov.
Keď to vezmem ako fakt v prípade Music First Audio - musím sa pozastaviť nad jedinečnosťou každého vyrobeného kusu - z hľadiska presluchov to musí fungovať - čo kus, to originál - viem si predstaviť tú zvukovú "holografiu", ktorá dokáže parádne vtiahnuť do hladiny Alfa a vytvoriť jedinečný, vlastný svet ilúzií poslucháča. Ak niekto stavia na tomto atribúte, tak si príde na svoje. Z cenového pohľadu - v patrične zdôvodnených minimalistických riešeniach je high-end postavený výlučne na pomere posluchové emócie versus tučná peňaženka a hodnotiť ho racionálne je nemožné.

-
hifipartnercz
- Kontaktovat uživatele:
To myslíte jistě jen z důvodu závisti, že jsou i tací, kteří si to mohou za ty prachy koupit. Berte to tak, že i Lamborghini se v ČR prodává. I Lambo má výrobce, prodejce a zákazníka. Nám ostatním asi zbývá v domácích podmínkách jen bastlit a upravovat..davidhighend píše:Tak tim bych se radeji ani nechlubil. Tohle je presne ten typ výrobců a prodejců zvaných pres držku.
Bych řek, že Lambo má svou cenu plně opodstatněnou. Lambo přeji každému jeho majiteli, ač bych si ho z důvodu své racionální povahy sám nekoupil, když už supersporta, tak jedině Porsche, přes to nejede vlak.
Ovšem platit nehorázné peníze za dvě trafíčka, dva přepínače, pár konektorů, hezkou krabičku a změť drátků, to je fakt na přesdržku.
P.S:: Kde jste nechal pana Píska?
Ovšem platit nehorázné peníze za dvě trafíčka, dva přepínače, pár konektorů, hezkou krabičku a změť drátků, to je fakt na přesdržku.
P.S:: Kde jste nechal pana Píska?
-
hifipartnercz
- Kontaktovat uživatele:
Beru to takhle, jsa jen normální smrtelník s vlastním hifistudiem. Když to vypadá vevnitř tak jak to tam vypadá, ale pracuje to tak parádně, jak to pracuje (fakt nechci psát hraje, protože to nehraje), tak když někdo ručně namotá z přesného drátu ručně ty větší trafa v BeSpoke a celkově to učeše do mnohem hezčí krabičky, tak se na ten zvuk prostě už teď těším.
Bude to v Břežanech k poslechu a na našem webu se to určitě objeví (po výstavě), tak dovalte svý koncáky a repro ke mně do studia, ať tumáte zase o čem psát. Nakládku a vykládku lze z auta provést přímo před dveřma do studia, čili BeSpoke poslechneme (pokud budete chtít) i s velikejma repro a těžkejma koncákama na "pásovejch podvozcích"..

Bude to v Břežanech k poslechu a na našem webu se to určitě objeví (po výstavě), tak dovalte svý koncáky a repro ke mně do studia, ať tumáte zase o čem psát. Nakládku a vykládku lze z auta provést přímo před dveřma do studia, čili BeSpoke poslechneme (pokud budete chtít) i s velikejma repro a těžkejma koncákama na "pásovejch podvozcích"..