Sorry, co myslíš tím PC?

Bohužel, to je věc která mě dost štve - nastavení přenosky, resp jakýkoliv pohyb v setupu nelze ovládat dálkáčem

Hejtěj to i v recenzích celkem. Takže jediná možnost jak posoudit vliv nastavení přímo při přepnutí je sedět před ním a pustit si to do sluchátek. Tak jsem to taky zkoušel...
Myslíš jako recenzentovy čistě Phono vstupu? Resp že takto popisoval Phono?
Přítlak jsem zkoušel zvýšit na 2,1g a nepřišlo mi, že by to cokoli změnilo.
Coveče, do nastavení ložisek se mi sahat nechce, vůle tam necítím a chodí volně... tak snad je to ok. Já žádný klíček nedostal

Ale mám gramofon z druhé ruky, tak se třeba jen nedostal ke mě.
Jj, četl jsem i jeden příběh kdy měla Hana potočenou chvějku. Ale tady to asi ten případ není.
Navíc aktuálně mám naběhnuto 20h. Poslední 2 dny naběhala 9h aniž bych ji slyšel. S deskou co nesnášim... Včera jsem tam večer šoupl StockFish výběr. A jako - hraje to prefektně. Sice tam pořád cítím, že oproti DSD co mám na disku je tech basů trochu méně a jsou takový měkčí, ale je to velmi blízko dokonalosti. Navíc ten můj kabel je asi trochu na tuto stranu.
Takže zatím rozehrávám a zkrátka jsem došel k závěru, že mám tak 3 desky který se dají poslouchat.

Ale to prostě není vina Hany, jen jsem analog dlouho neposlouchal a od té doby mám mnohem méně shovívavý systém celkově.
Zítra snad dojde Kimber TAK Cu, tak uvidíme jak s tím pohne on.
Jak myslíš tu horní část Slipmatu?
Díky za podporu