Slipmat - jaký zvolit ?
Slipmat - jaký zvolit ?
Plánuji nákup slipmatu na mou akrylovou RPM9. Máte někdo nějaké tipy?
Re: Slipmat - jaký zvolit ?
Nejdříve jsem na mém PRO-JECT EXPRESSION III hrál bez slipmatu.Vše se zdálo OK.Po nějaké době jsem obdržel darem od zdejšího člena kožený slipmat.No co,vyzkouším a pokud mě nebude vyhovovat tak ho daruji dál.Slipmat jsem položil na talíř seřídil přítlak ,pustil známou desku a
Deska hrála přesněji (asi psychoakustika) ale co bylo hlavní ubyl praskot na starých deskách,to je bez diskuze.A další plus slipmatu je že desku nepokládám na chladný akryl ale na měkký poddajný přírodní materiál.Takže u mě 

Me se nejvic osvedcila vinylova podlozka od Clearaudia.
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám na mém Xpressionu 3 verzi komfort kožený slipmat, ovšem musel jsem jej koupit za 1225,-kč
Žádný dobrovolný dárce se bohužel nenašel
Taky jsem k mému novému gramci koupil Clamp od michellu, byl to můj první životní nákup z e-bay
Naprostá spokojenost z obojím.
Nic jsem nepřenastavoval a rozdíl neslyším, tím pádem mám alespoň klid.
Ten kožený slipmat, vypadá opravdu v černé barvě nádherně, taky si za pár dnů pěkně lehnul, teda ležel od začátku ale v jednom místě trošilinku byl přizvednutý, teď už leží.
Ještě dodávám, že je pravda, že se k němu desky vůbec nelepí, ale to už psalo hodně lidí
Ten clamp je třešnička na dortu, jinými slovy gramec připraven

Žádný dobrovolný dárce se bohužel nenašel

Taky jsem k mému novému gramci koupil Clamp od michellu, byl to můj první životní nákup z e-bay

Naprostá spokojenost z obojím.
Nic jsem nepřenastavoval a rozdíl neslyším, tím pádem mám alespoň klid.

Ten kožený slipmat, vypadá opravdu v černé barvě nádherně, taky si za pár dnů pěkně lehnul, teda ležel od začátku ale v jednom místě trošilinku byl přizvednutý, teď už leží.
Ještě dodávám, že je pravda, že se k němu desky vůbec nelepí, ale to už psalo hodně lidí

Ten clamp je třešnička na dortu, jinými slovy gramec připraven

A nebo treba korek:
www.mg-hifi.de/
www.mg-hifi.de/
děkuji za odkaz. Rozhoduji se mezi korkem a kůží. Taky si nejsem jistý jestli to uslyším 

Měl jsem filc, korek, kůži,"gumu".
Kůže naprosto nejlepší. (Dle mého, abych nepopichoval).
Kůže naprosto nejlepší. (Dle mého, abych nepopichoval).
a v čem byla nejlepší? Zatím nemám žádnou zkušenost proto se ptám. Mě se líbí, že kůže mi přijde jako nejtrvanlivější materiál. A kde jsi nakupoval?
...to myslíš vážně ???
MKP:
co myslíš? Jako, že jsem ještě nepořídil žádný slipmat a že se na takovou obyčejnou věc ptám?
co myslíš? Jako, že jsem ještě nepořídil žádný slipmat a že se na takovou obyčejnou věc ptám?
Zkousel jsem na Clearaudio Performance korek (ten, co se take lepi na podlahy
) a KUZICKU (zbytky fajnove "kozinky" od firmy, ktera sila damske bundy za 3.000,-€). Pokazde mi ale neco vadilo. (Ted uz ale vazne nevim presne, co.
) Nakonec jsem tedy zustal u "originalu". Myslim ze vedi, proc na ten akryl zadny slipmat necpou. 

- sostakovic
- Kontaktovat uživatele:
Používám občas i toto:

Micro Seiki Cu-180, dělal jsem s tím nějaké testy. Zdálo se mi, že to hraje trochu lépe než originál co je na talíři Micro Seiki RX-1500 a BL-91
Micro Seiki Cu-180, dělal jsem s tím nějaké testy. Zdálo se mi, že to hraje trochu lépe než originál co je na talíři Micro Seiki RX-1500 a BL-91
4 TAB
to se týkalo té tvé věty o nejdelší trvanlivosti materiálu - kůže. Protože ve srovnání s výše uvedenými (vinyl, sklo,...) mi přijde jako přesný opak.
to se týkalo té tvé věty o nejdelší trvanlivosti materiálu - kůže. Protože ve srovnání s výše uvedenými (vinyl, sklo,...) mi přijde jako přesný opak.
MPK
Nereagoval náhodou TAB na moje
....Měl jsem filc, korek, kůži,"gumu"....
Nereagoval náhodou TAB na moje
....Měl jsem filc, korek, kůži,"gumu"....
jj já reagoval na korek a filc...Dobrá kůže mě přijde jako kvalitní. Filc mám jen náhodou doma nějaký pro DJ ale je tlustý a špinavý a chytá se do něj bordel tak jsem to ani nezkoušel... Jasně sklo asi je trvanlivější ale takový matroš tam nechci dávat když mám akrylový talíř. Měl jsem za to, že měkký materiál jako filc, kůže, korek by mohl snižovat třeba hluk-rezonanci a to by mohlo být slyšet...
To sostakovic: Zajímavé ale to už není slipmat to je nějaký vysoustružený pomalu talíř
To sostakovic: Zajímavé ale to už není slipmat to je nějaký vysoustružený pomalu talíř