Sumiko blue point no.2
Re: Sumiko blue point no.2
Tak to nevim,jestli je to normální cena,ja jsem za ní dál mnohem víc,asi mě šlak trefi 

Zdravím všechny,tak jsem pořídil phonobox rs.Je tam nějak mnoho nastavení,takže zatím koukám a maturuju
.Jestli má někdo nějaké rady ohledně nastavení,poraďte,budu rád za každou zkušenost

vecer mrknem ako to mam nadstavene k Sumiko a dam vediet
Byl bych vděčnýMB píše:vecer mrknem ako to mam nadstavene k Sumiko a dam vediet

U HO MC (2,5mV) není prílis co nastavovat.
Pripoj na MM vstup, zesílení 40dB, vstupní odpor (na zadní strane) na 47kOhm a jedem…
(Preventivne jeste také prekontroluj prítlak, BP preferuje 1,8g.)
Pripoj na MM vstup, zesílení 40dB, vstupní odpor (na zadní strane) na 47kOhm a jedem…

(Preventivne jeste také prekontroluj prítlak, BP preferuje 1,8g.)
pokud lze nastavit vyšší zisk než 40 dB je to lepší, třeba 45 nebo klidně i 50dB, Blue Point no. 2 má nízké výstupní napětí.
Zatěžovací impedance 47kiloohmů, kapacitu je potřeba nastavit poslechem
Zatěžovací impedance 47kiloohmů, kapacitu je potřeba nastavit poslechem
Díky za rady,jsem rád,ze ještě aspoň v analogu funguje fórum rozumně,bez hádek a napadání jak je běžné v jiných vláknech,hlavne kabelovych
Jinak jsem zatím připojil fixně na 47,a už teď uchcavam,ten rozdíl oproti CA 651,ktery jsem dosud provozoval,je propastný

Tak ako hovorí Renown, aj ja to mám na 50dB miesto odporúčaných 40
Ještě možná hloupá otázka,když vážím přítlak přenosky,má být závažíčko antiskantinku sundané,nebo ne
nemá na to žádný vliv, jeho efekt se projevuje v horizontální rovině, VTF ve vertikální
Díky za odpověď,jeste se chci zeptat,na tom misim klaviru zezadu phonobox rs,jakou nastavit kapacitu k blue point no2
co nejnižší, tedy DIP switch 2, 3 a 4 do polohy OFF
mimochodem : myš je vyjmenované slovo
nic ve zlém
mimochodem : myš je vyjmenované slovo

Díky,za myš se omlouvám
Jsem po chirurgickém stomatologickém zákroku,takze jsem trochu mimo,prasky,pivo a stejně trpím,nic nepomáhá 

Poloha off znamená dole,takze všechny mají být dole,pokud jsem to správně pochopil?
pochopil jsi to správně