Sumiko blue point no.2
Re: Sumiko blue point no.2
A zesílení ve předu je 40,50,60.Takze asi 60?
50dB ! je to napsáno výše v tomto threadu
Jj,ja jenom že jsi psal 45 i 50,tak jsem myslel,ze píšeš o jiném preampu,a když tento nabízí i 60,tak čím víc,tim lip 
můžeš zkusit i 60, ale porovnej to s 50 a uvidíš
Nevím,ale s 60ti se mi zdá zvuk více detailnější,s 50 je takový zase klidnější
50,zvuk je jednak klidnější,vice otevřený a hlavně není na obtíž,coz při 60 je takový otravný po chvíli poslechu,takze moc díky za rady a ušetřený čas s nastavením,renown
s hvězdičkou
Renown mi toto poradil už dávnejšie (skúsiť viac ako 40dB), vyskúšal som 50 a aj 60dB, podobne sa mi zdala ta najvyšsia hodnota taká unavujúca, no ale kedže Linn mám už zapojený cez XLR tak je tam 46,56 a 66dB, ale aj tak ostal som pri nadstavení na 56dB.
PS: Vieš čo ta čaká ako další doplnok?
PS: Vieš čo ta čaká ako další doplnok?
???Nevim 
Tak vieš že si Phono Box RS zaslúži lepšie napájanie?
Power box ???Asi jo,pry na tři prodané phonoboxy se prodají dva powerboxy,coz vypovídá samo o sobe
Je docela škoda,ze nemají nějaký zvýhodněný set,kdyz si to tak spolu sedi 
Každopádně i bez bateriového napájení je to u mě obrovský zvukový přínos,takze jsem rád za tuto investici,akorat mám teď problém s digitálním zdrojem u sebe,neco mě to stalo a teď se mi to zvukově moc nelíbí,ne že by se to nedalo poslouchat,ale ten klid a vyrovnanost z analogu prostě,proste,nevim.Digital je teď pro mě unavující,coz bude voda na mlýn pro moju.Rikala mi,i když tomu nerozumí,ze stejně skončím u desek,tak ať nevrazim do jiných věcí.Asi je vědma nebo co 
Bohužial neviem akú maš zostavu, tak sa nemožem vyjadriť.
Krásný poznatek u mě co se týče koupě phonoboxu rs.Pred koupi jsem mel asi 200 lp,po koupi phonoboxu mám 200 nových lp