Testovací deska HiFi názory

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
Lamak
Kontaktovat uživatele:

Re: Gram. závody Loděnice - GZ Vinyl

Příspěvek od Lamak »

MB píše:
MB píše:Priznám sa , že som sa už uplne stratil a netuším komu poslat predobjednávku...
Tak 2-3kusky by som vzal ( aj pre kamarátov)
Lamak píše:Aktualizoval jsem dokument, z druhého sloupce jsem udělal nakonec počet sad (pokud jich chtěl někdo 2-10 desek, tak jsem dal 2 sady, do 5ks jsem nechal jednu) a třetí je absolutní počet desek o který má kdo zájem. Přidal jsem tam i celkový zájem a přepočet na počet desek v sadě.
Na mna si asi zabudol....
Omlouvám se :oops: , už jsem tě přidal ;)
Mrkněte na seznam prosím všichni a hoďte sem případně upřesnění k počtu atd. Budu to průběžně aktualizovat, jak budu mít chvíli.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Já beru 2 placky,

Davidus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davidus »

Upřesňuji zájem: 1 ks/sadu. Pokud by mělo být v sadě x stejných, tak mi stačí jen jeden kousek.

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

Lamak:

skvělá práce ten seznam *thumbs up*

2,5Euro je na desku optimistické a myslím, že taková cena asi nebude. Ale nechme se překvapit.
Skutečné náklady můžeme vyčíslit tehdy až se ´´velký bobo´´ rozhodne zda nám materiál na desku poskytne a na základě diskuse zde a na s přáteleném foru rozhodne co všechno by tam mělo být. Mě fascinuje, že nic nemáme. Absolutně žádný materiál podle kterého můžeme lisovat a už by všichni chtěli znát cenu a jít do lisovny.
Nejdříve tedy je potřeba dát definitivní rozhodnutí jaký bude track list a oslovit velkého boba co tam dáme a jestli vůbec bude chtít to s námi realizovat. Nikdo zatím materiál pro lisování neposkytnul.

jacq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jacq »

ja jsem myslel, ze krome velkeho boba nabidnul neco jeste eficak, viz
Soubor pro lisování udělá profík, kamarád ing. Březovják.
Měření přenosek, snímavosti, souběhu kanálů, azimutu, dělá v práci.
Zdeno udělá soubor a já zajedu do Loděnice.
na tracklist bych navrhoval zalozit jeste jeden googledoc, ktery by bylo mozne aktualizovat.
pripadne, da se na tomto foru na moderatorske urovni editovat napriklad prvni prispevek? ci cast prispevku tykajicich se testovaci desky presunout do noveho, vhodne pojmenovaneho, vlakna ve kterem by se vsechny klicove informace aktualizovaly v prvnim prispevku?

p.s navstevuje toto forum jeste rowing? mozna by k tomu tez mohl neco rici?

Obrázek Obrázek
mozna by jeste pomohla tenka bila linka mezi tmave modrou a svetle modrou... no uvidime...

rad_hifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rad_hifi »

Měl bych zájem o 2 Ks.
Diky.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

To jacq-také jsem byl o tom přesvědčen.Efi tak jak? :idea:

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Měl bych zájem o 1 Ks.
Diky.

killi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killi »

Ahoj,
měl bych zájem také o 1ks.
Díky

Hippo007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hippo007 »

Karel S. na SLOVANETU píše:Nechci se do toho míchat, ale:
Diskrétní kmitočty by nebyly? Jako u magnetofonových pásů - třetinooktávově, nad 10kHz jemněji po 1÷2kHz (ale po oktávách a nad 10k po 2k by stačilo) - rychle - po cca 10s - jistě by to bylo užitečnější než obdélníky a korekční křivka podle nějaké té japonské kurvy či co :wink: Jsme v Evropě a máme tady vlastní, lepší (a větší)
To "ticho" by mělo být asi i na nějakém vnějším tracku (po obvodu)
Stejně tak testy antiskatingu (uvnitř/vně) (nemusí to být dlouhé)
Trochu diskuse k tématu je na slovatetu
http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... ht=#155321

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

K čemu je na LP dobrý "obdélníkový" signál? Kromě potíží při výrobě i snímání (hrot ale i deska dostane zabrat), jak se zmiňuje na Slovanetu. Jak to vůbec zní?

Jinak oceňuji vývoj obalu. Od česky nesprávného Měřící na výstižnější Testovací. Jen škoda, že to vypadá jako Testouací (to je nějaké krkonošské nářečí, ne?)

jacq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jacq »

petrL píše:Od česky nesprávného Měřící na výstižnější Testovací. Jen škoda, že to vypadá jako Testouací (to je nějaké krkonošské nářečí, ne?)
jj, prvni I ma byt kratke, Sverak i nase ucitelka na to vzdycky upozornovail v diktatech. trapna chyba, navic, kdyz ty merici gramofonove desky od supraphonu doma mam :)

jsem moc rad, ze se ozval nekdo s pripominkama, diky za upozorneni na to V -> U, mas pravdu, ze to neni idealni. ve velkem rozliseni to neni tak videt, ale zkusim se podivat po nejakem jinem fontu, nejsou tam ceske znaky, takze je pomerne siroky vyber :)

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Jestli to jde, tak mezi "skladbami" nechat širší mezeru, aby se tam líp trefovalo.

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

jacq píše:ja jsem myslel, ze krome velkeho boba nabidnul neco jeste eficak, viz

Omlouvám se já na to zapoměl. Nicméně kde je p. ing. Březovják. Byl bych rád aby teda navštívil toto forum a předložil svůj materiál případně co by mohl nabídnout. Od něj se tady nic konkrétního neukázalo. Prosím tedy efičáka aby ho kontaktoval a zdělil nám jaký konkrétní podklady má a za jakých podmínek by byl ochoten je dát.

Ten obal je fajn. Font bych taky změnil.. Nevím k čemu by byl obdélníkový signál na desce. Pokud tam mají být diskrétní kmitočty tak ano ale 10s je fakt málo. To mám doma a když spustím jehlu a mrknu se co z toho leze tak už e jiný signál. Určitě se přimlouvám jak tady bylo kdysi naznačeno za tzv. nekonečnou drážku..

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

jacq píše:ja jsem myslel, ze krome velkeho boba nabidnul neco jeste eficak, viz

Omlouvám se já na to zapomněl. Nicméně kde je p. ing. Březovják. Byl bych rád aby teda navštívil toto forum a předložil svůj materiál případně co by mohl nabídnout. Od něj se tady nic konkrétního neukázalo. Prosím tedy efičáka aby ho kontaktoval a zdělil nám jaký konkrétní podklady má a za jakých podmínek by byl ochoten je dát.

Ten obal je fajn. Font bych taky změnil.. Nevím k čemu by byl obdélníkový signál na desce. Pokud tam mají být diskrétní kmitočty tak ano ale 10s je fakt málo. To mám doma a když spustím jehlu a mrknu se co z toho leze tak už e jiný signál. Určitě se přimlouvám jak tady bylo kdysi naznačeno za tzv. nekonečnou drážku..

Odpovědět