Testovací deska HiFi názory
Re: Gram. závody Loděnice - GZ Vinyl
Pár dní jsem se na fórum a koukám, že se to pěkně pohnulo
jacq:
Dobrý návrhy, nejvíc se mi asi líbí ten druhý, pouze bych upravil font nápisu v levém dolním rohu a do pravého rohu přidal, že se jedná o 1. vydání a rok 2012. Osobně bych se taky nebránil angličtině, těch pár slov je opravdu jasných, jak už tu někdo uvedl.
Jinak mě ještě napadlo, že pokud by to mělo být jen 1 LP, tak by stejně nebylo špatné udělat dvojobal, a do prázdné části dát šablonu na seřízení gramofonu (dobře vytištěnou na kvalitním papíře) od Rowinga a eventuálně dokumentaci k tomu jak vše správně použít.
Prošel jsem celý vlákno a sepsal kdo všechno projevil o desku zájem a orientační počet kusů, zatím to vypadá asi takto:
Nick Zájem Počet kusů
Eficak 1
Feco64 1 1
Rado 1 1
samoT 1 1
rOn 1 1
DRVOŠTĚP 1
Panda 1
Lamak 1
postcard1 1 2
shony 1 2
Pilotek 1 1
CharlieCh 1 1
marasten 1 1
jouda 1 1
JirkaS 1 1
warezo 1 1-2
vlong 1 1
zdenoeddie 1 2-3
MartinSt4 1 1
Tall 1 1-5
S499_1023 1 1-5
hattorihanzo 1 1
TAB 1
Davidus 1
voltik 1 2-5
MPK 1 1
efendi 1 2
enregistree 1
MaHo 1
bonatius 1 2
STUDIO_ESO 1 2-10
jirikv 1 5
jacq 1
Hippo007 1
elda 1
Basstl 1
Bolek 1
Tady je odkaz na google docs, kde budu údaje aktualizovat:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... kQzeDZkOVE
První jednička znamená, že vyjádřil zájem, druhé číslo je uvedený orientační počet kusů (kde číslo není, nebyl uveden počet). V excelu je vykopírovaná i část příspěvku, kde uživatel uvádí že by se přidal.
Zkuste se prosím najít a pokud se vám to nepodaří, nebo naopak v seznamu jste, ale zájem o desku nemáte, napiště sem, budu se to snažit u sebe průběžně aktualizovat.
A až půjdeme do finále, tak už se to jen potvrdí i s konkrétními počty.
Pokud bychom to brali tak, že se nechá udělat minimální série což je 250Ks a desky budeme dělit počtem zájemců tak, že každý jich dostane víc (říkejme tomu např. sada) přesně dle poměru, tak to vychází cca 40sad (aktuálně přihlášených je 37, někteří chtěli až 10ks).
Je jasné, že se ještě nědo přidá, takže zatím to vychází mezi 5-6 kusy v jedné sadě. V jednom z prvních příspěvků Eficak píše:
Objednávka je na minimální počet kusů 250, po 1,5 Eura s nepotištěným obalem.
Náklady na obal a režije si myslím, že se vlezou v přepočtu do 1€ na desku. Celkem by to tedy mělo vyjít 2,5€ kus.
Tím se dostáváme ke konečné ceně cca 12,5 - 15€ za sadu 5-6ks desek.
Příjde mi to jako nejrozumější řešení a zároveň by to nemělo vést ke zbytečným sporům. Cena je v tomto ohledu víc jak přijatelná.
Co na to ostatní?
jacq:
Dobrý návrhy, nejvíc se mi asi líbí ten druhý, pouze bych upravil font nápisu v levém dolním rohu a do pravého rohu přidal, že se jedná o 1. vydání a rok 2012. Osobně bych se taky nebránil angličtině, těch pár slov je opravdu jasných, jak už tu někdo uvedl.
Jinak mě ještě napadlo, že pokud by to mělo být jen 1 LP, tak by stejně nebylo špatné udělat dvojobal, a do prázdné části dát šablonu na seřízení gramofonu (dobře vytištěnou na kvalitním papíře) od Rowinga a eventuálně dokumentaci k tomu jak vše správně použít.
Prošel jsem celý vlákno a sepsal kdo všechno projevil o desku zájem a orientační počet kusů, zatím to vypadá asi takto:
Nick Zájem Počet kusů
Eficak 1
Feco64 1 1
Rado 1 1
samoT 1 1
rOn 1 1
DRVOŠTĚP 1
Panda 1
Lamak 1
postcard1 1 2
shony 1 2
Pilotek 1 1
CharlieCh 1 1
marasten 1 1
jouda 1 1
JirkaS 1 1
warezo 1 1-2
vlong 1 1
zdenoeddie 1 2-3
MartinSt4 1 1
Tall 1 1-5
S499_1023 1 1-5
hattorihanzo 1 1
TAB 1
Davidus 1
voltik 1 2-5
MPK 1 1
efendi 1 2
enregistree 1
MaHo 1
bonatius 1 2
STUDIO_ESO 1 2-10
jirikv 1 5
jacq 1
Hippo007 1
elda 1
Basstl 1
Bolek 1
Tady je odkaz na google docs, kde budu údaje aktualizovat:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... kQzeDZkOVE
První jednička znamená, že vyjádřil zájem, druhé číslo je uvedený orientační počet kusů (kde číslo není, nebyl uveden počet). V excelu je vykopírovaná i část příspěvku, kde uživatel uvádí že by se přidal.
Zkuste se prosím najít a pokud se vám to nepodaří, nebo naopak v seznamu jste, ale zájem o desku nemáte, napiště sem, budu se to snažit u sebe průběžně aktualizovat.
A až půjdeme do finále, tak už se to jen potvrdí i s konkrétními počty.
Pokud bychom to brali tak, že se nechá udělat minimální série což je 250Ks a desky budeme dělit počtem zájemců tak, že každý jich dostane víc (říkejme tomu např. sada) přesně dle poměru, tak to vychází cca 40sad (aktuálně přihlášených je 37, někteří chtěli až 10ks).
Je jasné, že se ještě nědo přidá, takže zatím to vychází mezi 5-6 kusy v jedné sadě. V jednom z prvních příspěvků Eficak píše:
Objednávka je na minimální počet kusů 250, po 1,5 Eura s nepotištěným obalem.
Náklady na obal a režije si myslím, že se vlezou v přepočtu do 1€ na desku. Celkem by to tedy mělo vyjít 2,5€ kus.
Tím se dostáváme ke konečné ceně cca 12,5 - 15€ za sadu 5-6ks desek.
Příjde mi to jako nejrozumější řešení a zároveň by to nemělo vést ke zbytečným sporům. Cena je v tomto ohledu víc jak přijatelná.
Co na to ostatní?
Já bych prosil taky jednu 

Cena je dobrá. Ale myslím, že se vše nevejde na 1 desku a bude z toho 2LP ... což by taky nevadilo.
Mám také zájem o 3 kousky. Mirek
Je někde konečná verze obsahu desky? Měl bych taky zájem, pokud to nebudou testy typu "kdy jehlo vyskočíš z drážky?", protože to mě nezajímá, když se mi to nikdy nestalo.
Prosil bych o přidání do seznamu zájemců. Objednal bych si 3 - 5 kusů.
Předpokládám, že pokud se dohodneme na tom, že se to bude opravdu rozdělovat na ty sady, tak info o 3-5 kusech je v zásadě jedna sada (podle toho kolik v ní bude desek).
I já bych poprosil - 2ks. Velké díky.
Aktualizoval jsem dokument, z druhého sloupce jsem udělal nakonec počet sad (pokud jich chtěl někdo 2-10 desek, tak jsem dal 2 sady, do 5ks jsem nechal jednu) a třetí je absolutní počet desek o který má kdo zájem. Přidal jsem tam i celkový zájem a přepočet na počet desek v sadě.
já bych zvýšil počet na 2ks LP, ale pokud bude sada obsahovat více kusů LP, tak zůstávám na 1 sadě.
Já bych poprosil o 2 ks. Díky.
Pokud se mohu též připojit, prosil bych počítat 2x desku resp. sadu. Diky za úžasný a obdivuhodý počin. 

Také bych si tu testovací desku rád pořídil. 

MB píše:Priznám sa , že som sa už uplne stratil a netuším komu poslat predobjednávku...
Tak 2-3kusky by som vzal ( aj pre kamarátov)
Na mna si asi zabudol....Lamak píše:Aktualizoval jsem dokument, z druhého sloupce jsem udělal nakonec počet sad (pokud jich chtěl někdo 2-10 desek, tak jsem dal 2 sady, do 5ks jsem nechal jednu) a třetí je absolutní počet desek o který má kdo zájem. Přidal jsem tam i celkový zájem a přepočet na počet desek v sadě.
A ak to bude v sade do 5ks tak jednu sadu. Diky