Testovací deska HiFi názory

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Gram. závody Loděnice - GZ Vinyl

Příspěvek od samoT »

TAB píše:Dále si myslím, že by k uvedenému playlistu nebo LP by mělo být uvedeno k čemu jednotlivé skladby jsou a jak je správně využít. Ne všichni tomu rozumí a umějí správně využít měřící desku a i já se přiučím velice rád. Tato osvěta(návod) by přilákala další lidi a nemyslím si, že by zájem upadal. Nikdo si nebude kupovat něco čemu nerozumí.
Toto je výborný nápad. Klidně bych za to i připlatil. *thumbs up*

A s logem nemám problém, vypadá pěkně.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

TAB-obal *thumbs up*Jak jsem navrhl udělat uzávěrku 29.2 tak tím bylo také myšleno udělat seznam zájemců a tím pádem se už dají rozpočítat náklady na vydání LP.Samozřejmě že udělat track list není jednoduché a chce to odborníky.
ps.Ale uvědom si že na jedné komerční televizi začne co nevidět zase nějaká pěvecká ( :lol:) soutěž a proto si to chce pospíšit.Víš jakej bude po soutěži v Loděnicích nával ? *headbang* *headbang* *headbang*

MPK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MPK »

návrh obalu gut :-)

jen ten antiskating - co jsem o tom četl, tak nastavování na desce bez záznamu (bez drážek) prý vůbec neodpovídá skutečné situaci při reprodukci a nedá se takto spolehlivě nastavit (je to jen menší zlo). Jestli jsem tedy správně pochopil, co jsi tou oblastí myslel. Mám doma singl, který má druhou stranu bez záznamu, na tom to jde úplně stejně nastavit, zbytečně by se zabíralo místo užitečným signálům...ale je to jen můj názor. K tomu by s měli vyjádřit povolanější (velký bobo,...)

marasten
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marasten »

Návrch obalu: jednoduchý a srozumitelný - pro mě dobrý *thumbs up*

Také bych se přimlouval za popis ( jak co měřit a zjišťovat) u jednotlivých tracků, spousta lidí neví k čemu to přesně je a jak si výsledek správně interpretovat ( já taky všemu přesně nerozumím :oops: ).
Nemuselo by to být ani na zadní straně obalu, tam bych uvedl jen seznam tracků a podrobnější popis bych volil přílohou do vnitř formou klasického textu, žádné orázky tam být nemusí.

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

Jsem rád, že se logo zatím líbí. Nejsem grafik či nějaký umělec tak to berte s rezervou :D

Ano představa by byla, track list na zadní straně obalu (česky/anglicky) a jako přílohu text s návodem na jedné nebo dvou A4. K tomu by asi nejvíce ale měl co říci autor ´´velký bobo´´ a stejně tak i ohledně antiskatingu, protože já nevím zda se to dobře seřizuje a nebo ne. Tedy souhlasím s MKP.

Drvoštěp: Vím, že se moc těšíš a že to myslíš dobře. Ale já se kvůli nějaké soutěži nezblázním a nehodlám kvůli tomu udělat krok vedle. Krom toho loděnice vyrábějí pro celý svět a nějaká soutěž je nerozhodí. Ta deska půjde se mnou až do hrobu tak at stojí za to ;-). Rozpočítání nákladů si představuješ trochu snadno a tvým spěcháním budou jen vyšší.

Jen připomínám že se bude muset zaplatit:

1) Náklady na výrobu matrice a lisování LP
2) Výtisk a grafickou úpravu obalu v loděnicích
3) nějaká ta cesta tam a zpět do loděnic
4) velký bobo by měl být odměněn za poskytnutý materiál o tom není řeč

To, že se tu přihlásilo dejme tomu 50lidí o desku je slušný počet a však cena jedné desky by vycházela na půlko co by třeba Clear audio. Neříkám, že to není hezké ale myslím si, že by se mohlo do toho vložit někdo z místních prodejců hifi bižutérie a i já mám kamarády mimo ČR co mají hifi studia a mohli by tak se podílet na nákladech. Nevím jestli jsem tak postižený studiem Marketingu ale myslím to dobře a nejde mi o nějaké výdělky to říkám hned na začátku. Jen se zamysli. To co ted vytváříme má nějakou hodnotu, je to dílo na kterém se tady snažíme všichni dohodnout a to je to nejcennější a děláme to (aspon já) i pro jiné nadšence co naše forum ani neznají.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Tab-moje ps.jsi nepochopil ... to byl vtip.A o velkým BOBO jsi se rozhodl Ty.Jenom mě docela udivuje Drvoštěp: Vím, že se moc těšíš a že to myslíš dobře. Ale já se kvůli nějaké soutěži nezblázním a nehodlám kvůli tomu udělat krok vedle. Krom toho loděnice vyrábějí pro celý svět a nějaká soutěž je nerozhodí. Ta deska půjde se mnou až do hrobu tak at stojí za to . Rozpočítání nákladů si představuješ trochu snadno a tvým spěcháním budou jen vyšší.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

TAB-To psáno červenou mě mrzí...Pokud moji chybou stoupnou náklady tak dej vědět.

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

Drvoštěp: v tom případě se omlouvám já. Já se pro velkého Boba nerozhodl ale je jediný kdo dodal materiál(a musíme říci, že kvalitní) a nikdo jiný to zatím neudělal tak vycházím jen z možností které máme. Pokud má někdo kvalitní materiál byt i jediný track tak at ho prosím poskytne.

Bolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bolek »

Obal OK, modrá je dobrá, ještě bych na něj ale uvedl 1. vydání, rok vydání 2012 a případně i číslo LP, když už jde o tak malou sérii, kdo se dříve závazně přihlásí, a pak i zaplatí, tak bude mít nižší č. Už to jen sestavit a odstarovat. A dovolil bych si předpokládat, že prvních 100 kusů bude brzo předobjednaných.

jacq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jacq »

navrh obalu je hezky, ale primlouval bych se za pouziti spise tech barev a loga, ktere je v zahlavi fora. rozhodne je modra dobra :)
a co jazyk - anglicky? mi by se moc libila cestina...
na zadni strane bude tracklist nebo i navod, nebo ten bude vlozeny vevnitr?

jacq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jacq »

... tak abych jen nekecal, zkusil jsem neco navrhnout. jsou to hrube navrhy, vychazim z navrhu ktery sem poslal TAB...
Obrázek
Obrázek ten barevny prechod by mohl pusobit zvysene naklady pri tisku?
Obrázek

jestli se vam nektery z navrhu libi, klidne v nem budu pokracovat dal.

edit. pripadne doma bych mohl vyhrabat i nejake "originalnejsi" fonty, ktere by tomu mohly dodat trosku "hajendovy" nadech.

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

jaq:

Super, jsem rád, že se někdo chytil. Mě se líbí velice poslední dva tvoje návrhy. U toho posledního bych jen změnil barvu více do modra. *thumbs up*
Pro český jazyk jsem ale i zároven i anglický. Nejde o žádné složité výrazy a myslím, že se nemusíme tak omezovat jen na tu naší kotlinu :)

Návod bych dal jako přílohu dovnitř. Track list na zadní stranu LP

Bolek:

souhlasím s datumem vydání *thumbs up*

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Priznám sa , že som sa už uplne stratil a netuším komu poslat predobjednávku...
Tak 2-3kusky by som vzal ( aj pre kamarátov)

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Jsem pro 1a 2 včetně návrhu Tab.Track list česky bez pořadových čísel (měl bych teda 1? :lol: ) Odeslatod DRVOŠTĚP v 20 pro 2011 14:27
A nebylo by lepší než se prát o autorské práva udělat testovací desku?Myslím si že by ji zde hodně lidí uvítalo. :lol: :lol: :lol:

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

Jestli budeme dalšího půl roku debatovat o odstínu barvy obalu, tak to vyšumí do ztracena a nebude nic.
Nejlépe kdyby organizátoři akce zvolili zcela nedemokraticky jeden z návrhů, nechali vyrobit desku
a pokud se někomu nebude obal líbit do té míry, že si kvůli tomu desku nekoupí - jeho chyba.
Více pozornosti bych věnoval předběžné kalkulaci, shromáždění objednávek a výběru zálohy od zájemců.

Odpovědět