Jsem rád, že se logo zatím líbí. Nejsem grafik či nějaký umělec tak to berte s rezervou
Ano představa by byla, track list na zadní straně obalu (česky/anglicky) a jako přílohu text s návodem na jedné nebo dvou A4. K tomu by asi nejvíce ale měl co říci autor ´´velký bobo´´ a stejně tak i ohledně antiskatingu, protože já nevím zda se to dobře seřizuje a nebo ne. Tedy souhlasím s MKP.
Drvoštěp: Vím, že se moc těšíš a že to myslíš dobře. Ale já se kvůli nějaké soutěži nezblázním a nehodlám kvůli tomu udělat krok vedle. Krom toho loděnice vyrábějí pro celý svět a nějaká soutěž je nerozhodí. Ta deska půjde se mnou až do hrobu tak at stojí za to

. Rozpočítání nákladů si představuješ trochu snadno a tvým spěcháním budou jen vyšší.
Jen připomínám že se bude muset zaplatit:
1) Náklady na výrobu matrice a lisování LP
2) Výtisk a grafickou úpravu obalu v loděnicích
3) nějaká ta cesta tam a zpět do loděnic
4) velký bobo by měl být odměněn za poskytnutý materiál o tom není řeč
To, že se tu přihlásilo dejme tomu 50lidí o desku je slušný počet a však cena jedné desky by vycházela na půlko co by třeba Clear audio. Neříkám, že to není hezké ale myslím si, že by se mohlo do toho vložit někdo z místních prodejců hifi bižutérie a i já mám kamarády mimo ČR co mají hifi studia a mohli by tak se podílet na nákladech. Nevím jestli jsem tak postižený studiem Marketingu ale myslím to dobře a nejde mi o nějaké výdělky to říkám hned na začátku. Jen se zamysli. To co ted vytváříme má nějakou hodnotu, je to dílo na kterém se tady snažíme všichni dohodnout a to je to nejcennější a děláme to (aspon já) i pro jiné nadšence co naše forum ani neznají.