Testovací deska HiFi názory

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
bobolix
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací deska HiFi názory

Příspěvek od bobolix »

panda píše:
DRVOŠTĚP píše:A tohle už neplatí ? https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... kOVE#gid=0
Nestálo by za úvahu vzít to z druhého konce a kontaktovat lidi, kteří se zapsali do tohoto seznamu ?
Možná už to vzhledem k průtahům mnozí vzdali, ale když jim svitne nová naděje, rádi se připojí.
Podle seznamu se mi to revidovat nechce, musel bych každému posílat zprávu podle nicku. Kdyby to chtěl někdo udělat za mne, žádný problém.
Zájemců bylo původně 112, v současné době jich eviduji 55 včetně těch ze Slovanetu. Požadovaných kusů je něco přes osmdesát, což je samozřejmě málo. Už se to táhne trochu moc dlouho, takže - předběžně vyhlašuji deadline do půlnoci 2. září. Pokud se někdo probudí až potom, stále ještě bude mít možnost, ale 3. září začínám jednat s komerčním partnerem a budu se snažit, aby cena zůstala v původně nabídnuté úrovni, tj. do 250 Kč s DPH za kus bez dopravy.

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

bobolix píše:
panda píše:
DRVOŠTĚP píše:A tohle už neplatí ? https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... kOVE#gid=0
Nestálo by za úvahu vzít to z druhého konce a kontaktovat lidi, kteří se zapsali do tohoto seznamu ?
Možná už to vzhledem k průtahům mnozí vzdali, ale když jim svitne nová naděje, rádi se připojí.
Podle seznamu se mi to revidovat nechce, musel bych každému posílat zprávu podle nicku. Kdyby to chtěl někdo udělat za mne, žádný problém.
Zájemců bylo původně 112, v současné době jich eviduji 55 včetně těch ze Slovanetu. Požadovaných kusů je něco přes osmdesát, což je samozřejmě málo. Už se to táhne trochu moc dlouho, takže - předběžně vyhlašuji deadline do půlnoci 2. září. Pokud se někdo probudí až potom, stále ještě bude mít možnost, ale pokud se nesejde dostatečný počet, tak 3. září začínám jednat s komerčním partnerem a budu se snažit, aby cena zůstala v původně nabídnuté úrovni, tj. do 250 Kč s DPH za kus bez dopravy.

fallu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fallu »

OK, obešlu to.

fallu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fallu »

Obesláno.

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

za dvě minuty? fallu je borec *2thumbsup*

jirikv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirikv »

Jéé díky fallu za SZ!! Vůbec jsem teď fórum nesledoval, takže by mi jinak vše uteklo.
Již jsem bobolixovi poslal SZ s údaji. Určitě je na tom více lidí stejně, takže počet zájemců určitě vzroste.

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

I já děkuji - snad se to trochu pohne.

STUDIO_ESO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STUDIO_ESO »

Vážení přátelé,
dnes jsem měl několik telefonních hovorů s Bohumilým Sýkorou a též Martinem Rowingem Vlčkem. Též jsem poptal „Loděnice“ o přesnější kalkulaci. V tuto chvíli má projekt tyto parametry:
-vznikl jako nekomerční a nadále dosud je nekomerční, kryty budou pouze náklady na výrobu a nevelká odměna pro Bohumila Sýkoru za práci na signálech.
-obal bude jednoduchý, černobílý
-budou dvě alternativy předání, kdo bude chtít (a ušetřit tím na poštovném a balném), bude si LP moci vyzvednout u mě na prodejně, ostatní pak LP obdrží poštou, zabalené ve speciálním kartonovém obalu k tomu určeném. Podobně LP zasílá např. Amazon. Náklady na balení a poštu budou upřesněny, předběžně ale to bude cca do 100,- Kč (karton, pošta). TOTO BUDE MŮJ PŘÍSPĚVEK PROJEKTU, bez nároku na jakoukoli odměnu zajistím rozeslání a zabalení, jakož i administraci předplateb. Až budou známy přesné náklady, bude zveřejněno číslo účtu kam je možné platby zaslat.
-cenu LP upřesníme v nejbližší době, bude však do 250,- Kč. Podařilo se zlevnit obal, ale je dosud ve hře cena vkládané přílohy – Rowingův text a šablona.
-lhůta výroby po objednání je cca 5-6 týdnů

-„ Last but not least“: Čas nazrál a měli bychom dokončit, ne čem se „komunitně pracovalo“. Avšak, nepodaří-li se nám v dohledné době projekt dokončit, třeba se toho ujme někdo z obchodníků a dotáhne to do konce. Cena by pak nejpíš byla vyšší, ale na druhou stranu určitě nižší než obdobné věci „ z venku“.

S přáním hezkého dne,
Šimko Josef

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

STUDIO ESO:
Výborně, pokud by to vše takhle vyšlo, tak je to skvělé.
Díky !

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

výborně. S tím časem bych tolik nechvátal i když se těším. Dost lidí je ještě na dovolených do půlky září...

fallu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fallu »

Prosím ještě, zda může někdo dát vědět těmto dvoum lidem, kteří na tomto fóru nefungují:
JeF111 (slovanet)
IvaW (slovanet)

Díííky

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

Oba se mi už ohlásili na slovnaftu.

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

Dobrá zpráva - počet požadovaných kusů již naplnil kritérium rentability pro snížené náklady na obal a cenu za kus 250 Kč.

Pokud jde o ty počty kusů, musím upozornit na jednu zásadní věc. Na desce bude signál pro nastavení síly na hrot a antiskatingu, popř. test snímavosti. Vyhodnocovat se bude poslechem na základě nástupu slyšitelného zkreslení. To je možné pouze tehdy, když drážka není významně opotřebená. Pokud to situace dovolí, bude tam tento signál dvakrát. Přesto je ale nutné počítat s tím, že spolehlivě půjde deska použít jen na jeden nastavovací cyklus, během kterého se příslušná stopa bude muset přehrávat vícekrát. Pokud někdo chce s deskou experimentovat popř. nastavovat více gramofonů apd., měl by mít k dispozici víc než jednu desku.

Pokud někdo dojde na základě tohoto sdělení k závěru, že bude potřebovat více kusů než kolik si již objednal, nemusí se znova přihlašovat - při osobním odběru bude možnost vzít si více kusů a při platbě na účet to vyjádří prostě tím, že pošle patřičně vyšší částku. Návod k výpočtu částky k zaplacení bude vyvěšen zde na fóru spolu s číslem účtu, až bude jasné, kolik bude stát mailing - kolega Šimko odhaduje, že po Česku by to nemělo být více než 100 Kč víceméně nezávisle na počtu kusů v jedné zásilce. Na Slovensko to samozřejmě bude víc - jen holé poštovné je minimálně 128 Kč. Pokud to zvládneme, dostane každý zájemce na toto téma také e-mail.

petrs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrs »

Zdravím a snad né pozdě se přidávám s objednávkou tří kusů.

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

petrs píše:Zdravím a snad né pozdě se přidávám s objednávkou tří kusů.
Prosím do SZ kontaktní údaje - jméno, adresa, e-mail popř. telefon.

Hýbe se to, sice pomalu, ale hýbe. Vbrzku vyvěsíme info o způsobu platby.

Odpovědět