Testovací deska HiFi názory
Re: Testovací deska HiFi názory
Dobří lidé, již mi další objednávky neposílejte. Pokud bude mít zájem někdo, kdo si dosud neobjednal, bude mít možnost koupit si nebo objednat ve Studiu ESO - bude dostatečná rezerva.
Spíše se duševně připravujte na to, že bude zahájena subskripce, čili začnou se sbírat penízky. Všichni interesenti budou upozorněni e-mailem a zde bude rovněž oznámeno příslušné oznámení.
Spíše se duševně připravujte na to, že bude zahájena subskripce, čili začnou se sbírat penízky. Všichni interesenti budou upozorněni e-mailem a zde bude rovněž oznámeno příslušné oznámení.
perfektní, čekáme na emaily 
Este pripominam, ze by bylo dobre na obal pridat casovy udaj, kdy deska vznikala tj. rok 2012 (az 13 ?), kdyby sla do lisu az po novem roce.
Stále se zde mluví o testovací desce,ale skutek utek 
Zůstaňte v klidu - ono všechno nejde tak rychle, když se tu a tam musí dělat ještě taky něco jiného. To, že se tu neobjevují nové informace, ještě neznamená, že se nic neděje.gotzila píše:Stále se zde mluví o testovací desce,ale skutek utek
- STUDIO_ESO
- Kontaktovat uživatele:
V ateliéru známého českého recenzenta, výrobce TBCOTW kabelů, dovozce WBT konektorů a známého restaurátora visí tento oznam:gotzila píše:Stále se zde mluví o testovací desce,ale skutek utek
Poskytuji práci v těchto třech variantách:
1) Levná
2) Kvalitní
3) Rychlá
Můžete mít kombinaci kterýchkoli dvou z těchto tří, tzn.:
-Práce levná a kvalitní nebude rychlá.
-Práce kvalitní a rychlá, nebude však levná.
-Práce levná a rychlá, ale nebude kvalitní...
Vždycky se mi to moc líbilo a při každé návštěvě si to znovu a znovu čtu.
Vydržte ještě, dva lidé horečnatě pracují a já se zatím jen tak poflakuju, což ale také zabere spoustu času a energie
JŠ
PS: Tímto srdečně zdravím Druida a ptám se, co okna?
Kde to vázne?

Uvázlo to jednak na tom, že jsem několik týdnů musel tábořit na gauči, a dále na tom, že se objevily nějaké nejasnosti okolo vyrobitelnosti (t. řezatelnosti) některých záznamů, které na desce mají být. Ale už se to rýsuje.
Rád bych taky test vinyl. Půjde to ještě ?
A další měsíc v p....i. 
Asi se do vánoc nedočkáme,chtěl jsem to jako dárek ,..... když jsem slyšel ty zákulisní peripetie tak možná příští rok 
To bobolix:
podařilo se nějak domluvit v GZ digital ohledně té řezatelnosti? Jak jste mi volal tak jsem vám posílal sms s kontaktem jak jste chtěl ale nevím zda přišla..
podařilo se nějak domluvit v GZ digital ohledně té řezatelnosti? Jak jste mi volal tak jsem vám posílal sms s kontaktem jak jste chtěl ale nevím zda přišla..
- STUDIO_ESO
- Kontaktovat uživatele:
Koupím Ti jako dárek pivo, MíroPytel píše:Asi se do vánoc nedočkáme,chtěl jsem to jako dárek ,..... když jsem slyšel ty zákulisní peripetie tak možná příští rok
To all:
Mějte trpělivost, milí zlatí, však ono to nakonec dopadne... Druid myslím zcela zřetelně napsal, proč je malé zdržení. Popravdě, i já si střihnul menší operaci, ale na mě to naštěstí teď nestálo, jsem jen "poslíček"
J.Šimko
Hola,hola!!! Analogová menšina po testovací desce volá!!!