Testovací deska HiFi názory
Re: Testovací deska HiFi názory
Je ještě někdo, kdo má tento projekt na starosti a snaží se ho dovést do úspěšného konce? Napsal jsem soukromou zprávu bobolixovi, ale nemám žádnou odezvu.
Tak doufám že se ozve.Asi ho budeme muset bombardovat.A pokud bude zase nějaké ale tak bych vlákno zamkl....
Takže ticho po pěšině... 
Je to velká škoda, ale zdá se že ano.
Asi to opravdu "vyhnilo" do ztracena, alesoň já už ani nedoufám. Takže pokud to dopadne, je mě to mile překvapí.
- STUDIO_ESO
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím jak tento týden (přeci jen je už pondělí), ale ještě v tom minulém Rowing s Bohumilím Sýkorou dělali nějaké změny na šabloně pro nastavování. Všecko bude mládenci...
Josef Šimko
Josef Šimko
- STUDIO_ESO
- Kontaktovat uživatele:
Bohumilým Sýkorou, probůh... Už mě to nenechá opravit příspěvek, tak aspoň takto. JŠSTUDIO_ESO píše:Tak nevím jak tento týden (přeci jen je už pondělí), ale ještě v tom minulém Rowing s Bohumilím Sýkorou dělali nějaké změny na šabloně pro nastavování. Všecko bude mládenci...
![]()
Josef Šimko
- STUDIO_ESO
- Kontaktovat uživatele:
Nebo:PMA píše:Fides immota manet.
Fides tua tu salvam fecit.
Finis coronat opus.
Pro T limitující k nekonečnu (nezapomeňte, že je to matematik) 
Pavel Macura Audio
Taky beru 1 Ks!!!
Tak kde je problém?Už bych chtěl vědět na čem jsme?Bylo tu pár lidí kteří byli aktivní (včetně mě) a nabídli své služby a nic....

- STUDIO_ESO
- Kontaktovat uživatele:
V tuto chvíli je hotová šablona (protraktor), Rowing dělal malé změny, především kvůli tisku. Dělaly se změny i na testovacích signálech (především kvůli vyrobitelnosti a jeden dva požadavky myslím přidal i Rowing). Bobolix na tom dělá VE VOLNÝCH CHVÍLÍCH tempem, které mu zdravotní stav a chuť pracovat dovolí. Můžete-li nabídnout pomoc v této části projektu, kontakujte v SZ nebo mailem přímo uživatele Bobolix...DRVOŠTĚP píše:![]()
![]()
............
![]()
![]()
S přáním hezkého víkendu, Šimko Josef