Bohužel jen omezeně použitelné, poněvadž tam jsou pouze nicky. Předpokládám, že vážní zájemci se tak jako tak přihlásili do kompletního seznamu soukromou zprávou - pokud ne, mohou tak stále učinit.lidumil píše:Tady je odkaz s původními zájemci:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... kOVE#gid=0
Testovací deska HiFi názory
Re: Testovací deska HiFi názory
Vím, to jen pro úplnost. Ti kdo se hlásili přímo Bobolixovi -fox píše:Ale to máš zájemce jenom z tohoto fóra. Chybí ti Slovanet a přímé objednávky u Bobolixe.
bobolix píše:Předpokládám, že vážní zájemci se tak jako tak přihlásili do kompletního seznamu soukromou zprávou - pokud ne, mohou tak stále učinit.
Poslal som SS s objednavkou.
Dakujem
Dakujem
Tiež som poslal som SS s objednávkou.
Ďakujem
Ďakujem
Poslal jsem také SZ s objednávku (původní byla z března 2012).
Držím palce všem zainteresovaným.
Chachel
Držím palce všem zainteresovaným.
Chachel
SZ s objednávkou odoslaná .
Ďakujem
Ďakujem
Také bych si vzal jednu sadu... říkám to správně? Jedná se o dvě desky?
Zdravím, poslána SZ s objednávkou.
Info o tom, kde desku vyzvednout, jsem již našel nahoře.
Těším se.
Info o tom, kde desku vyzvednout, jsem již našel nahoře.
Těším se.
Dovolím si malou rekapitulaci.
Vznikl nápad na testovací desku, po počátečních úvahách se toho ujal jistý tým, posbíral objednávky a na dlouhou dobu vše usnulo.
Nic nepomáhaly dotazy, urgence, prosby - jediná odpověď bylo hluboké mlčení.
Když vše vypadalo už beznadějně, kdosi nabídl, že projekt zafinancuje a zorganizuje, pokud dostane potřebné podklady.
Z ničeho nic se původní tým probudil, začal komunikovat, slibovat, jen když se alternativní řešení opustí.
To se také stalo, a vše se vrátilo do původních kolejí. Přibývají zájemci, závazné objednávky, ale opět se měsíc nic neděje.
Nebo děje ? A nebylo by dobré napsat alespoň pár řádek, abychom věděli, na čem jsme ?
Jinak se nelze vyhnout obavám, že po uhašení hrozícího požáru zase skončilo vše u ledu.
Vznikl nápad na testovací desku, po počátečních úvahách se toho ujal jistý tým, posbíral objednávky a na dlouhou dobu vše usnulo.
Nic nepomáhaly dotazy, urgence, prosby - jediná odpověď bylo hluboké mlčení.
Když vše vypadalo už beznadějně, kdosi nabídl, že projekt zafinancuje a zorganizuje, pokud dostane potřebné podklady.
Z ničeho nic se původní tým probudil, začal komunikovat, slibovat, jen když se alternativní řešení opustí.
To se také stalo, a vše se vrátilo do původních kolejí. Přibývají zájemci, závazné objednávky, ale opět se měsíc nic neděje.
Nebo děje ? A nebylo by dobré napsat alespoň pár řádek, abychom věděli, na čem jsme ?
Jinak se nelze vyhnout obavám, že po uhašení hrozícího požáru zase skončilo vše u ledu.
No, možná by to chtělo pár řádek kam se to celé posunulo, jestli se to vůbec posunulo.
Jak jsem se obával, ticho po pěšině.
To nevěští nic dobrého...
To nevěští nic dobrého...
A pak, že ticho léčí. 
Od naivity, falešných iluzí ?reta píše:A pak, že ticho léčí.
No, zatím jsem tomu věřil, jak čas kráčí moje víra oslabuje.Rowing píše:Pánové nebudu číst historii tohoto vlákna ani se k ní vyjadřovat. Nezávisle na sobě mě několik známých lidí upozornilo na opětovnou aktivitu kolem testovací desky a zjitřené emoce. Ano o testovací desce jsme již před dlouhou dobou vedli řeč a chtěl jsem přispět svým názorem na obsah a připomínkovat ze svého pohledu vznikající dílo. Vytvořil jsem také podklady pro novou šablonu, která by měla formát standardního 12'' LP a byla by k desce přiložena. Jelikož projekt se sám nedokončí a člověk, který by to dotáhnul nebyl, k realizaci zatím nedošlo. Pokud vím, nebyly zatím vybrány žádné peníze, nikdo nebyl podveden apod. tak proč se rozčilovat. Pokud zájem o testovací LP stále trvá ujmu se tedy přípravy a realizace. Kontaktoval jsem pana Sýkoru (bobolix), věřím že se vzájemně domluvíme na obsahu LP a připravíme podklady pro její výrobu včetně českého návodu (vysvětlení jednotlivých stop a jejich použití). Pokud si někdo myslí, že by měl čím přispět k vlastnímu obsahu LP ať mě kontaktuje. Až budeme mít podklady, vyřešíme financování, výrobu a následnou distribuci zájemcům. Nyní mi dejte čas (v rámci týdnů, jsem poměrně vytížený) na přípravu a pak se posuneme dál.
Přeji hlavně pohodové chvíle při poslechu muziky a když to bude z gramofonu tím lépe.
Své obavy jsem napsal před třemi týdny. Jelikož se od té doby neobjevila žádná rozumná odpověď, chtěl bych požádat ty, kteří mají k dispozici nějaké jiné komunikační kanály (telefon, e-mail ...) zda by mohli organizační tým požádat o vyjádření. Pokud se ani to nezdaří, obrázek o situaci si již každý udělá sám...