Testovací deska HiFi názory
Re: Testovací deska HiFi názory
Pánové bylo mi slušně naznačeno a vysvětleno, že mé peníze na lisování nejsou potřeba. 
reta: Kašli na to, všade kde rozmýšľa viac ako jeden človek, je potrebná dohoda a ak ťa už nepotrebujú a ani peniaze, tak pôjde o komerčné využitie, nič iné z toho nevychádza.
Inak dalo sa to čakať, nakoľko nikto z pôvodne aktívnych s týmto nechcel mať nič spoločné
Ja som sa ešte včera poistil a objednal toto http://www.tophudba.sk/analogue-product ... lp-lp-1694, uvidím zajtra by som ju mal mať, potom ti napíšem čo je to zač.
Ja si vážim, už aj tvoju aktivitu, pustil si sa do mŕtveho projektu, oživil si ho a hádam zainteresovaný niečo vydajú aj bez teba.
Uvidíme ako to celé dopadne.
Chcel som tú LP kôli tejto komunite a dokonca som naivne veril, že medzi ľuďmi so spoločnými záujmami existuje nejaká kolegialita. No čo už mýliť sa je ľudské
Inak dalo sa to čakať, nakoľko nikto z pôvodne aktívnych s týmto nechcel mať nič spoločné
Ja som sa ešte včera poistil a objednal toto http://www.tophudba.sk/analogue-product ... lp-lp-1694, uvidím zajtra by som ju mal mať, potom ti napíšem čo je to zač.
Ja si vážim, už aj tvoju aktivitu, pustil si sa do mŕtveho projektu, oživil si ho a hádam zainteresovaný niečo vydajú aj bez teba.
Uvidíme ako to celé dopadne.
Chcel som tú LP kôli tejto komunite a dokonca som naivne veril, že medzi ľuďmi so spoločnými záujmami existuje nejaká kolegialita. No čo už mýliť sa je ľudské
Pánové dokáže k tomu co zveřejnil bobolix napsat někdo návod. Z kontextu celého vlákna jsem pochopil, že rowing. Ovšem rowing mlčí. Rowingu jsi-li tady ozvy se.
edit: Zase ten smajlík zapomínám.
edit: Zase ten smajlík zapomínám.
Ještě takhle bych napsal komunita má obal dvě nabídky signálů (asi se bude potřeba nějak poradit co s tím) a investora možná dva (tady bych se naopak moc neradil prostě jako komunita bereme) . Co víc si tato komunita může přát. Chybí návod! 
Možná bylo lépe napsat: Rowingu jsi-li tady ozvi se.
edit: a jó
edit: a jó
Naposledy upravil(a) reta dne 06 bře 2014 18:49, celkem upraveno 1 x.
zabudol si smajlíka 
-
Roman2
Kluci dám Vám dobrou radu. Vyserte se s prominutím na to a kupte si nějakou osvědčenou placku, třeba od Hifi - News a máte klid. Tohleto oživení mrtvého tématu stejně nikam nepovede!
Ale bolo by to pekné, keby sa to podarilo, slovo robí chlapa
zvyklo sa vravieť . Teraz je to slovo zachytené a archivované tuto na fóre, ale buď už niet chlapov čo si stoja za slovom, alebo táto virtuálna realita krivý charakter. Aspoň si môžme pokecať ,veď nás to k ničomu nezaväzuje
hlavne nezáväzne 
Taky si myslím, že až tak moc o tu desku nejde, opravdu se dá sem tam koupit v bazarech. I zde ve vlákně je plno odkazů kde něco podobného koupit. Ale bylo by pěkné kdyby se to povedlo. Já to skutečně pro peníze nedělám. Pořád mi ale chybí rowing v přímém přenose. Bylo by dobré aby se k tomu také vyjádřil.
nezapoměl
Reto ano, Rowing si vlákno pročetl a zhrozil se nad názorovou různicí.
Po několika letech vedení téhle komunity kterou založil s Pipísem se nedokáže zapojit a raději dá ve volném čase dohromady materiál na Testovací desku.
Rozdělanou práci z doby před dvěma lety opět opráší a dodělá.
Na jiné zdroje se spoléhat nebude a bude-li potřebovat podporu, osloví vážené členy spolku nastavování chtivých kolegů.
Osobně nevím o nikom, kdo by garantoval kvalitu materiálu pro praktické a jednoduché použití testovacích signálů včetně srozumitelného návodu. Rowing je správný člověk.
Já děkuji Retovi za posilující energii s níž se do realizace pustil a obnovil uspaný odložený záměr.
Rowingova testovací deska. Kdy nevím, věřím , že letos. Ale jsem si jist, že vzkříšení má naději.
Po několika letech vedení téhle komunity kterou založil s Pipísem se nedokáže zapojit a raději dá ve volném čase dohromady materiál na Testovací desku.
Rozdělanou práci z doby před dvěma lety opět opráší a dodělá.
Na jiné zdroje se spoléhat nebude a bude-li potřebovat podporu, osloví vážené členy spolku nastavování chtivých kolegů.
Osobně nevím o nikom, kdo by garantoval kvalitu materiálu pro praktické a jednoduché použití testovacích signálů včetně srozumitelného návodu. Rowing je správný člověk.
Já děkuji Retovi za posilující energii s níž se do realizace pustil a obnovil uspaný odložený záměr.
Rowingova testovací deska. Kdy nevím, věřím , že letos. Ale jsem si jist, že vzkříšení má naději.
-
Roman2
Tak snad to vyjde. Rowing je super chlap. Sám mám gramec nastavený osobně od něho. Byl u mě 2 krát a je to odborník každým coulem. 
Pořád mi ale chybí rowing v přímém přenose. Bylo by dobré aby se k tomu také vyjádřil.
nezapoměl
Zdá se mi neuvěřitelné, že se neozve a nechá za sebe mluvit někoho jiného se mi zdá.
"Já děkuji Retovi za posilující energii s níž se do realizace pustil a obnovil uspaný odložený záměr." Není zač. Jen bych prosil neděkovat opravdu zatím není zač. Až bude mít každý kdo chtěl desku to prosím bude jiná.
Zdá se mi neuvěřitelné, že se neozve a nechá za sebe mluvit někoho jiného se mi zdá.
"Já děkuji Retovi za posilující energii s níž se do realizace pustil a obnovil uspaný odložený záměr." Není zač. Jen bych prosil neděkovat opravdu zatím není zač. Až bude mít každý kdo chtěl desku to prosím bude jiná.
Pánové začíná mne polévat studený pot. Rowing do tohoto fóra přispíval naposledy 30. července a to roku 2010 a do tohoto vlákna nepřispíval vůbec. " Rowing je super chlap. " o tom žádná. Jen se snažím, si dělat v hlavě pořádek. 
edit: není vono to všechno trochu jináč?
edit: není vono to všechno trochu jináč?
Technická:
Rowing ma vygenerované signály od Boba, nebo má nějaké jiné svoje, nebo si je sežene jinak až je bude potřebovat, nebo očekává spolupráci zde na fóru ?
Taky mi trochu uniká logika, že má k fóru nějaký blok, že sem nemůže už roky napsat řádek, ale přitom pro nás bude vyrábět testovací desku.
Teda nic proti tomu, ale mám tu smutnou zkušenost, že když někde chybí logika, obvykle to skřípe i po jiných stránkách.
Na druhou stranu bychom měli držet zobák, protože je asi jediný, kdo to může posunout vpřed.
Takže očekávejme vzkazy přes tiskového mluvčího, třeba to nějak nakonec dopadne...
Rowing ma vygenerované signály od Boba, nebo má nějaké jiné svoje, nebo si je sežene jinak až je bude potřebovat, nebo očekává spolupráci zde na fóru ?
Taky mi trochu uniká logika, že má k fóru nějaký blok, že sem nemůže už roky napsat řádek, ale přitom pro nás bude vyrábět testovací desku.
Teda nic proti tomu, ale mám tu smutnou zkušenost, že když někde chybí logika, obvykle to skřípe i po jiných stránkách.
Na druhou stranu bychom měli držet zobák, protože je asi jediný, kdo to může posunout vpřed.
Takže očekávejme vzkazy přes tiskového mluvčího, třeba to nějak nakonec dopadne...
Už keď sa tak dlho čakalo, tak treba chvíľu počkať. Túto dobu ja využijem na preskúmanie zakúpenej nastavovacej platne, požičiam knihy a skúsim aspoň sám pre seba pochopiť čo je na tej LP
A potom, keď sa bude projekt rozbiehať možno aj znova, budem vedieť o čom je reč a možno prispejem aj niečím rozumným 
Verím, že sa to Rowingovi podarí, a nech to dopadne či už komerčne alebo nekomerčne, tak si ju kúpim. Podľa všetkého, ide naozaj o odborníka na túto problematiku, bolo by chybou nevlastniť takú LP.
Držím palce, nech sa to podarí.
Verím, že sa to Rowingovi podarí, a nech to dopadne či už komerčne alebo nekomerčne, tak si ju kúpim. Podľa všetkého, ide naozaj o odborníka na túto problematiku, bolo by chybou nevlastniť takú LP.
Držím palce, nech sa to podarí.