Testovací deska HiFi názory

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
Rowing
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací deska HiFi názory

Příspěvek od Rowing »

Pánové nebudu číst historii tohoto vlákna ani se k ní vyjadřovat. Nezávisle na sobě mě několik známých lidí upozornilo na opětovnou aktivitu kolem testovací desky a zjitřené emoce. Ano o testovací desce jsme již před dlouhou dobou vedli řeč a chtěl jsem přispět svým názorem na obsah a připomínkovat ze svého pohledu vznikající dílo. Vytvořil jsem také podklady pro novou šablonu, která by měla formát standardního 12'' LP a byla by k desce přiložena. Jelikož projekt se sám nedokončí a člověk, který by to dotáhnul nebyl, k realizaci zatím nedošlo. Pokud vím, nebyly zatím vybrány žádné peníze, nikdo nebyl podveden apod. tak proč se rozčilovat. Pokud zájem o testovací LP stále trvá ujmu se tedy přípravy a realizace. Kontaktoval jsem pana Sýkoru (bobolix), věřím že se vzájemně domluvíme na obsahu LP a připravíme podklady pro její výrobu včetně českého návodu (vysvětlení jednotlivých stop a jejich použití). Pokud si někdo myslí, že by měl čím přispět k vlastnímu obsahu LP ať mě kontaktuje. Až budeme mít podklady, vyřešíme financování, výrobu a následnou distribuci zájemcům. Nyní mi dejte čas (v rámci týdnů, jsem poměrně vytížený) na přípravu a pak se posuneme dál.

Přeji hlavně pohodové chvíle při poslechu muziky a když to bude z gramofonu tím lépe.

reta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reta »

No a není co řešit. :lol:

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

reta:
Myslím, že orientačne by bolo dobré zhromaždiť informácie o tom kto má záujem o takúto LP aj v súčasnosti, poprípade určiť osobu, ktorá by bola hospodárom projektu a zálohovo vybrať aspoň nejaké peniaze, tak sa najjednoduchšie zistí, či skutočný záujem pretrval a ľudia si LP skutočne preberú oproti finančnému podielu, ktorým prispejú na realizáciu.
Písal som už, že ľudia v súčasnosti net a sms neberú príliš vážne a preto by bolo dobré, okrem prejavenia záujmu, vyzbierať aj peniaze, aby v prípade trebárs tvojej investície do projektu nedošlo k tomu, že zbierku tvojich LP bude z polovice tvoriť TESTOVACIE LP - HIFI NÁZORY :D
Podľa mňa by bolo dobré domyslieť toto. Týmto navrhujem za hospodára RETA.
Pokiaľ očakávame od niekoho prácu a výsledok a nejaké garancie vydania LP, bolo by dobré od záujemcov týmto spôsobom prezentovať záujem o LP. Inak sa môže stať, že práca Rowingova + Bobolix, bude zbytočná a to by bolo horšie, ako to že sa nevydá testovacia LP.

Čo na to ostatný?

reta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reta »

Rowing píše:...ujmu se tedy přípravy a realizace. ... Až budeme mít podklady, vyřešíme financování, výrobu a následnou distribuci zájemcům...
Já myslím, že je řečeno vše. Jelikož rowing je nebo bude jeden z autorů té desky. Navíc se ujal i příprav a realizace. Myslím, že moje úloha je u konce. Velice rád si desku(y) koupím. *hura*

samcus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od samcus »

Tak konečně seriózní slovo ! Rovingu, předem děkujeme.
Začínám znovu věřit, že to dopadne.
Závazně zamlouvám 1 ks.

alesbily
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alesbily »

Zdravím vespolek, jsem tu nový. Pomalu znova aktivuji svoje staré analogy a taky trochu vylepšuji.
Závazně objednávám 1x testovací LP. *bravo*

TJK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od TJK »

Rowing: Děkujeme. Taky si závazně LP zamlouvám.

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zdenoeddie »

Kolkokrat este treba pisat ak mam vazny zaujem o LP (2ks)? Uz je to 3. krat....

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Tak já taky do třetice :lol:

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

Pokud všechno půjde podle plánu, bude se distribuovat na základě seznamu. Ten vznikl ze soukromých zpráv, které jsem sbíral. Velký bratr všechno ví, takže kdo mi už jednou psal, může být v klidu. Kdo mi nepsal a chce něco jako rezervaci, ať napíše SZ, ve které budiž nick, plné jméno, skutečná adresa, e-mailová adresa, počet kusů a nepovinně telefon. Centrální sklad bude patrně Studio ESO, kde bude možné si desky vyzvednout a zaplatit. Bude možné i zaslání poštou na dobírku. Taktéž bude možná i platba předem na účet, jehož číslo bude zájemcům sděleno, až nastane patřičný čas. Podrobnosti k distribuci budou ještě vyvěšeny. Nějaké desky asi zbudou nad rámec seznamu, ty půjdou do volného prodeje, který mohou využít ti, kteří se nepřihlásili do seznamu. Deadline pro objednávky předem zatím není, takže doporučuji, aby ti, kteří si "zamlouvali" desky zde ve vláknu, poslali příslušnou SZ, jak výše řečeno.

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

Aktuální počet požadovaných desek dle seznamu je v tuto chvíli lehce přes 200 ks, takže po této stránce by snad mělo být vše v pořádku. Pokud ale tohle vlákno sledují provozovatelé hifi-studií apod. a měli by zájem o větší počty do prodejen, bylo by dobré, kdyby se také ozvali. Nějaké obchodní podmínky se případně budou dohadovat později, v tuto chvíli jde jen o počty - aby se později nemusely objednávat dotisky, dolisy apod. Cena pro ty, kteří se přihlásili předem, pozdějšími obchodními čachry nebude ovlivněna a neměla by být větší než nejnižší kvalifikovaný odhad, tj. cca 200 Kč - doufám, že i s přihlédnutím k změnám DPH, kurzu koruny, ceny benzinu atd., což vše má vliv na náklady.

LPS11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LPS11 »

Ahojky,

Závazně objednávám take 1x testovací LP. *klanimse*

LPS

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Ale to máš zájemce jenom z tohoto fóra. Chybí ti Slovanet a přímé objednávky u Bobolixe.

liboraudiotechnika
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liboraudiotechnika »

Já se taky o jeden kus hlásím... děkuji!

Odpovědět