Vyjadril som sa len k designu, co je samozrejme individualny pohlad. Na nete je zatial vacsina vyjadreni k designu rovnake ako moje. Zvuk neviem posudit, nekupujem uz nic co si predtym nevypcujem a kedze Gustard je direct sale, tak pokial to nebude mat niekto v mojom okoli, tak sa k nemu ani nebudem vediet vyjadrit. Kto je majitelom R26 a je spokojny, tak je silne pravdepodobne, ze bude nemenej spokojny aj s R30. r2r co som mal moznost pocut u seba, tak mi viac ci menej vzdy nie uplne sedelo spodne pasmo
Ano je to individualni, v mem pripade je cela signalove analog i digi vetev za zavesem, takze neni co resit. Ohledne zvuku R30 si dam nejspis nekdy v budoucnu na wishlist az bude v produkce R34 .
Je smiešne že niekto sa pozrie na merania a hneď vie že ten DAC je na úrovni Cambridge Audio CXN V2.
Najlepšie je nepočuť a od klávesnice trepať. Podľa zahraničných fór veľa ľudí čo R26 počuli a mohli sa vyjadriť že nie je to ideálne meranie ale zvukovo sa rovná 5.000€ DACom. Že niektoré majú zase merania vynikajúce a sú sklamaním. Podľa merania je to len tláchanie do vetra keď si R26 nepočul a s ničím neporovnal.
Je smiešne že niekto sa pozrie na merania a hneď vie že ten DAC je na úrovni Cambridge Audio CXN V2.
Najlepšie je nepočuť a od klávesnice trepať
Najlepšie je netušiť, čo tie merania hovoria o reprodukovaní signálu (akéhokoľvek..) a spoliehať sa na "zaľahnuté" uši ako na objektívny "merák". To je smiešne ...Alebo skôr smutné.
Najlepšie je nepočuť a od klávesnice trepať. Podľa zahraničných fór veľa ľudí čo R26 počuli a mohli sa vyjadriť že nie je to ideálne meranie ale zvukovo sa rovná 5.000€ DACom. Že niektoré majú zase merania vynikajúce a sú sklamaním. Podľa merania je to len tláchanie do vetra keď si R26 nepočul a s ničím neporovnal.
můžeš si poslouchat jak dlouho chceš a vytvářet fantasmagorie o 5.000€ DACech ale čísla prostě neokecáš, za ty peníze se dají koupit lepší zařízení
Ale uši nepočúvajú grafi, ani sa im nerozumejú. Ale kto tu počúva so zalahnutím v ušiach? To asi vy pán Bunta. Toto je smiešne tiež ak si niekto myslí že počúvam takto .
můžeš si poslouchat jak dlouho chceš a vytvářet fantasmagorie o 5.000€ DACech ale čísla prostě neokecáš, za ty peníze se dají koupit lepší zařízení
Mne takisto uprdele že si počúvate vy grafisti na Topeničkách. Nieje nad reálnu skúsenosť porovnať. Od klávesnice sa to trepe. Ale opäť to nikam nespeje, akurát k hádke. Že som niečo napísal. Ale aj som čakal že pán Bunta doletí na meráku a začne sa to znovu...
Ja viem bez meráku sa počúvať nedá. A ja som hluchý keď počujem stroj s horším meraním (ktoré nieje pre mňa dôležité) že je hudobnejši, muzikálnejší. Toto sa dá tiež zmerať merakom. Ale ja nechcem začať hádky. Napísalo to veľa hifistov na iných fórach že Gustard R26 s horším meraním je lepší ako xxxy iné DAC. Proste mňa zase uchometria nepustí. Grafi hovoria sice veľa o prístroji ako takom ale muzikálnoť sa ním nedá zmerať. To vsio
Příznivců R2R DACů jsou teď hromady, podle mě je jedno proč ...... jsou přesvědčení, že ten převod je lepší než umí D/A čipy, že hudba je nepoškozenější, krásnější, nevím, proč by mě to mělo rozčilovat, přeju jim to.....................
Mne osobně zase ohromuje miniaturizace součsnosti, nejnovější čipy od AKM a ESS Sabre považuji za skvosty, a zesilovací Class D za zázraky.
Mám dac/amp velikosti 30x30 nevysokou krabičku a úroveň zvuku je skvělá. Fakt mě to fascinuje.................................
A ja som hluchý keď počujem stroj s horším meraním (ktoré nieje pre mňa dôležité) že je hudobnejši, muzikálnejší
, klasik (Veľký Bobo alias Bohuš Sýkora) to nazval "návyk na poslech nekvalitních modulačních zdrojů"..Alebo je to nejaká nostalgia za "zvukmi z mladosti". Muzikálni majú byť muzikanti pri nahrávaní, nie "stroj"pri reprodukovaní záznamu. Tak jednoduché to je.