Gustard R26
Re: Gustard R26
Ja chci jen sdilet zkusenosti od dalsich majitelu. A zatim to tu pleveli jen takovi co se ukaji merenim a v zivote Gustard produkty neslyseli.
však jasný žijeme v době postfaktické - nikoho nezajímají čísla a fakta, důležitý je jen dojem a pocity a nejlépe podpořené nějakou fotkou na sociální síti že je to "kvalitní" a "luxusní" a nač se "ukájet" nějakým měřením a číslama z toho přece bolí jen hlava
tohle je ta zhouby hifi

Uz chybi jen souhrn politickeho hnuti a pomodlit se
.

zkus něco k tématu, fakt nevím proč takhle nesmyslně plevelíš vlákno o R26 DAC
Ma nekdo zkusenost s vymenou pojistky v R26?;)
Jo, vzadu u napájecí zásuvky vyndáš prasklou pojistku a dáš novou, normálka, nic složitýho.
A nejakou od SR ap?;)
Stačí z ČR, takovýhle korunový položky nemá valnej smysl kupovat ze Slovenska.
Liamee ideš
Aspoň je tu veselšie...
Koudy42 - o poistkách neviem nič, ak Ťa budú zaujímať moje osobné skúsenosti ohľadom funkčnosti, zvuku apod. napíš do súkromnej správy, ak budem vedieť odpoviem..

Koudy42 - o poistkách neviem nič, ak Ťa budú zaujímať moje osobné skúsenosti ohľadom funkčnosti, zvuku apod. napíš do súkromnej správy, ak budem vedieť odpoviem..
Diky mumu, dam vedet
.

Pokud bude slyšet vymena pojistky, tak je zdroj fakt mizernej.
Výměna pojistky je slyšet téměř vždy. A vůbec ne u mizerných zdrojů myslím. Také to lze otočit. Když není slyšet výměna pojistky v sestavě nikde, něco je hodně mizernýho. Třeba akustika, nebo jiná součást celkové sestavy, která jasně maskuje slyšitelný efekt výměny.
Záleží na jaké úrovni je DIY.
lubin píše
Ano,taková výměna pojistky je slyšet vždyVýměna pojistky je slyšet téměř vždy. A vůbec ne u mizerných zdrojů myslím. Také to lze otočit. Když není slyšet výměna pojistky v sestavě nikde, něco je hodně mizernýho. Třeba akustika, nebo jiná součást celkové sestavy, která jasně maskuje slyšitelný efekt výměny.

Lubin
.
Alespon Gustard vlakno zije, ani jsem necekal, ze mam doma takto zajimavy produkty, ktery navic kazdy slysel a meril
.

Alespon Gustard vlakno zije, ani jsem necekal, ze mam doma takto zajimavy produkty, ktery navic kazdy slysel a meril