Pár týždňov je doma, niečo málo k nemu.
Komunikácia so shenzenaudio výborná a rýchla. Doprava bez problémov, za 4 alebo 5 dní to bolo doma. Clo žiadne.
Balenie ok, DAC dorazil bez nedostatkov, všetko funguje a pôsobí dojmom kvalitnej výroby.
No a to hlavné, zvuk fantastický. Teda aspoň pre mňa samozrejme, stále je to relatívne lacný prevodník. Zbavil ma aspoň nateraz nervozity a pokušenia vrátiť sa ihneď k vinylu, ktoré som mal po dlhšom ziti s DAC 1 Oled od Customworks a novom Lynxe od Casea. Niečo čo som nedokázal definovať mi spôsobovalo posluchovu únavu, cinkalo a buchalo to pekne, rozlíšenie slušné aj milióny detailov, ale tie detaily, krásne same osebe, mi dohromady nedávali zmysel a nejakým spôsobom bránili poddať sa hudbe a nevnímať zvuk.
To sa darí tomuto Gustardu. Nikdy žiadna agresivita, pre mňa po všetkých stránkach vynikajúci. Recenzií o zvuku na nete dosť, stotožnil by som sa napr. s touto, aby som neopakoval lepšie napísané slohove práce.
https://www.head-fi.org/showcase/gustar ... 86/reviews
Celkom použiteľný je aj ako streamer, k tomu ešte neskôr.
Gustard R26
Re: Gustard R26
vdaka za report, uzivaj
Re: Gustard R26
Paráda.
Ty tři nejvyšší Gustardy řady 26 jsou fakt luxusní po všech stránkách.
Liší se vlastně jenom použitými převodníky --- X26pro má nejlepší ESS, A26 nejlepší AKM, R26 je R2R --- všechno ostatní je podobné a ve vysoké kvalitě:: jak konstrukčně = analogová i digitální část mají vlastní trafo, dohromady 6 napájecích zdrojů, takže třeba displej má svůj vlastní a neovlivňuje nijak signál, v přípravné digitální části vysoce kvalitní čipy (hodiny, dsp atd.), a za samotným převodem špičková analogová část = dual mono, symetrika, třída A, plně diskrétní konstrukce, vysoce kvalitní součástky (ta analog část podle mě dělá hodně). Stejně tak dílenské zpracování je super.
Ohlasy mají všechny hodně pozitivní a to jak tady, tak na síti, prostě dobrá práce
Ty tři nejvyšší Gustardy řady 26 jsou fakt luxusní po všech stránkách.
Liší se vlastně jenom použitými převodníky --- X26pro má nejlepší ESS, A26 nejlepší AKM, R26 je R2R --- všechno ostatní je podobné a ve vysoké kvalitě:: jak konstrukčně = analogová i digitální část mají vlastní trafo, dohromady 6 napájecích zdrojů, takže třeba displej má svůj vlastní a neovlivňuje nijak signál, v přípravné digitální části vysoce kvalitní čipy (hodiny, dsp atd.), a za samotným převodem špičková analogová část = dual mono, symetrika, třída A, plně diskrétní konstrukce, vysoce kvalitní součástky (ta analog část podle mě dělá hodně). Stejně tak dílenské zpracování je super.
Ohlasy mají všechny hodně pozitivní a to jak tady, tak na síti, prostě dobrá práce