Hudební tituly na BluRay
Re: Hudební tituly na BluRay
Inspiroval jsi mě a já si koncert pustil. Je to nádhera, obraz i zvuk v Dolby TrueHD na 1* Separace nástorojů, každé hrábnutí do strun ..... Ale pokud vím, tak na BR nic jiného nevyšlo. Mám ještě 2 koncerty se skupinou, ale jen na DVD. 

Tohle bude asi opravdu jediný BD, hledal jsem to včera v eshopech, našel jen tento a v regionu A. 

- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Peter Gabriel: Back To Front - Live in London.

http://www.blu-ray.com/movies/Peter-Gab ... ay/106273/
Kdy byl přítomen v Praze, nebo Ostravě, pěkně si oživí tyto koncerty.

http://www.blu-ray.com/movies/Peter-Gab ... ay/106273/
Kdy byl přítomen v Praze, nebo Ostravě, pěkně si oživí tyto koncerty.
filip kolinsky:
Je to teda stejný koncert jak ta loňská šňůra po Čechách? To by mohlo být dosti dobré, ne?
Je to teda stejný koncert jak ta loňská šňůra po Čechách? To by mohlo být dosti dobré, ne?
FK
a co říkáš na zvuk DTS HD "Back to front" ?
jak jsou pro mě desky PG zvukovým etealonem, tak toto bd se jim moc zvukově nepovedlo.
nebo to zní u německých hranic lépe?

jak jsou pro mě desky PG zvukovým etealonem, tak toto bd se jim moc zvukově nepovedlo.

- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:

Ano, je to stejné co představil v Praze. V Ostrave jsem nebyl.drfish píše:filip kolinsky:
Michale nedokážu odpovědět na tvůj dotaz, neboť jsem stále jen stereo posluchač.... Asi budu muset někdy nakoupit čerstvé teplé lázeňské placky, vnutit se k tobě a poslechnout si, jak má znít DTS HD.lachim píše:FK

Teď jsem toho Gabriela dokoukal. Z DTS stopy mne po pěti minutách rozbolela hlava, je hrůzně nabasovaná
Stereo stopa je celkem dobrá, i když bych od muzikanta Gabrielova formátu čekal víc. Když už i metalové kapely dokážou dnes na BD dát přehledný čitelný zvuk, ve kterém jsou slyšet jednotlivé nástroje, tak by to mohl zvládnout i sám velký zvukový mág.
Obraz je v podstatě výborný a je fajn vidět důchodového Gabriela prezentovat jeho mladistvý počin SO, skákat na Sledgehammer atd. Nálada koncertu je výborná, ale měli to asi nahrávat spíš v Kongresovém paláci v Praze...
DTS stopa je průser

Obraz je v podstatě výborný a je fajn vidět důchodového Gabriela prezentovat jeho mladistvý počin SO, skákat na Sledgehammer atd. Nálada koncertu je výborná, ale měli to asi nahrávat spíš v Kongresovém paláci v Praze...
DTS stopa je průser

To nevím, co by z toho bylo, neměl jsi na mysli O2 arénu?
a jo, tak ja měl za to, že to bylo v Paláci. No tak v O2 aréně by to asi nestálo taky za nic. Tak to jsem trochu mystifikoval....lidumil píše:To nevím, co by z toho bylo, neměl jsi na mysli O2 arénu?
Bohužel to je daň za velké uzavřené stadiony, navíc s místy jen na sezení. Já koupil de-luxe edici, ale dám jí manželce k vánocům, tak reference až poté.
Nepřispívám sem, ani blu-ray přehrávač nemám dlouho, přesto mi to nedá . . . v poslední době si maximálně užívám koncertu Porcupine Tree - Anesthetize
Jak si člověk jednou zvykne na kvalitu z blu-ray, již nechce jinak
. 

Jak si člověk jednou zvykne na kvalitu z blu-ray, již nechce jinak

S poslední deskou Accept vyšel také koncert z Chile 2013. Parádní zvuk a obraz. Pekné piesničky včetně mé oblíbené "Princess of the Dawn", žádné vteřinové střihy. Pěkně to chapcům šlape a zpěvák Mike Tornillo tam sedne jako prdel na hrnec. Pro nás, co jsme tuhle bandu poslouchali v osmdesátých letech je to návrat jako bejk. Myslím, že Udo trochu závidí.

Zjistil jsem, že by se mi všechno, o co jsem si Ježíškovi napsal, nevešlo pod stromeček, tak jsem začal s rozbalováním dnes . . .
Celý rok jsem byl hodný, tak co bych nemohl, že?
Nádherné...úžasné...nemá cenu vyzdvihovat nějakou jednotlivou pasáž, hned při prvním kousku "Close to the Edge" naskakuje husí kůže
. Sice bez Ricka (zaskočil Tom Brislin), ale společné vystoupení mých (polo)bohů společně s "European Festival Orchestra" nemá chybu. Skvělý obraz, výborný zvuk (jedu LPCM) . . .prostě zážitek

"Gates of Delirium" je famózní

Nádherné...úžasné...nemá cenu vyzdvihovat nějakou jednotlivou pasáž, hned při prvním kousku "Close to the Edge" naskakuje husí kůže

"Gates of Delirium" je famózní

Obrázky se tu dávají pro mně komplikovaným způsobem, takže jen slovně a odkazem.
Songs from Tsongas na BD je staronová novinka. Je však rozšířena o záznam z koncertu z Lugana.
Sestava skupiny je klasická.
http://yesworld.com/2014/07/yes-songs-t ... l-edition/
Songs from Tsongas na BD je staronová novinka. Je však rozšířena o záznam z koncertu z Lugana.
Sestava skupiny je klasická.
http://yesworld.com/2014/07/yes-songs-t ... l-edition/
Tak se povedlo.
Obrázek jako Brno

Obrázek jako Brno