Mily debian. Ani len netusis, ake debiliny tu trusis do eteru a keby si mal aspon trosku predstavu, ako veci funguju, tak by si sa hanbil, ako male decko. Kludne pokracuj, je to zatial velmi zabavne. Verim, ze ludi, ako si ty v hifi studiach predajcovia miluju.debian píše:No ak podľa teba je 1411 a spomínaných 768 kbps rovnaký bitrate, potom no comment
To, že sa nejedná o rovnaký súbor je snáď jasné. No ja nepíšem o súboroch, ale o kvalite zvuku. To je dosť zásadný rozdiel nemyslíš? Podľa toho, čo si napísal tak MP3 a AAC je síce iný súbor, ale bitrate (192) je rovnaká, či nie?Fox25 píše:Debian
Ono to funguje trochu jinak a ten bitrate, ten je zavádějící protože přeci se nejedná o stejný druh souboru(stejně tak nejde srovnávat MP3 192kbps a AAC 192kbps protože se jedná o jiný formát). To máš to samé, jako když si zabalíš do raru textový dokument, po jeho rozbalení taky nejsou slova zpřeházená a vyjde identický soubor.
A akým zázrakom sa zmení zvuk, keď prehrávaš ten istý súbor (presne rovnaké dáta, ten istý wav)??No ja nepíšem o súboroch, ale o kvalite zvuku
Poprosil by som, aby si neurážal ok? Ak máš problém niečo pochopiť nemusíš sa uchyľovať k nadávkam a urážkam.S499_1023 píše:BVa, Odar: Však sa s ním nehádajte - další zlatoušec. Akurát keď sa registroval, tak sa uklepol a vypadlo mu jedno "l" v nicku.
Neverime dogmam. Verime faktom a vieme, ako si ich overit. Je to velmi jednoduche, len treba aspon trosku vediet, ako veci funguju. Moja prva reakcia na teba je tu. Tak sa pytam znova - to iste. Vies odpovedat?debian píše:Ak veríte dogmám, ktoré niekto vypustil, aby biznis mohol fungovať ďalej je to vaša vec
To bude asi najrozumnejsie.debian píše:Ukončujem diskusiu![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti