Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase
- 
				Firebird1996
- Kontaktovat uživatele:
Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase
Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase a ve vyšší vzorkovací frekvenci než je 44,1 kHz, zajímá mě také v jaké kvalitě je audio u videí na Youtube 

Re: Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase
https://www.4kdownload.com/products/pro ... downloader
Stáhnout video přes 4k video downloader v MP4 formátu(v nej. kvalitě), video otevřít ve foobaru a překonvertovat třeba do wavu, flacu.
Edit
Teď mi došlo že je dotaz směřován trochu jinak, pokud je video v HD tak jej přes foobar konvertuji do flacu 44khz/16bit. 720p a výše by mělo mít 192kbps ve formátu AAC.

Stáhnout video přes 4k video downloader v MP4 formátu(v nej. kvalitě), video otevřít ve foobaru a překonvertovat třeba do wavu, flacu.
Edit
Teď mi došlo že je dotaz směřován trochu jinak, pokud je video v HD tak jej přes foobar konvertuji do flacu 44khz/16bit. 720p a výše by mělo mít 192kbps ve formátu AAC.
Jaký má smysl stahovat hudbu z Youtube a převádět jí do Flacu, když tam je ve ztrátovém AAC či OPUS(V současnosti snad 126 kbsps)? Podle mě nulový.

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
To je samozřejmě pravda, já už tak nějak automaticky převádím do těchto formátů protože zrovna flac nezabere moc místa a navíc cplay jiné formáty nepřehraje.

Nie nemá. Konvertovať zvuk z nekvalitného formátu do flac, wav.. je blbosť.   Čo sa týka samotného flacu aj tam je mýtus ak sa tvrdí, že pri konvertovaní z wav (originál cd) do flacu nedochádza k zníženiu kvality. Žiaľ dochádza.
 Čo sa týka samotného flacu aj tam je mýtus ak sa tvrdí, že pri konvertovaní z wav (originál cd) do flacu nedochádza k zníženiu kvality. Žiaľ dochádza.

Čo sa týka samotného flacu aj tam je mýtus ak sa tvrdí, že pri konvertovaní z wav (originál cd) do flacu nedochádza k zníženiu kvality. Žiaľ dochádza.
 Čo sa týka samotného flacu aj tam je mýtus ak sa tvrdí, že pri konvertovaní z wav (originál cd) do flacu nedochádza k zníženiu kvality. Žiaľ dochádza.Re: Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase
Skús si urobiť konverziu z wav do flac a potom nazad. A porovnaj si súbory. 

To som urobil už dávno. Rozdiel je počuteľný (aj keď pre mnohých asi nie). Merania už tiež netreba (1411 a napríklad 768kbps hovorí jasnou rečou).BVa píše:Skús si urobiť konverziu z wav do flac a potom nazad. A porovnaj si súbory.
					Naposledy upravil(a) BVa dne 23 dub 2016 10:31, celkem upraveno 1 x.

Načo? Testoval som rozdiely asi 2 roky. Použil som na konvertovanie rôzne programy a OS. Porovnával som originálne CD/LP na kvalitných audio aparatúrach (Meridian, NAD, Onkyo, Denon, Yamaha). Skúšal som rôzne značky PC. Výsledok? Sklamanie. Veľa ľudí nevie (nechce) rozpoznať rozdiel medzi MP3 a FLAC, nie to ešte medzi FLAC a WAV
 Tvrdenie, že FLAC má rovnakú kvalitu ako WAV je také isté, ako keby som povedal, že MP3 128 je rovnako kvalitná, ako MP3 HQ 320. Občas si kúpim originál CD s dobrým DR (tá väčšina súčasných stojí za "h"). U mňa je štandard minimálne WAV (o "falošných" bitrate na waréze škoda reči)
 Tvrdenie, že FLAC má rovnakú kvalitu ako WAV je také isté, ako keby som povedal, že MP3 128 je rovnako kvalitná, ako MP3 HQ 320. Občas si kúpim originál CD s dobrým DR (tá väčšina súčasných stojí za "h"). U mňa je štandard minimálne WAV (o "falošných" bitrate na waréze škoda reči)   Na druhej strane je pravda, že väčšine ľuďom postačí empétrojková kvalita. Databáza DR: http://dr.loudness-war.info/
 Na druhej strane je pravda, že väčšine ľuďom postačí empétrojková kvalita. Databáza DR: http://dr.loudness-war.info/Re: Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase
Keby si to urobil, mohol si ušetriť dva roky testovNačo? Testoval som rozdiely asi 2 roky.
 . Ale ak veríš, že dva dátovo identické súbory, ktorých rozdiel je 0,0000000 (počas celej skladby nie je po dvojnásobnej konverzii wav-flac-wav rozdiel ani jedna vzorka ) budú hrať  rozlične, je to tvoja vec.
 . Ale ak veríš, že dva dátovo identické súbory, ktorých rozdiel je 0,0000000 (počas celej skladby nie je po dvojnásobnej konverzii wav-flac-wav rozdiel ani jedna vzorka ) budú hrať  rozlične, je to tvoja vec.Re: Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase
Za "Analogovo - Vinylovou" sekci fóra tvrdím, ze nemá.Firebird1996 píše:Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase....
Ani v reálném, ani v jiném.
Stále to je jen zbytečná ztráta času!
Sorry za
 , ale ta otázka mi přišla docela zábavná...
 , ale ta otázka mi přišla docela zábavná... 
(Já vím, staromilec...
 )
 )Re: Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase
Vôbec neľutujem ten čas, práve naopakBVa píše:Keby si to urobil, mohol si ušetriť dva roky testovNačo? Testoval som rozdiely asi 2 roky.. Ale ak veríš, že dva dátovo identické súbory, ktorých rozdiel je 0,0000000 (počas celej skladby nie je po dvojnásobnej konverzii wav-flac-wav rozdiel ani jedna vzorka ) budú hrať rozlične, je to tvoja vec.
 No ak podľa teba je 1411 a spomínaných 768 kbps rovnaký bitrate, potom no comment
  No ak podľa teba je 1411 a spomínaných 768 kbps rovnaký bitrate, potom no comment   To aj 1411 eur je tá istá suma ako 768 (aj keď je číslo menšie)
  To aj 1411 eur je tá istá suma ako 768 (aj keď je číslo menšie)