Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase
-
- Kontaktovat uživatele:
Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase
Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase a ve vyšší vzorkovací frekvenci než je 44,1 kHz, zajímá mě také v jaké kvalitě je audio u videí na Youtube 

Re: Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase
https://www.4kdownload.com/products/pro ... downloader
Stáhnout video přes 4k video downloader v MP4 formátu(v nej. kvalitě), video otevřít ve foobaru a překonvertovat třeba do wavu, flacu.
Edit
Teď mi došlo že je dotaz směřován trochu jinak, pokud je video v HD tak jej přes foobar konvertuji do flacu 44khz/16bit. 720p a výše by mělo mít 192kbps ve formátu AAC.
Stáhnout video přes 4k video downloader v MP4 formátu(v nej. kvalitě), video otevřít ve foobaru a překonvertovat třeba do wavu, flacu.
Edit
Teď mi došlo že je dotaz směřován trochu jinak, pokud je video v HD tak jej přes foobar konvertuji do flacu 44khz/16bit. 720p a výše by mělo mít 192kbps ve formátu AAC.
Jaký má smysl stahovat hudbu z Youtube a převádět jí do Flacu, když tam je ve ztrátovém AAC či OPUS(V současnosti snad 126 kbsps)? Podle mě nulový.
Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
To je samozřejmě pravda, já už tak nějak automaticky převádím do těchto formátů protože zrovna flac nezabere moc místa a navíc cplay jiné formáty nepřehraje.
Nie nemá. Konvertovať zvuk z nekvalitného formátu do flac, wav.. je blbosť.
Čo sa týka samotného flacu aj tam je mýtus ak sa tvrdí, že pri konvertovaní z wav (originál cd) do flacu nedochádza k zníženiu kvality. Žiaľ dochádza.

Skús si urobiť konverziu z wav do flac a potom nazad. A porovnaj si súbory. 

To som urobil už dávno. Rozdiel je počuteľný (aj keď pre mnohých asi nie). Merania už tiež netreba (1411 a napríklad 768kbps hovorí jasnou rečou).BVa píše:Skús si urobiť konverziu z wav do flac a potom nazad. A porovnaj si súbory.
Naposledy upravil(a) BVa dne 23 dub 2016 10:31, celkem upraveno 1 x.
Načo? Testoval som rozdiely asi 2 roky. Použil som na konvertovanie rôzne programy a OS. Porovnával som originálne CD/LP na kvalitných audio aparatúrach (Meridian, NAD, Onkyo, Denon, Yamaha). Skúšal som rôzne značky PC. Výsledok? Sklamanie. Veľa ľudí nevie (nechce) rozpoznať rozdiel medzi MP3 a FLAC, nie to ešte medzi FLAC a WAV

Keby si to urobil, mohol si ušetriť dva roky testovNačo? Testoval som rozdiely asi 2 roky.

Za "Analogovo - Vinylovou" sekci fóra tvrdím, ze nemá.Firebird1996 píše:Má cenu nahrávat hudbu z Youtube v reálném čase....
Ani v reálném, ani v jiném.
Stále to je jen zbytečná ztráta času!
Sorry za

(Já vím, staromilec...

Vôbec neľutujem ten čas, práve naopakBVa píše:Keby si to urobil, mohol si ušetriť dva roky testovNačo? Testoval som rozdiely asi 2 roky.. Ale ak veríš, že dva dátovo identické súbory, ktorých rozdiel je 0,0000000 (počas celej skladby nie je po dvojnásobnej konverzii wav-flac-wav rozdiel ani jedna vzorka ) budú hrať rozlične, je to tvoja vec.